Beoordelingen van onze gasten

Vakantiebeoordelingen van gasten helpen u bij de keuze voor uw vakantie of weekendje weg. Deze beoordelingen worden uiterst serieus genomen en daarom vragen we al onze gasten bij terugkeer van hun vakantie om een review met ons te delen. In ons reviewbeleid leest u alles over hoe we omgaan met reviews.

Bekijk hier de beoordelingen van de afgelopen maanden:

359 beoordelingen
  1. 8

    Mooi de overkapping bij de jacuzzi. Gril hut is heel leuk. Sauna veel groter dan voor twee personen.

    December 2022 - Familie (met kinderen) - Maaike S. verbleef in Vakantiehuis villa Vechtdal 2 met sauna en buitenspa 

  2. 8,3

    Een heel mooi aangenaam huis.

    Januari 2023 - Myriam S. verbleef in Stalen Boshuis - luxe vakantiehuis met sauna in Brabant 

  3. 6,8

    mooie locatie, leuk dat er 2 gebouwen waren, geeft een mooie dynamiek. Ruime woonkamer en keuken. Prachtige ligging, veel ruimte en privacy. Bedden waren goed.

    Januari 2023 - Familie (met kinderen) - Kees W. verbleef in Boshoeve - luxe wellness vakantiehuis in de natuur 

  4. 7,3

    De omgeving en het design van de villa

    Januari 2023 - Familie (met kinderen) - GJA O. verbleef in Betonnen Boshuis - luxe wellness vakantiehuis in Brabant 

  5. 8,2

    We hebben genoten van ons verblijf in een natuurloft van landgoed Moerslag. Het was fantastisch. Vooral door 2 puber zonen veel gebruik gemaakt van de hot tube. Ook de pizza oven was een leuke activiteit die voor ons nieuw was. Het werkte fantastisch. De loft was qua ruimte groot genoeg voor ons met 5 grote mensen.

    Januari 2023 - Familie - Sigrid P. verbleef in Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Aarde met hottub en pizzaoven 

  6. 9

    Helemaal goed

    Januari 2023 - Familie - Yvonne G. verbleef in Leenderhuis Brabant - vakantiehuis voor groepen  

  7. 8,6

    Het huis is zeer mooi en compleet. De kamers zijn groot en de badkamers zijn fantastisch. Hierdoor is het goed vertoeven met een gezelschap van 8 man. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het huis. De ruimtes zijn groot en comfortabel en het was heel fijn om de houtkachels te kunnen gebruiken. De kinderen vonden het heel leuk dat er kippen en pony's waren en deze zijn gedurende het weekend ook meerdere malen bezocht. Wij waren er met oud en nieuw en waren verrast over hoe goed deze oude boerderij geïsoleerd is. Helaas was het super slecht weer (heel veel regen), waardoor we de meeste buitenfaciliteiten niet hebben kunnen benutten. Deze zagen er veel belovend uit (BBQ, veel stoelen, verwarmd terras). We hebben genoten en we hopen in de toekomst zeker terug te komen.

    Januari 2023 - Gezinnen - Annick S. verbleef in Vakantiehuis de Binnenhof 

  8. 8

    De ruimte en sfeer in dit type huis. Ideaal voor groot gezin met kinderen

    December 2022 - Familie (met kinderen) - HJ N. verbleef in Het Poorthuis in Blegny 

  9. 9,4

    Prettige ontvangst door hartelijke gastheer. Huisje ligt midden in de natuur maar vlakbij de drukte van de stad.

    December 2022 - Familie (met kinderen) - Daniëlle d. verbleef in Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Water met hottub en bubbelbad 

  10. 8,2

    Midden in de natuur, Mooi uitzicht Dichtbij een bos restarant

    December 2022 - Familie - Kitty N. verbleef in Vakantiehuis Joppe - 2 natuurhuisjes in de Achterhoek 

 

Met vele huiseigenaren werken we al jarenlang samen. Oudere reviews kunt u hier teruglezen.

359 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.