Special Villas
Op vakantie naar Frankrijk? Dit moet je weten & hier wil je naar toe

Weer op vakantie naar Frankrijk: dit moet je weten & hier wil je naartoe!

Op vakantie naar Frankrijk: dit moet je weten en hier wil je naar toe!

Eindelijk komt de zomer eraan, de temperaturen stijgen en de zon laat zich weer zien. Met de corona maatregelen gaat het stukje bij beetje beter. Geen avondklok meer en wel weer lekker genieten op het terras, binnenkort zelfs nog twee uur langer. Ook krijgen steeds meer vakantielanden ‘code geel’, wat betekent dat we deze zomervakantie weer op vakantie kunnen naar het buitenland. Als je aan ons vraagt wat ons favoriete vakantieland is, dan is en blijft dat toch wel het mooie Frankrijk. Het is dan ook niet gek dat je op Special Villas vele vakantiehuizen en bijzondere plekjes vindt in deze fijne vakantiebestemming én daarom hopen we zo erg dat Frankrijk binnenkort ook volgt met code geel. 

 
 

Weer op vakantie naar Frankrijk deze zomer?

Op dit moment mag je alleen naar Frankrijk voor noodzakelijke reizen en met een negatieve uitslag van een PCR-test. Vanaf 9 juni zijn buitenlandse toeristen weer welkom in Frankrijk met een corona paspoort. Met een bewijs van vaccinatie, of bewijs van immuniteit of een recente negatieve test mag je naar FrankrijkDe avondklok wordt verschoven naar 23:00 uur, cafés en restaurants gaan weer open, Culturele, sportieve evenementen en beurzen worden weer toegestaan en themaparken en attractieparken mogen weer open. Na 30 juni zal de avondklok in Frankrijk vervallen.

5x adresjes in Frankrijk met beschikbaarheid in juli & augustus

Er is goede hoop voor een zomervakantie in Frankrijk in 2021. En daar worden bij Special Villas heel erg blij van! Er zijn al veel bijzondere vakantiehuizen in Frankrijk geboekt voor komende zomer, maar er is ook nog genoeg beschikbaar. De Fransen ontvangen ons maar al te graag weer op de mooiste plekjes. Ontdek in deze blog de leukste en mooiste vakantiehuizen en villa’s in Frankrijk die nog beschikbaar zijn in juli en augustus!

Cevennes: Cevenolse Mas – gîtes & glamping midden in de natuur en weg van de drukte

De Cevenolse Mas in de Cevennes ligt op een prachtige plek midden in de ruige natuur. Met een jarenlange restauratie door de Nederlandse eigenaren (architect en kunstliefhebber) komt het middeleeuwse boerengehucht weer tot leven. Gebouwen van leisteen en graniet, met poortjes, weggetjes en pleintjes omringd door terrassen met fruit- en kastanjebomen, kleine akkers, een moestuin en weiden met schapen, kippen en geiten. De eigenaren zijn grotendeels zelfvoorzienend en organiseren af en toe een table d'hôte voor hun gasten. Overnachten in een van de 3 gîtes of in een glampingtent is een zijn met de natuur. Dit is een prachtig plekje in Frankrijk!

 

Cevenolse Mas gîte Escalier - vakantiehuis voor natuurliefhebbers

De vakantiewoning ligt in de ruige natuur van de Cevennes in Frankrijk, een avontuurlijke plek voor families met kinderen waar je kunt zwemmen in de rivier.
Meer
 

Dordogne: La Nouvelle Source - Kleinschalig vakantiedomein met zwembad

Verscholen in een vallei op de grens van de Dordogne en de Lot ligt een heus paradijs. Via een lange oprijlaan bereik je het landgoed van 10 ha met 5 luxe vakantiewoningen. Als je aan komt rijden, wordt je verrast door de adembenemende schoonheid en rust die hier voelbaar is. Een enorme tuin, een boomgaard, verschillende zitjes en rondom een groot bos. In de grote tuin is een verwarmd zwembad met ligstoelen en parasols, gelegen op veilige afstand van de woningen. Er is volop speelgelegenheid voor kinderen, zoals een poolbiljart, tafeltennistafel en schommel. Zij zullen zich opperbest vermaken. Voor de ouders is er een sauna en buitenbubbelbad, laat je gerust eens verwennen.

