15 persoons vakantiehuizen
 
  1. Vakantiehuizen vanaf 15 personen
  2. Met vrienden, familie of meerdere gezinnen
  3. Vakantiehuizen weg van de massa
 

Groepsverblijven voor 15 personen

Gezellig met de hele familie op vakantie? Opa en Oma, kinderen en kleinkinderen en samenzijn op een bijzonder plekje of midden in de natuur. Of heb je een grote vrienden of vriendinnengroep waarmee je graag een weekendje weg wil en samen in een groot vakantiehuis wilt overnachten? Bij Special Villas is er een divers aanbod voor vakantiehuizen voor 15 personen. Bekijk hieronder het unieke aanbod!

Via de zoekfilters kun je zoeken naar het ideale vakantiehuis. Kom je er niet uit, bel gerust voor advies. De huizen zijn persoonlijk bezocht en bij vragen is er snel contact gelegd met de eigenaar.

Zoek je vakantiehuizen voor meer of minder personen

10 personen

12 personen

20 personen

Sfeervolle villa’s & bijzondere adresjes

Ontdek de verschillende vakantievilla’s in het aanbod van Special Villas. Het unieke aanbod loopt van luxe en sfeervolle villa’s tot bijzondere kleinschalige adresjes speciaal voor jou geselecteerd. Onze vakantiehuizen zijn geselecteerd op interieur, locatie en ligging waardoor er echte pareltjes tussen zitten voor een vakantiehuis voor 15 personen.

Gebruik de zoekfilters om jouw ideale vakantiehuis te vinden. We staan graag voor je klaar om je advies te geven: je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullend advies. Daarnaast hebben we persoonlijk contact met alle eigenaren, ideaal als je extra of speciale wensen hebt.

Gezellig samenzijn

Samen met de familie of met de vriendengroep op vakantie betekent even samen zijn en helemaal opladen. Ga lekker uitwaaien op het strand of maak mooie wandelingen door de natuur met een vakantiehuis op de Veluwe. Grote vakantiehuizen voor groepen hebben vaak ook extra faciliteiten. Bijvoorbeeld een zwembad, sauna, hottub , een speelkamer voor de kinderen, huisbioscoop of bar met biljart

Er zijn prachtige bestemmingen om samen heen te gaan. Ontdek het noorden van Nederland met een vakantiehuis in Drenthe of Friesland, of wordt wakker onder een appelboomgaard in Gelderland. In België zijn de Ardennen en Vlaanderen mooie en natuurrijke bestemmingen. Met name in de Ardennen worden veel activiteiten georganiseerd en kun je van alles ondernemen. Ook in Duitsland vind je overweldigende natuur, een bestemming die niet vaak als eerste wordt gekozen, maar veel te bieden heeft! Tot slot vind je in Frankrijk natuurlijk de prachtigste authentieke vakantievilla’s. Tussen de wijnvelden in de Bourgogne of naast de lavendelvelden in de Provence.

Vakantiehuizen huren voor 15 personen

Op zoek naar een vakantiehuis voor 15 personen in Nederland? Of vakantie vieren in een vakantiehuis 15 personen met zwembad? Ontdek het aanbod en de verschillende groepsaccommodaties voor 15 personen met luxe faciliteiten. Ook in de rest van Europa vind je prachtige adresjes om vakantie te vieren. Bij Special Villas vind je bijzondere adresjes in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Kies bijvoorbeeld voor Landhuis Wielen in Duitsland, hier verblijf je in een XXL Wellness vakantiehuis met sauna en jacuzzi! Hier kom je helemaal tot rust en kun je lekker ontspannen door de luxe faciliteiten. Alle vakantiehuizen hebben een prachtige ligging, vaak omringd door veel groen en natuur: een heel fijn vooruitzicht voor jouw volgende vakantie!