1. Luxe vakantiehuizen in Nederland
  2. Weekendje weg
  3. Voor 2 tot 26 personen

Vakantiehuizen in Nederland

Nederland is als vakantieland erg populair, er is genoeg te beleven in ieder seizoen en in iedere streek. Of je nu kiest voor een weekendje weg met vrienden, een vakantie met het gezin of een romantische overnachting met je partner, bij ieder vakantiehuis is het genieten. Een paar dagen weg van de drukte van alledag en je komt vol energie weer thuis. Je vakantiewoning ligt op een mooie plek in de natuur, al wandelend of fietsend ontdek je de leukste plekjes bij jou in de buurt. Picknickmand mee en genieten maar!

OP ONTDEKKINGSTOCHT IN NEDERLAND

Iedere regio heeft zijn charme, zo zijn er in Noord-Brabant vele wandelroutes door bos- en heidegebied. Voor fietsers biedt het Limburgse heuvellandschap volop uitdaging en kun je uitstapjes maken naar België en Duitsland. Overijssel heeft zijn landgoederen (vaak opengesteld voor het publiek), Hanzesteden en Sallandse heuvelrug. Gelderland is met het land van Maas en Waal, de Achterhoek en Veluwe de grootste provincie. Bij Drenthe denk je aan hunebedden, veenlandschap en heidevelden op de Drentse Hondsrug. Voor een vakantie op het water kun je in Friesland terecht op de Friese Meren of de Elfstedenroute fietsen.  Of stap op de boot en vier vakantie in Texel. In Groningen huur je een herenboerderij, je zult verrast zijn over de weidse vergezichten.

ALLE VAKANTIEHUIZEN IN NEDERLAND

Hier vind je een overzicht van alle vakantiehuizen in Nederland, variërend van villa, boerderij, safaritent tot sterrenkubus, van kleine vakantiehuizen voor 2 personen tot grote vakantiehuizen tot 26 personen.

Selecteer in de Zoek & Boek eerst de regio, het aantal personen en de verblijfsperiode.

 
 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.