389 beoordelingen
 1. 10

  Het is een erg luxe onderkomen waar je heerlijk kan genieten van, de in de bungalow aanwezige faciliteiten. Ligging lekker rustig en je hebt veel privacy. Prijs/kwaliteitsverhouding vonden wij prima in orde. Je krijgt echt waar voor je geld. Wij vonden het helemaal "goud".

  Januari 2021 -  verbleef in Stalen Boshuis - luxe vakantiehuis met sauna in Brabant

 2. 7,6

  Luxe huisje mooie hottub. Zag er allemaal schoon uit

  Januari 2021 -  verbleef in Houten Boshuis - luxe wellness vakantiehuis met hottub

 3. 9,4

  Prachtig uitzicht, modern, schoon, veel licht.

  Januari 2021 -  verbleef in Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

 4. 9,4

  Wij hebben genoten van de sauna en de jacuzzi. We waren blij verrast dat het huis in kerstsfeer was ingericht! We hadden zelf versiersels mee maar die hebben we mooi in de auto gelaten. Er stond appeltaart klaar en lekkere chocoladebonbons. Een bosje bloemen op tafel en we kregen ook nog oliebollen. Kortom: chappeau!!

  Januari 2021 -  verbleef in Villa Vechtdal 1 vakantiehuis aan het water

 5. 8,5

  Het huis was ruim, erg mooi ingericht en heel compleet.

  Januari 2021 -  verbleef in Huize Dekker - bij Hellendoorn

 6. 8,4

  Grote tuin, complete inrichting, iedere kamer een eigen badkamer, bedden opgemaakt bij aankomst, handdoeken aanwezig, tafeltennis, heerlijke kachel, direct aan het bos.

  Januari 2021 -  verbleef in Vrachelse Heide - luxe vakantiehuis in Brabant met zwembad en jacuzzi

 7. 10

  Geen recensie achtergelaten

  December 2020 -  verbleef in Wellness aan de Vecht - BG

 8. 8,8

  Prachtig, gezellig en comfortabel huis in schitterend heidegebied. Top keuken! Lieve en behulpzame eigenaren. 15 lekkere bedden en 3 badkamers maar zitruimte in de winter aan de kleine kant voor grotere groep, je kunt niet even apart gaan zitten. Het is 1 aan elkaar geschakelde ruimte met voldoende plek in de keuken en eetkamer maar minder in het woonkamergedeelte.

  December 2020 -  verbleef in Buitenplaets de Heide Woonhuis - vakantiehuis op privelandgoed in Twente voor actieve gezinnen

 9. 8,8

  Alles was fantastisch. De hottub geweldig. Mooie lichte accommodatie met veel glas en prachtig uitzicht. Comfortabele bedden en heerlijke badkamerfaciliteiten. Mooie materialen zijn er gebruikt. Kortom wij komen zeker terug.

  December 2020 -  verbleef in Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Lounge met hottub

 10. 9

  Kerstmis 2020 zullen we niet snel vergeten. We hebben lekker gegeten, spelletjes gespeeld en een legpuzzel gemaakt. Heel gezellig! Het is een ruim huis, goede ligging op een perfecte plek, ook tijdens de lock down. Een weldaad van rust met een knusse open haard en prachtig uitzicht.

  December 2020 -  verbleef in Huize Dekker - bij Hellendoorn