Special Villas
5x Vakantiehuizen met zwembad of zwemvijver in Nederland

5x vakantiehuizen met zwembad of zwemvijver in Nederland

 

5x Vakantiehuizen met zwembad of zwemvijver in Nederland

Iedere dag binnen of buiten zwemmen, lekker baantjes trekken en het hele bad voor jou alleen? Als je van zwemmen houdt is het heerlijk om te kiezen voor een vakantiehuis met zwembad. Ga je voor een vakantiehuis met zwembad dan is het super om in de zomer lekker buiten te zwemmen en af te koelen. Maar in Nederland vind je ook genoeg vakantiehuizen met een zwemvijver of een binnenzwembad. Met een eigen zwembad kun je zelf bepalen wanneer je wilt gaan zwemmen en heb je écht veel privacy. Ideaal voor een vakantie in Nederland het komende seizoen!

In deze blog nemen we je mee naar vijf vakantiehuizen met een zwembad. Ontdek de leukste vakantiehuizen met zwembad in Nederland!

 
 

Vrachelse Heide in Breda, Noord-Brabant

Dit luxe vakantiehuis in Noord-Brabant heeft een privezwembad én een buiten bubbelbad. Het zwembad is in de zomermaanden in gebruik. De woonboerderij is geschikt voor meerdere gezinnen, families of vriendengroepen. Er is tevens een recreatieruimte met biljart, tafeltennis en dartspel, genoeg vertier dus. Het is een prachtige locatie en je waant je je hier zelfs een beetje in Frankrijk door de fijne sferen van het platteland. Je kunt hier uren wandelen, fietsen, ontspannen en genieten van het bourgondische leven!

 
 

Vakantiehuis Stoffels in Hulshorst, Gelderland

Een ruim en luxe familie vakantiehuis waar van alles te doen is. De tuin is maar liefst 7000m² met veel gras en fruitbomen. Je kunt er heerlijk zwemmen in de natuurvijver met steiger en trap en een apart plantengedeelte. Het opblaasbootje zorgt voor veel speelplezier, ook is er een speeltoestel, trampoline en schommel. Vakantiehuis Stoffels is de ideale plek om even lekker te onthaasten in de zomer. Liever niet het water in maar wel afkoelen? Ga dan eens onder de buitendouche staan voor wat verkoeling. Door de grote groene tuin is het een speelparadijs voor kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers.

 

Huize Stoffels familiehuis op de Veluwe

Vakantiehuis met een thuisgevoel
Meer
 

Landhuis in Aalten, Gelderland

Lekker op vakantie in de Achterhoekse natuur? Dan moet je naar deze vakantievilla in Aalten! Het landhuis in Aalten heeft een prachtig en gezellig interieur, en natuurlijk: een heerlijk buitenzwembad. Ook vind je er een sauna, fitness en speelvoorzieningen voor de kinderen. De Achterhoek is het meest oostelijke deel van Gelderland en ligt vlakbij de Duitse grens. Het is een idyllische omgeving van houtwallen, weidevelden en kabbelende beekjes. Reden genoeg om te wandelen en fietsen.

 

Landhuis Aalten

Luxe vakantiehuis met zwembad, sauna en speelvoorzieningen
Meer
 

Boshoeve in Aalten, Gelderland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie waar het aan niets ontbreekt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Zowel binnen als buiten kun je je opperbest vermaken, aan de inrichting is veel zorg besteed en de sfeer is huiselijk. Het vakantiehuis ligt in de Achterhoek in een groene, natuurrijke omgeving. Je hebt een heerlijke grote tuin, waar je ook het verwarmde zwembad vindt. Deze luxe villa heeft alles wat je nodig hebt: sauna, fitness, sport- en spelvoorzieningen, houtkachel en een gezellige kampvuurplaats!

 

Boshoeve - luxe wellness vakantiehuis in de natuur

Luxe vakantiehuis met verwarmd zwembad, sauna en sportvoorzieningen
Meer
 

Buitenplaets de Heide in Beckum, Overijssel

Tot slot lichten we maar al te graag Buitenplaets de Heide in Beckum, Twente, uit. Deze groepsaccommodatie in Overijssel is al jaren in ons aanbod en erg geliefd. Het landgoed heeft een zwemvijver, een klimparcours, klimwand en een multicourt voor o.a. tennis, voetbal en volleybal. Met een trampoline en verschillende speeltoestellen in de tuin zullen de kinderen hier ook een heerlijke vakantie beleven. Het is een fijne bestemming voor een luxe vakantie voor families met kinderen.

 

Buitenplaets de Heide Woonhuis - vakantiehuis op privelandgoed in Twente voor actieve gezinnen

Landgoed met zwemvijver, klimparcours, speeltuin en sportterrein in de Twentse natuur. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien.
Meer
 

Alle vakantieverblijven van Special Villas zijn geselecteerd op interieur, locatie en ligging en alles is persoonlijk bezocht waardoor we precies weten wat je van de vakantievilla’s kunt verwachten. Ga jij het komende seizoen voor een vakantiehuis met zwembad? We helpen je graag met het vinden van een geschikte vakantiebestemming. Bel of mail gerust voor meer informatie, we adviseren je graag. Ben je benieuwd naar nog meer bijzondere vakantiehuizen met zwembad of met een zwemvijver in Nederland? Bekijk ze hieronder allemaal!