Special Villas
 5x vakantiehuis met verwarmd zwembad

5x vakantiehuis met verwarmd zwembad

5x Vakantiehuis met verwarmd zwembad

Frankrijk is een heerlijke bestemming om vakantie te vieren,  ook in het voor- en najaar. En al helemaal met een vakantiehuis met verwarmd zwembad. Ook al zijn er nog geen hoge zomerse temperaturen (wel zo fijn, want dan kun je nog wandelen, fietsen, door dorpjes struinen en markten bezoeken zonder dat je loopt te puffen van de hitte), dan kun je toch een duik nemen in het zwembad dat verwarmd is. In het voor- en najaar is bovendien de natuur fris en groen, de dorpjes zijn nog heerlijk rustig zonder de drukte van toeristen en de temperaturen zijn aangenaam. Een bijkomend voordeel is dat de prijzen van de vakantiewoningen veel lager zijn dan in het hoogseizoen, met vaak interessante aanbiedingen. In deze blog zet ik de mooiste vakantiehuizen met verwarmd zwembad voor je op een rij met tips voor uitstapjes in de omgeving.

La Nouvelle Source in Lot-Dordogne

Dit kleinschalige vakantiepark is al jaren een topper bij Special Villas. Je leeft hier als een God in Frankrijk. De oprijlaan leidt je naar een vallei waar de 5 vakantiehuizen verscholen tegen de bosrand liggen. De comfortabele gîtes liggen naast elkaar en op veilige afstand van het verwarmde zwembad. In de megagrote tuin vind je genoeg plekjes om te genieten van het uitzicht, de rust en de natuur. Terwijl kinderen zich vermaken in het zwembad, op de trampoline of met het biljart, kunnen de ouders genieten van de sauna en buiten bubbelbad. Souillac ligt vlakbij en vanaf je vakantiehuis kun je mooie wandelingen maken in het achterliggende bos.

La Nouvelle Source - Naeva vakantiehuis Dordogne I Frankrijk

Een kleinschalig domein in de Dordogne, met verwarmd zwembad, sauna, buiten bubbelbad en veel speelruimte voor kinderen. Kom genieten!
Meer

Château Prayssac in de Dordogne

Chateau Prayssac is een kleinschalig domein met 9 gîtes, waarvan de meeste geschakeld zijn met elkaar en een vrijstaand huis. Op dit voormalige wijnkasteel wordt vakantie gevierd door stellen en gezinnen met kinderen tot ca. 12 jaar. Er heerst een gemoedelijke sfeer en door de kleinschaligheid maken de kinderen snel vriendjes. De vakantiehuisjes zijn functioneel en van vele gemakken voorzien. Het zwembad is omheind en werkt op zonne-energie. Vanaf zomer 2023 is ook het voormalige wijnchateau als vakantiehuis te huur. In het dorpje kun je 's-ochtends verse croissants halen, de auto kan blijven staan want met slechts 10 minuten wandelen ben je in het dorpje. Dat geldt ook voor een bezoek aan het naastgelegen wijnhuis. De buurman is wijnboer en je kunt er heerlijke wijnen proeven en kopen. 

Chateau Prayssac - B vakantiehuis met zwembad

Wijndomein op een idyllische, kindvriendelijke plek in de Dordogne met enkele gites en zwembad. Hier kun je genieten van kastelen, grotten en wijn.
Meer

Villa’s Beaudine in de Provence

Net buiten het dorpje Forcalquier ligt een kleinschalig vakantiepark met 14 luxe villa’s, ingericht in een typisch Provencaalse stijl. Het is er heerlijk rustig, de meeste huizen hebben een privézwembad waarvan enkele verwarmd. In voor- en naseizoen zijn deze villa'tjes scherp geprijsd, ook in het hoogseizoen zijn de prijzen betaalbaar. Op het domein is tevens een Frans restaurant en een boutiquehotel waar je '-s-ochtends kunt ontbijten. Er is een spa met buiten bubbelbad, massage en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Forcalquier ligt in de Alpes-de-Haute-Provence, een geliefde bestemming voor een vakantie in Frankrijk. Je kunt er fietsen, wandelen en Provencaalse dorpjes bezoeken, ook de Luberon en de Gorges de Verdon zijn een bezoek meer dan waard.   

Park Beaudine - vakantiewoning T3 met verwarmd prive-zwembad

Op zoek naar een vakantiehuis met verwarmd prive-zwembad? Op dit kleinschalige vakantiepark is het genieten, rust, natuur en de geur van lavendel.
Meer

Villa la Grande Dame in de Bourgogne

Een statig vakantiehuis, een maison de maitre, in het zuiden van de Franse Bourgogne waar je met maar liefst 12 personen vakantie kunt vieren. Het verwarmde zwembad is een fijne plek om te ontspannen en vanaf het voorjaar in gebruik. Met een sauna, Turks bad, fitness, voetbaldoeltjes, tafelvoetbal, jeu de boules, trampoline en schommel is er voor ieder wat wils. Ook visliefhebbers komen aan hun trekken. Voor het huis stroomt de rivier de Doubs, waar je kunt vissen op karper, snoek en snoekbaars. Breng zeker een bezoek aan de wijnboeren in de Bourgogne, ook de stad Chalon sur Saone en Beaune zijn de moeite waard. Er staan enkele fietsen klaar, op de fiets dus naar de bakker voor verse croissants en baguettes. 

Villa la Grande Dame - luxe vakantievilla in de Bourgogne - Frankrijk

Een luxe vakantievilla in de Bourgogne met alle ingrediënten voor een vakantie in Frankrijk: zwembad, sauna, hamam.
Meer

Mas la Lumière in de Provence

Een statig Provençaals landhuis in de o zo prachtige regio Les Alpilles in de Provence. De vakantievilla is van alle gemakken voorzien, de grote tuin van 1500m² met verwarmd zwembad is een fijne plek om te onthaasten na een drukke dag. Deze streek is een inspiratiebron voor kunstenaars, ook Vincent van Gogh heeft hier gewoond en gewerkt, dorpen als Saint Rémy de Provence en St Paul vormden het decor van zijn schilderijen, net zoals de vele olijfgaarden, cipressen en wijngaarden. De vakantievilla is modern, luxe en sfeervol ingericht en ideaal voor rustzoekers die graag op loopafstand van een dorpje vakantie willen vieren. Maussane-les-Alpilles ligt op slechts 5 minuten lopen, het is een gezellig dorp met een dorpsplein, cafés en restaurants en diverse boetiekwinkels.  

Mas la Lumière - luxe vakantievilla in hartje Provence

Provenҫaals vakantiehuis met grote tuin met privézwembad
Meer

De vakantiehuizen van Special Villas worden met zorg uitgekozen op ligging, architectuur en inrichting. Er is persoonlijk contact met de eigenaar of beheerder en met veel huiseigenaren bestaat er al een jarenlange samenwerking. Wilt u ook een vakantiehuis met verwarmd zwembad huren? Bij Special Villas bent u aan het juiste adres.