Special Villas
5 Vakantiehuizen met open haard

5 vakantiehuizen met open haard

5x Vakantiehuizen met open haard

Met de herfst en winter in aantocht zoek je warmte en gezelligheid in huis. Een vakantiehuis dat sfeervol is ingericht en dat voelt als een 'home from home'. Niets is dan zo fijn als een vakantiehuis met open haard of houtkachel. Een haard geeft net dat beetje extra gezelligheid. Na een wandeling in de buitenlucht kun je heerlijk bijkomen bij het knisperend haardvuur. Een glas wijn en goed gezelschap en het genieten kan beginnen, zeker als het buiten nat en koud is. Samen genieten bij het vuur, een boek lezen of een spelletje spelen, het zijn vaak de kleine dingen die de sfeer bepalen. Een selectie van 5 vakantiehuizen waar je je heerlijk kunt opwarmen bij de open haard of houtkachel

Vakantiehuis met open haard

Betonnen Boshuis in Brabant

Dit vakantiehuis is erg geliefd en kent inmiddels veel terugkerende gasten. De vakantiewoning is zowel van binnen en van buiten modern en strak vormgegeven, er is een luxe keuken en een knusse zithoek met open haard. Ook op regenachtige dagen is dit een fijne plek om te zijn. Met een knapperend haardvuur en een muziekje op de achtergrond kijk je uit op de golfbaan van landgoed Bergvliet. In een van de badkamers is een stoomcabine waar je na een herfstwandeling lekker kunt ontspannen. Vanuit huis wandel je zo de bossen in, of ga een dagje ontspannen in het wellness resort Spa One, op 2 minuten lopen van huis. Er zijn diverse goede restaurants in de buurt.

Betonnen Boshuis - luxe wellness vakantiehuis in Brabant

Wellness villa huren in de natuur, met golfbaan voor de deur? Kies voor een design vakantiehuis op landgoed Bergvliet met unieke architectuur
Meer
 

Erve Kotten in de Achterhoek

Dit gastenverblijf is een romantische plek voor liefhebbers van rust en natuur. Het maakt deel uit van een Saksische woonboerderij, de eigenaar woont in het huis ernaast, maar u heeft hier volop privacy. Het vakantiehuis is grondig gerestaureerd, het is ruim, luxe en sfeervol. De grote open haard met knusse zithoek, de luxe keuken waar je heerlijk kunt kokkerellen en de prachtige ligging in de natuur maken het plaatje compleet. Bij aankomst staat koffie en thee klaar, ook verse sinaasappels zodat je de dag gezond kunt opstarten. Voor wijnliefhebbers is er een ruime voorraad wijnen aanwezig. 1 Fles wordt aangeboden, de rest is naar verbruik.

 

Vakantiehuis de Binnenhof in Overijssel

In het Twentse dorp Vriezenveen staat deze prachtige woonboerderij, waar het heerlijk vertoeven is. De stijl is luxe en landelijk, met een leefkeuken waar je uitgebreid kunt kokkerellen en een open haard in de woonkamer waar je bij het knapperend haardvuur kunt zitten. Bij mooi weer kun je buiten genieten op een van de terrassen in de tuin. Er scharrelen kippen rond en de kinderen kunnen de pony's aaien. Je kunt hier met 2 gezinnen vakantie vieren, er is plaats voor 10 personen. Vlakbij ligt natuurgebied de Engbertsdijksvenen, geliefd bij vogelliefhebbers en wandelaars. Ommen, Dalfsen en Gramsbergen zijn leuke plaatsen om te bezoeken. De Holterberg, attractiepark Slagharen en avonturenpark Hellendoorn liggen ook vlakbij. Er is genoeg te beleven voor een fijne vakantie.

Vakantiehuis de Binnenhof

Luxe en landelijk vakantiehuis in een gezellig dorp
Meer
 

Onthaasten in de Achterhoek - Tortelduif

Als je van wellness houdt, ben je hier aan het juiste adres. Op een kleinschalig parkje in de Achterhoek staan enkele vrijstaande vakantiehuisjes gebouwd in de stijl van Saksische boerderijen. Ze hebben allemaal een houtgestookte hottub, sauna (infrarood of Finse sauna) en sunshower met infrarood en uv-lampen. Binnen is een houtkachel of open haard en ook buiten is een houtkachel. De huizen zijn modern en smaakvol ingericht. Er zijn 4-persoons- en 6-persoons vakantiehuizen. Bij vakantiehuis de Tortelduif zijn alle wellnessvoorzieningen overdekt zodat je ook bij een regenbui nog in de hottub kunt blijven zitten. Wil je nog meer verwend worden, boek dan ontbijt bij of een massage aan huis. En wil je er op uit, ga de omgeving verkennen, langs wijngaarden en theetuinen, door buurtschappen en weidevelden. 

Onthaasten in de Achterhoek - wellness vakantiehuis de Tortelduif

Modern en luxe vakantiehuis met privéwellness: sunshower, sauna, lounge hemelbed, loungebank en hottub
Meer
 

Villa les Pins in de Ardennen

In de Belgische Ardennen waan je je gelijk in een andere omgeving: glooiende heuvels, bossen en dorpjes met boerenhoeves en kapelletjes. Het vakantiehuis is geschikt voor 2 gezinnen of een vriendengroep. Er is genoeg vertier binnen en buiten. In de recreatieruimte staat een boekenkast met spelletjes en een tafelvoetbal. Buiten is een bubbelbad, sauna en trampoline. Binnen kun je opwarmen bij de open haard na een wandeling of een dagje Durbuy. Mountainbiken in natuurpark Mont des Pins, kayakken op de rivier de Ourthe, op zondagochtend naar de antiekmarkt in Bomal of slenteren door het middeleeuwse stadje Durbuy. Genoeg te doen dus tijdens de vakantie.

Villa les Pins Ardennen - luxe wellness vakantiehuis voor families

Luxe vakantiehuis met sauna en buitenspa in de Belgische Ardennen. Wandelen, fietsen en mountainbiken in de omgeving van Durbuy.
Meer
 

Ga jij ook graag op vakantie naar een vakantiehuis met sfeer en beleving? Boek dan eens een vakantiehuis met open haard of houtkachel. Het is rustgevend en gezellig, het knapperende haardvuur is sfeervol en biedt warmte. Special Villas heeft een groot aanbod van vakantiehuizen met open haard of houtkachel varierend van een 2-persoons boshuis tot een groepsaccommodatie voor 24 personen. Ontdek onze knusse vakantiehuizen voor een dichtbij vakantie in Nederland, België of Duitsland