Special Villas
Familie vakantie
Betonnen Boshuis in Oosterhout

Betonnen Boshuis

design vakantiehuis

Natuurlofts in Limburg

Natuurlofts®

Limburgse gastvrijheid

La Nouvelle Source in de Dordogne-Lot

la Nouvelle Source

paradijs voor ouders en kinderen

La Source de Bru groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen

La Source de Bru

familiehuis in de Ardennen

Domaine les Marees in Charente Maritime

Domaine les Marees

kleinschalig vakantiedomein

Boerenhuis Bommerig

Boerenhuis Bommerig

oeroude geschiedenis

Wellness aan de Vecht

Wellness aan de Vecht

pure ontspanning

Uw vakantiehuis aanmelden bij Special Villas

Uw vakantiewoning verhuren bij Special Villas

 

Bij Special Villas zijn we gespecialiseerd in de verhuur van bijzondere en unieke vakantiewoningen. We verhuren vakantieadressen op kleinschalige domeinen of individuele huizen die persoonlijk geselecteerd zijn op locatie, ligging èn interieur. Alleen accommodaties die hieraan voldoen komen in aanmerking. Op Special Villas vindt u vakantieadressen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Het aanbod varieert van boerderijen, gîtes en landhuizen tot kastelen en villa’s maar ook sterrenkubussen, safaritenten of een dorpskerk. Wilt u uw vakantiehuis verhuren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.   

 
  Specialist in unieke vakantiehuizen

  Geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting 

  Persoonlijk advies

  Jarenlange ervaring, advies op maat en persoonlijk contact

  Professionaliteit

  Professioneel boekingssysteem, marketing en financiele afhandeling

 

Persoonlijk contact & advies

Met iedere eigenaar is er persoonlijk contact en alle huizen worden bezocht. Goed persoonlijk contact en advies staat voorop bij onze samenwerking, zowel voor de gast als naar u als eigenaar. We volgen de ontwikkelingen in de markt en weten als geen ander waar vraag naar is. We kunnen u ook adviseren bij de ontwikkeling van uw vakantiehuis.

Met onze kennis van de vakantiehuizenmarkt en oog voor bijzondere adresjes en persoonlijke service helpen we onze bezoekers graag met het vinden van een geschikte vakantiewoning. Door ons persoonlijke contact kan vaak een vakantie op maat worden gemaakt en aan specifieke wensen een invulling worden gegeven. Hiermee gaan we vaak een stap verder dan de meeste reisorganisaties.

Werkwijze

Wanneer uw vakantiehuis in aanmerking komt voor publicatie, wordt deze kosteloos geplaatst. U ontvangt inloggegevens om uw eigen account en bezetting te beheren. Via i-Cal kan de kalender gesynchroniseerd worden, ook met andere verhuurplatforms. We kunnen ook real-time koppelen met andere verhuurorganisaties, zo heeft u met 1 cont(r)act maximaal bereik en heeft u er verder geen omkijken naar. 

Van iedere boeking ontvangt u een bevestiging en zijn we aanspreekpunt voor de gasten. De gasten betalen aan Special Villas en wij verzorgen de verhuurafrekening met u. Voor iedere boeking wordt er commissie in mindering gebracht op de kale huursom. belangrijk is dat de huurprijs gelijk is aan die uzelf hanteert.  

Uitgebreide promotie

Door een gebruiksvriendelijke website en uitgebreide promotiemogelijkheden worden vele bezoekers bereikt. Een professioneel marketingteam zorgt voor de zichtbaarheid op diverse mediakanalen via advertentiecampagnes, nieuwsbrieven, social media en andere online marketingcampagnes. Dankzij deze inspanningen kunnen we goede verhuurresultaten realiseren en komen veel huurders terug voor een volgende vakantie. 

 
 

Waarom verhuren via Special Villas?

