1. Hip - trendy - stijlvol
  2. Voor 2 - 20 personen
  3. Voor liefhebbers van interieur en architectuur

Design vakantievilla huren

Ben je op zoek naar een vakantiehuis, maar dan nèt even anders? Modern en hip, eigentijds en sfeervol? Special Villas heeft mooie designvilla’s en vakantiehuizen voor liefhebbers van interieur en architectuur. Sommige huizen hebben aan de buitenkant een strakke vormgeving, maar er zijn ook historische gebouwen die in een hip jasje zijn gegoten. Alle design vakantiehuizen zijn met zorg ingericht en hebben een unieke en vaak luxe uitstraling.

Heb je altijd al eens in een bijzonder vakantiehuis willen overnachten? Huur een stijlvol ingericht design vakantiehuis en laat je verrassen. Geniet van een weekendje weg met je partner, een vakantie met het gezin of een verblijf met je familie of vrienden.

Design vakantiehuizen in Nederland en België

Vaak vormen lokale traditionele gebouwen de basis voor het ontwerp van het vakantiehuis. Strakke elementen, een hippe inrichting en het gebruik van kleuren en materialen bepalen maken het tot een design vakantiehuis. Een duidelijk voorbeeld hiervan is ’t Station in de Ardennen, bij de inrichting verwijzen veel details naar de vroegere functie van het gebouw. Je kunt zelfs vakantie vieren in een voormalige school waar klimrekken uit de gymzaal een nieuwe functie hebben gekregen. Of wat dacht je van een boerenhoeve met hippe loftappartementen in Limburg, van buiten authentiek, van binnen sober chic. Of een huis van cortensstaal en betonnen look in de Brabantse bossen? Ook in Frankrijk in de Provence zijn enkele design vakantievilla’s met zwembad en weids uitzicht op de omgeving.

Open ruimtes, robuuste materialen als hout en staal gecombineerd met een unieke vormgeving en bijzondere elementen bepalen vaak de sfeer. Design vakantiehuizen zijn verrassende adressen met een wauw-factor en waar het fijn is om te zijn.

Overnachten in design vakantiehuizen

Alle vakantiehuizen van Special Villas liggen op mooie locaties in de natuur of in de nabijheid van een dorp. En dat geldt ook voor de design vakantiehuizen in Nederland en België. Sommige woningen hebben wellness faciliteiten zoals een sauna, hammam of hottub. Er zijn ook design vakantiehuizen met een huisbioscoop en bar.

Een goedgevulde portemonnee is niet altijd nodig. Als je de kosten deelt door het aantal personen, kan de prijs per persoon zelfs lager uitvallen dan een hotelkamer. Bovendien heb je volledige privacy en hoef je niets te delen met andere gasten. Ga je met kinderen op vakantie, informeer dan of het huis geschikt is voor kleine kinderen. Design vakantiehuizen zijn er al voor 2 personen tot 20 personen. Voor iedere portemonnee en voor iedere smaak.