Special Villas
Hoera Meivakantie!

Hoera Meivakantie!

Meivakantie tips voor het hele gezin.

De meivakantie komt eraan, tijd om te genieten van de zon en blauwe luchten. Heb je zin om erop uit te gaan? Laat je inspireren door Special Villas. Ben je nog op zoek naar een leuk vakantiehuis om met je gezin vakantie te vieren in de meivakantie?  Ik geef je enkele tips van vakantiehuizen waar ouders èn kinderen de tijd van hun leven hebben. Kom genieten van een weekendje weg of langere vakantie, een paar dagen onthaasten en je komt weer als herboren thuis. Kies jij voor een vakantie in Nederland, Belgie, Duitsland of Frankrijk?

Buitenplaets de Heide

Een fantastisch familiehuis op een privélandgoed midden in de natuur. Bij Buitenplaets de Heide kan de hele familie van jong tot oud genieten: er is een grote en professionele keuken waar kookliefhebbers de heerlijkste gerechten kunnen maken, de kinderen vermaken zich in de speeltuin, op de trampoline of met een potje tafeltennis. Voor sportievelingen is er een sportterrein waar je kunt tennissen, voetballen, basketballen en volleyballen, er is ook een klim- en klauterparcours en een klimwand. Bij mooi weer neem je een plons in de zwemvijver en voordat de dag ten einde is speel je nog een wedstrijdje op de jeu-de-boules baan. Buitenplaets de Heide is dé plek om vakantie te vieren. 

Tips
: het landgoed grenst aan landgoed Twickel, uitstapjes naar de Achterhoek en Duitsland

Buitenplaets de Heide Woonhuis & Kapschuur groepshuis voor 22 personen

Groot vakantiehuis in Overijssel met zwemvijver, sportterrein, klimparcours en speeltuin voor een familievakantie op een privélandgoed in het mooie Twente.
Meer
 

Landhuis Wielen

Landhuis Wielen is een luxe en bovenal gezellig vakantiehuis voor 18 personen. Het bestaat uit 2 geschakelde huizen die als een groepsaccommodatie wordt verhuurd. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien, er zijn 2 buiten bubbelbaden en 3 sauna's. In het bijgebouw is een recreatieruimte met datbord, tafelvoetbal en poolbiljart. Liefhebbers van wellness vakantiehuizen zijn hier op de juiste plek. Voor kinderen is er een grote tuin met speelhuisje en trampoline. Let wel op de vijver.  Het huis heeft zoveel mogelijkheden dat je met familie en vrienden een heerlijke tijd zult hebben. 

Tips: attractiepark Slagharen, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, zwemparadijs in Bad Bentheim, dierentuin van Nordhorn.

Landhuis Wielen XXL wellness vakantiehuis met sauna en buiten bubbelbad

Huur een groot vakantiehuis voor de familie, met wellness, bar , biljart en speeltoestellen voor de kinderen. Iedereen kan genieten.
Meer
 

La Nouvelle Source

Op de grens van de Dordogne - Lot ligt een kleinschalig vakantiepark met 5 vakantiehuizen. De ligging in de groene vallei is adembenemend, de grote 'tuin' is een speelparadijs voor kinderen. Er heerst een relaxte sfeer. Kinderen vermaken zich in het verwarmde zwembad of bij de speeltuin met schommel, tafeltennistafel of poolbiljart. Als ouder geniet je van de sfeer en het uitzicht, er zijn genoeg plekjes om in alle privacy een boek te lezen of van het uitzicht te genieten. Heb je behoefte aan meer ontspanning, dan kun je de wellnessruimte afhuren met een sauna en bubbelbad. Met een flesje bubbels en een sfeervol muziekje is dit romantiek ten top! Ontspanning en gastvrijheid staat hier op nummer 1.

Tips: vanuit huis wandel je zo het bos in, maak een kanotocht over de rivier de Dordogne, speel ridder en jonkvrouwe in een van de vele kastelen in de omgeving.

La Nouvelle Source - Naeva vakantiehuis Dordogne I Frankrijk

Een klein domein met enkele vakantiehuizen in de Dordogne, Frankrijk, met verwarmd zwembad, sauna, buiten bubbelbad en veel speelruimte voor kinderen. Kom genieten!
Meer
 

Domaine de Valence

De Drôme is een geliefde vakantieregio waar je het beste van 2 werelden ontmoet: de uitlopers van de Alpen en de invloeden van de Provence. Domaine de Valence is een kleinschalig vakantiepark en heeft alles in huis voor een topvakantie voor onze kleine gasten. Het terrein is geheel omheind dus de kinderen kunnen naar hartelust tikkertje spelen terwijl de ouders heerlijk tot rust kunnen komen. De huizen zijn groot en modern ingericht, ideaal voor 2 gezinnen. Er zijn 2 grote zwembaden, waarvan een verwarmd

Tips: wandeltocht in het parc national de Vercors, een kanotocht op de rivier de Drôme, dagje Avignon en Lyon. 

Domaine de Valence - la Terrasse - luxe en groot vakantiehuis Frankrijk met zwembad

Samen op vakantie naar Frankrijk? Huur een groot vakantiehuis voor 2 gezinnen op dit leuke plekje. Luxe vakantiehuizen, kindvriendelijk, met zwembad.
Meer
 

Villa la Grande Dame

De Bourgogne is erg in trek bij vakantiegangers. Niet alleen vanwege de goede wijnen die je hier vindt, maar ook vanwege de korte afstand vanuit Nederland. Binnen enkele uren waan je je in een hele andere wereld. Groene velden, authentieke huizen, wijngaarden en een andere taal. Wat is er mooier dan in deze streek vakantie te vieren? Vakantievilla la Grande Dame is een prachtig huis met alles wat je je maar kunt wensen: verwarmbaar zwembad, sauna, Turks bad, fitness, fietsen, tafelvoetbal, tv-hoek, trampoline, voetbalveld. Visliefhebbers zijn hier aan het goede adres. Op en top luxe voor 2 gezinnen!  

Tips: fietsen, wijn proeven, kantocht op de rivier de Doubs, watervallen van Hérisson, Parc des Combes (attractiepark) 

Villa la Grande Dame - luxe vakantievilla in de Bourgogne - Frankrijk

Een luxe vakantievilla in de Bourgogne met alle ingrediënten voor een vakantie in Frankrijk: zwembad, sauna, hamam.
Meer
 

Er zijn natuurlijk nog veel meer huizen waar je heerlijk vakantie kunt vieren in de meivakantie. Of je dicht bij huis wilt blijven of iets verder weg, Special Villas biedt vakantiehuizen aan in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Alle huizen worden persoonlijk geselecteerd en bezocht, er is rechtstreeks contact met de huiseigenaren dus bij speciale wensen kan er snel geschakeld worden. Zie je door de bomen het bos niet meer, bel of mail gerust voor advies. Ik help je graag.