 

La Nouvelle Source - Isabel vakantiehuis Frankrijk met zwembad

Op dit vakantieadres in Frankrijk zijn kinderen meer dan welkom, bij deze vakantiewoningen in de Dordogne is een verwarmd zwembad, bubbelbad en veel speelplezier.
Meer
 

Gard: Le Paradis - Safaritenten Zuid-Frankrijk

Stelt u zich eens voor, een zonsopgang vanaf de veranda van uw safaritent, uitzicht op de omliggende heuvels met in de verte de Mont Ventoux, luieren aan het zwembad en verwend worden door uw gastvrouw met zalige hapjes… een romantischere plek bestaat bijna niet! Dit kleinschalige domein met slechts 2 luxe safaritenten en 1 gîte ligt op een goed verborgen plek en is uniek in zijn soort. Niet alleen de ligging is adembenemend, ook de lodgetent is smaakvol, luxe en tot in detail ingericht. Voor de safaritenten is het ontbijt inbegrepen. U kunt regelmatig aanschuiven voor de table d'hote, ook kookt de eigenaresse op verzoek een diner 'aan huis'.  

 

Le Paradis - safaritent Zuid-Frankrijk luxe kamperen

Hide-away voor levensgenieters, deze plek in Zuid-Frankrijk heeft 2 luxe safaritenten met badkamer, ontbijt is inbegrepen dus genieten maar.
Meer
 

Mas des Alpilles in de Provence

Deze vakantievilla heeft een spectaculair uitzicht over les Alpilles, met kalkheuvels, cipressen en olijbomen. Het vakantiehuis is authentiek van buiten en modern van binnen, met alle luxe die je maar bedenken kunt. Met airco, een verwarmd zwembad en 6 slaapkamers en 6 badkamers de ideale plek om met meerdere gezinnen vakantie te vieren. De vakantievilla is rustig gelegen op een terrein van 6000m² met een volwassen tuin. Wil je de omgeving verkennen, dan zit je hier helemaal goed met Romeinse bouwwerken en opgravingen en talloze Provenҫaalse dorpen en steden zoals Saint Remy de Provence, Baux de Provence en Arles.

 
 

Charente Maritime: Domaine les Marées - Kleinschalig vakantiepark met lagune zwembad

Een prachtig domein in een verrassende omgeving: op het kleinschalige vakantiepark van Domaine les Marées staan 10  luxe vakantiewoningen van hoogwaardige kwaliteit, het is er heerlijk rustig en er is volop ruimte. Het lagunezwembad met zandstrandje is een fijne plek om te luieren. terwijl de kindjes spelen in het zand (het water loopt langzaam af), kunnen de ouders luieren op een van de Balinese loungebanken. Het strand en de zee liggen dichtbij en met de (gratis) fietsen kun je de omgeving verkennen. Dit is de streek van oesters en kreeft, van Fort Boyard en Ile d'Oleron. De Charente Maritime heeft de meeste zonuren aan de Atlantische kust. Een bijzonder plekje om met het gezin, vrienden of familie vakantie te vieren!

 

Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits - luxe vakantiehuis Frankrijk

Kleinschalig parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.
Meer
 

Specialist in unieke vakantiehuizen

Special Villas verhuurt vakantiehuizen, maar dan nèt even anders. Alle vakantieverblijven van Special Villas zijn geselecteerd op interieurlocatie en ligging en alle vakantiehuizen zijn persoonlijk bezocht waardoor we precies weten wat je van de vakantievilla’s kunt verwachten. We kennen de huiseigenaren en beheerders die u gastvrij verwelkomen in hun huis. Bel of mail gerust voor meer informatie, we adviseren je graag.