 • Specialist in unieke vakantiewoningen
 • Persoonlijk advies & contact: met de klant én met eigenaren
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de reisbranche
 • No cure no pay
 • Een maandelijks bereik van 90.000+ bezoekers
 • Realtime koppelingen met andere boekingsplatforms
 • Met 1 contract maximaal bereik
 • 24/7 toegang tot het boekingssysteem

Eigenaren over Special Villas

 
Polly eigenaresse van Le Paradis in de Gard
 

Polly Crichton van le Paradis in de Franse Gard

I had the pleasure of meeting Lirette on the 27th of August 2010 ~ I will never forget the date as I had totally forgotten (!) that we had an appointment to view and consider our properties for Special Villas! 

So almost 10 years later ~ here we are and I can only say the the professionalism that Lirette offers to her hosts is above and beyond ~ we are in constant contact ~ bookings through Special Villas are super and there has never been a problem to date!  Lirette will happily post last minutes or special offers on all of her social media sites and is always willing to work together on all new ideas!

I am really grateful that I have a representative out there that wishes to do so and keep her clients (and therefore mine) happy!

Le Paradis
 

Vakantiedomein la Nouvelle Source
 

Wilbert & Willemien van la Nouvelle Source in de Dordogne

"Wij werken inmiddels 20 jaar met Lirette, sinds de start van ons kleinschalig recreatieproject in een voor ons totaal onbekende markt.  Lirette werkte destijds voor Vrij Uit en was de enige reisorganisatie die snel reageerde op onze vraag om samen te werken. Ze is aan de inkoopkant begaan met haar relaties en ook aan de verkoopkant met haar gasten.  Toen het service niveau bij Vrij Uit (en later Thomas Cook) minder werd heeft Lirette met Special Villas die plek ingenomen. Ze is flexibel en service gericht en kent al haar accommodatiehouders zodat haar advies aan potentiële gasten altijd correct is. Als geen ander in staat om partijen bij elkaar te brengen ook wanneer daar enige creativiteit voor nodig is. Altijd in goed overleg wel te verstaan. Bij haar en bij ons is de gast nog altijd koning. Geen betere gast dan een tevreden gast.

la Nouvelle Source 

foto
 

Han Westendorp van Buitenplaets de Heide in Beckum, Overijssel

“Wij werken al wel tien jaar samen met Lirette. We hebben ook nog steeds rechtstreekse huurders, maar alleen zouden we nooit dezelfde omzet halen. De marketing met de website van Special Villas kunnen wij niet zelf. Alle verhuur en administratie zelf doen zou ons ook te veel tijd gaan kosten. En de samenwerking is ook zeer plezierig, ook als het eens tegenzit, zoals dit voorjaar met de coronacrisis. Voor ons de passende partner waarmee we samen sterk in de markt staan. De resultaten voor ons beiden mogen er dan ook zijn.”

Woonhuis & kapschuur - Woonhuis

foto
 

Corien van Bekhoven van het Betonnen -, Stalen- en Houten Boshuis in Oosterhout Brabant

"Onze jarenlange samenwerking met Special Villas geeft ons rust en vertrouwen en een professionele omgang met ons en de huurders. Lirette heeft een correcte en professionele benadering naar zowel huurders als naar ons als eigenaar, ze is contactpersoon voor onze huurders en reageert altijd snel. Special Villas zorgt voor een correcte financiële afwikkeling en biedt een duidelijke en goed verzorgde website "

Betonnen Boshuis - Stalen Boshuis - Houten Boshuis

Dames van vakantiehuizen het Buitenverblijf in Brabant
 

Ellen & Lian van de Buitenverblijven in Brabant

Al bijna 10 jaar werken we samen met Special Villas, wij ervaren de samenwerking met Lirette als zeer prettig. Ze is helder in haar communicatie en samen komen we tot oplossingen als daar om gevraagd wordt. Het persoonlijk contact met haar is heel goed, snel en efficient.

Buitenverblijven in Brabant

 

Vakantiewoning verhuren bij Special Villas?

U kunt ons bellen of een e-mail sturen. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31(0)76-5322031, via info@specialvillas.nl of via het contactformulier hiernaast.
Lirette informeert u graag persoonlijk over de mogelijkheden.

 
foto

Vakantiewoning(en) aanmelden

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.