Beoordelingen van onze gasten

Vakantiebeoordelingen van gasten helpen u bij de keuze voor uw vakantie of weekendje weg. Deze beoordelingen worden uiterst serieus genomen en daarom vragen we al onze gasten bij terugkeer van hun vakantie om een review met ons te delen. In ons reviewbeleid leest u alles over hoe we omgaan met reviews.

Bekijk hier de beoordelingen van de afgelopen maanden:

362 beoordelingen
  1. 9,8

    De eekhoorn de jacuzzi, sauna omgeving en het het bed was fantastisch

    September 2022 - Familie - Hugo B. verbleef in Vakantiehuis villa Vechtdal 2 met sauna en buitenspa 

  2. 10

    Prachtig huis met veel voorzieningen. Er was een storing in de jacuzzi en die werd zelfs op zaterdagavond nog gemaakt. Top service.

    September 2022 - Familie (met kinderen) - Henk V. verbleef in Vakantiehuis villa Vechtdal 2 met sauna en buitenspa 

  3. 8

    De stijl van de woning en de ligging

    September 2022 - Familie (met kinderen) - F G. verbleef in Kasteelvilla Barisart - vakantiehuis voor groepen  

  4. 7,8

    Geen recensie achtergelaten

    September 2022 - Familie - Meindert S. verbleef in Watervilla Plas van Francke 

  5. 9,4

    Wij hebben genoten van het weekend met onze kinderen en kleinkinderen... Het zwembad was een groot succes...en ook het kampvuur was geweldig. Wij waren ontzettend verrast door het prachtig boeket op de hoek van het keukenblok...ook de koude biertjes en de wijn...we voelden ons zo welkom.. Heerlijk was ook de ruimte op het terrein.. Ook de keuken was van alle gemakken voorzien. We gaan dit adres zeker doorgeven aan onze vrienden...

    September 2022 - Familie (met kinderen) - Nel D. verbleef in Boshoeve - luxe wellness vakantiehuis in de natuur 

  6. 8,5

    een heerlijke week gehad alleen jammer dat ze met de weg bezig waren , maar daar kan de eigenaar niet veel aan doen..

    September 2022 - Familie - Bert P. verbleef in Houten Boshuis - luxe wellness vakantiehuis met hottub 

  7. 9

    Super locatie, prachig gerestaureed

    September 2022 - Familie - P v. verbleef in Cevenolse Mas gîte Donzel - vakantie voor natuurliefhebbers 

  8. 10

    Het huis is ruim en sfeervol en de ligging is fantastisch. . De keuken is volledig ingericht met alle apparatuur die je nodig kunt hebben. We hebben genoten van het heerlijke zwembad en de enorme tuin met tennisbaan en volop kinderspeelgoed. De eigenaren zijn ontzettend aardig en behulpzaam. In La petite maison hebbe we een heerlijke week vakantie gehad en we komen zeker nog een keer terug.

    September 2022 - Familie (met kinderen) - Ellen W. verbleef in Domain de Valence - la Petite Maison - voor 15 personen 

  9. 9,8

    De ligging van het huis, middenin de natuur, de hartelijke ontvangst van de eigenaresse, en vooral de luxe en het comfort van het mooi ingerichte huis. Aan alles is gedacht, koekjes op het aanrecht, lekker geurende zeepjes in de badkamer, zachte handdoeken, heerlijk om zo verwend te worden. Echt een aanrader.

    September 2022 - Jolande V. verbleef in Lindenhof Loënga - hip van binnen en authentiek van buiten 

  10. 8,6

    Met zes families en 21 personen een heerlijke week in le Chateau en la Maison. Alles is er aanwezig en we hadden goed weer meegenomen. Gelukkig goede communicatie met beheerder, verhuurder en eigenaar.

    Augustus 2022 - Gezinnen - Vincent d. verbleef in Domaine du Roi Francois - Château & Maison - kasteelvakantie Frankrijk 

 

Met vele huiseigenaren werken we al jarenlang samen. Oudere reviews kunt u hier teruglezen.

362 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.