Special Villas

Vakantiehuis huren? Maak hier uw keuze.

vakantiehuizen in nederland, belgiË, frankrijk en duitsland

Ben je op zoek naar een super leuke plek voor een romantisch weekendje weg met je partner, of een ontspannen vakantie met het hele gezin waar zowel ouders als kids het naar hun zin hebben? Of ben je aan de beurt om het jaarlijkse vriendenweekend te organiseren? Je vindt hier bijzondere, onontdekte plekken waar je met elkaar kunt genieten. Alle vakantiehuizen zijn nèt even anders dan een standaard vakantiehuis op een park. Er zijn vakantiehuizen voor 2 - 26 personen in  verschillende soorten en maten zoals gerestaureerde boerderijen,  landhuizen op privélandgoederen, kastelen met de sfeer van vroeger, safaritenten op kleinschalige domeinen , sterrenkubussen op de boerderij of luxe vakantievilla's. De inrichting varieert van stijlvol en charmant tot hip en sober. Smaakvol ingericht met een persoonlijke touch.

Alle vakantiehuizen zijn persoonlijk bezocht, we werken nauw samen met de eigenaren en hebben veelvuldig contact met elkaar.

Boek online,  makkelijk en veilig. Bellen en mailen mag uiteraard ook, we staan je graag te woord.

Je betaalt nooit meer dan ter plaatse.

SPECIALE WENSEN

Regelmatig wordt ons aanbod uitgebreid. Kom gerust nog eens terug. En zoek je iets speciaals voor het vieren van een bruiloft, verjaardag of ander speciaal moment? Laat het ons weten en wij gaan voor jou op zoek!

ZOEK OP LAND, REGIO EN KENMERK

Hier vind je een overzicht van alle vakantiehuizen . je kunt zoeken op land, regio en kenmerk.