REVIEWBELEID

Op onze website vind je beoordelingen van onze gasten. Deze bestaat uit een waarde (1-5 sterren) en een optionele algemene omschrijving. We hanteren een strikt reviewbeleid:

  • We maken gebruik maken van het beoordelingssysteem van Booking Experts. Hierbij wordt gewerkt met een closed loop-systeem. Dit houdt in dat alleen gasten die daadwerkelijk in onze vakantiehuizen hebben verbleven een review achter kunnen laten op de website. Na vertrek ontvangen de gasten een beoordelingsformulier en deze wordt verwerkt in het systeem. Nepreviews zijn hierdoor niet mogelijk.  
  • Alle reviews worden op volgorde van nieuw naar oud weergegeven van de afgelopen 2 jaar.
  • Er worden geen negatieve reviews verwijderd, tenzij het om een valse of onrechtmatige review gaat.
  • De gemiddelde score van de reviews wordt berekend aan de hand van alle getoonde reviews op de website;
  • We plaatsen op de website geen reviews die geschreven zijn in ruil voor een vergoeding, korting, gratis verblijf of wat voor beloning dan ook.

EN VERDER...

Hechten wij veel waarde aan de mening van onze gasten. We streven ernaar dat iedereen zorgeloos kan genieten van onze vakantiehuizen. En daar waar het nog beter kan? Daar gaan we het beter maken. Daarom houden we alle reviews goed in de gaten. Waar mogelijk gebruiken we feedback uit deze reviews om de vakantiebeleving voor volgende gasten nog verder te optimaliseren.