Beoordelingen van onze gasten

Vakantiebeoordelingen van gasten helpen u bij de keuze voor uw vakantie of weekendje weg. Deze beoordelingen worden uiterst serieus genomen en daarom vragen we al onze gasten bij terugkeer van hun vakantie om een review met ons te delen. In ons reviewbeleid leest u alles over hoe we omgaan met reviews.

Bekijk hier de beoordelingen van de afgelopen maanden:

402 beoordelingen
  1. 8

    De locatie is goed voor stedentrips en het huis was geweldig.

    Juni 2022 - Familie - Jaap M. verbleef in Betonnen Boshuis - luxe wellness vakantiehuis in Brabant 

  2. 9,6

    de rust en ruimte

    Juni 2022 - Familie (met kinderen) - Karin R. verbleef in Watervilla Plas van Francke 

  3. 9,2

    Geen recensie achtergelaten

    Juni 2022 - Familie - Erik V. verbleef in Le Paradis - safaritent Zuid-Frankrijk luxe kamperen 

  4. 8

    We hebben een fijne binnenkomst gehad en waren positief verrast van de prachtige tuin en het uitzicht. Er is veel ruimte voor 6 personen en mogelijkheid om binnen en buiten aan tafel te eten. De hottub was erg fijn in gebruik en alle faciliteiten in het huis waren gewoonweg top.

    Juni 2022 - Vriendengroep - Anna-Maria J. verbleef in Onthaasten in de Achterhoek - wellness vakantiehuis de Tortelduif 

  5. 8,2

    Huis was heel sfeervol ingericht. Door alle verschillende zitjes (binnen en buiten) vonden we altijd wel een fijne plek!

    Juni 2022 - Familie (met kinderen) - lieke w. verbleef in Pastorie Lambertus 

  6. 8,8

    Wij hadden prima weer dus het zwembad kwam zeker goed van pas met 30 graden. Tevens was het heel aangenaam dat er een kratje bier en wat flessen wijn klaar lagen bij aankomst.

    Juni 2022 - Vriendengroep - Jordan B. verbleef in Boshoeve - luxe wellness vakantiehuis in de natuur 

  7. 8,6

    Het was een toffe vakantie .Het was fijn dat Karine tips gaf voor uitstappen en restaurants.

    Juni 2022 - Jos V. verbleef in Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits - luxe vakantiehuis Frankrijk 

  8. 9

    Grote tuin omheind Volop speel gelegenheid

    Juni 2022 - Familie (met kinderen) - A. d. verbleef in Leenderhuis Brabant - vakantiehuis voor groepen  

  9. 10

    De rustige omgeving en de gastvrouw ( Carine ) die ons fantastische tips gaf en voor elk probleem een oplossing had met een smile op het gezicht .

    Juni 2022 - Jan V. verbleef in Domaine les Marées - 3. l’Abri de Loutre vakantiehuis nabij strand in Frankrijk 

  10. 7,8

    Zeer mooie en ruime villa met stijlvolle inrichting

    Juni 2022 - Richard G. verbleef in Betonnen Boshuis - luxe wellness vakantiehuis in Brabant 

 

Met vele huiseigenaren werken we al jarenlang samen. Oudere reviews kunt u hier teruglezen.

402 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.