Special Villas
De leukste vakantiehuizen aan het water

De leukste vakantiehuizen aan het water

5x Vakantiehuizen aan het water

Hou jij ook zo van een vakantie aan het water? Lekker zwemmen, vissen of bootje varen, een vakantiehuis aan het water is altijd geslaagd. Of je vakantie viert aan zee, bij een recreatiemeer of bij een riviertje, je kunt er uren ontspanning vinden. Kabbelend water is zo rustgevend, de stress valt al snel van je af. Op warme dagen kun je wel wat afkoeling gebruiken en is een plons in het water erg welkom. Zandkastelen bouwen, een visje vangen, kanovaren of picknicken met een roeiboot, op vakantie zorgt water voor veel plezier. We hebben de 5 leukste adresjes aan het water voor je op een rijtje gezet.   

Villa Vechtdal, vakantiehuis aan het water om te vissen en te varen

Domaine les Marées in Charente Maritime

Domaine les Marées is een kleinschalig vakantiepark met 10 luxe huizen op korte afstand van het strand en de zee. Op het parkje is een lagunezwembad met zandstrandje maar wil je een echt zandstrand dan is dat ook in de buurt. Voor gezinnen met kleine kinderen is het strandje van Marennes ideaal. Het ligt in een beschutte baai met een kunstmatig aangelegde dam waardoor bij eb het water in het bassin blijft staan. Verderop heb je lange fijnzandstranden en voor de kust liggen de eilanden île d'Oleron en île de Ré. Dit is de streek van oesters en kreeften, op veel plaatsen kun je ze proeven bij kleine stalletjes langs de weg. Je vindt hier ook de meeste zonuren aan de Atlantische kust. Ook steden als la Rochelle, Royan en Saintes zijn leuk om te bezoeken.

 

Domaine les Marées - 9. La Tour de Broue - vakantievilla met zwembad in Frankrijk

Luxe vakantiehuis met zwembad, strand, oesters, Pineau, Fort Boyard...alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie in Frankrijk.
Meer
 

Cevenolse Mas

Hou je van ruige natuur en een actieve vakantie, dan ben je hier aan het juiste adres. De Cevennes is nog ongerept en dunbevolkt, het is er heerlijk rustig. Het nationale Parc des Cevennes is een gebied met bossen, uitgesleten kalkrotsen en roofvogels. Tussen al dit moois liggen dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Huisjes met leistenen daken en middeleeuwse dorpjes en kastelen. De Cevenolse Mas was vroeger een boerengehucht en is in de loop der jaren door de Nederlandse eigenaars gerestaureerd. Er zijn 3 gites op het erf dat opgetrokken is uit leisteen en graniet, met poortjes, weggetjes en pleintjes omringd door terrassen met fruit- en kastanjebomen, kleine akkers, een moestuin en weiden met schapen, kippen en geiten. De eigenaars streven ernaar zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn. Ook is er een eco-camping aan de oevers van de beek met vrije plaatsen, een yurt en safaritent. Het riviertje is een geweldige plek om te zwemmen en dammen te bouwen met de kinderen. Een perfecte plek voor sportieve activiteiten zoals wandelen, klimmen, canyoning, speleologie of paardrijden. Vanuit het dorp kun je ook een ezeltocht maken.

 

Cevenolse Mas Safaritent - kampeervakantie in Franse natuur

Kamperen middenin de natuur van de Cevennes, een prachtige streek in Frankrijk. Kinderen kunnen op avontuur en dammen bouwen in de rivier achter het terrein.
Meer
 

Texels Landleven

Texel is een heerlijke vakantiebestemming. Het is het grootste waddeneiland met veel schapen en lammetjes in het voorjaar, een kilometers lange kustlijn en natuurgebieden met een bijzondere flora en fauna. Het Texels Landleven bestaat uit 5 huizen, ieder voor 12 personen. De huizen zijn geschakeld waardoor ze ook voor 24 en 36 personen te huur zijn. Ieder huis heeft een sauna. Er is een gemeenschappelijke zwemvijver waar je op warme dagen verkoeling kunt zoeken. De huizen zijn duurzaam gebouwd met zonnepanelen en waterbesparend douchesysteem. Op energiegebied zijn ze volledig offgrid. Het strand is vlakbij, op ca. 7km.  

 

Texels Landleven - duurzaam en luxe vakantiehuis voor groepen

Een duurzaam vakantiehuis huren? Dit luxe en moderne vakantiehuis is de meest duurzame in Europa en geschikt voor mindervaliden. Met sauna en eco zwemvijver.
Meer
 

Duynvilla in Noord-Holland

Deze Duynvilla ligt op een uen uniek plekje op loopafstand van het strand in Callantsoog. De groepsaccommodatie bestaat uit 4 individuele huizen in een woonboerderij. De huizen zijn ook individueel te huur. Wil je alle 4 de huizen huren, dan raden we je aan om op tijd te boeken, de locatie is erg geliefd. Hoewel ieder huis een eigen keuken heeft, heb je dan ook de beschikking over een grote gemeenschappelijke ruimte om te koken en te luieren. Deze ligt op de bovenste verdieping met een knusse zithoek en grote ramen. Het uitzicht op natuurgebied het Zwanenmeer  is prachtig en binnen 10 minuten sta je op het strand. 

 

Groepsverblijf Duynvilla XL - 4 huizen in 1

Groepsaccommodatie op loopafstand van het strand van Callantsoog
Meer
 

Villa Vechtdal 1 in Overijssel

De perfecte plek voor een vakantie of weekendje weg met vrienden, het gezin of met jouw familie: een vrijstaand vakantiehuis voor 8 personen met een grote tuin. Grenzend aan de tuin ligt een recreatiemeer waar je kunt zwemmen en vissen op voorn, blei, paling, snoek, spiegelkarper, graskarper, meerval en baars. Voor de fervente visliefhebber is er een vishut aan het water. Je kunt hier 's-nachts je hengel uitwerpen en een dutje doen. Er ligt ook een roeiboot en kano voor je klaar, deze mag je gratis gebruiken, varen maar! Op het terras van het huis staat een buiten bubbelbad en in een bijgebouw is de sauna. Naast Vechtdal 1 staat Vechtdal 2 , deze heeft ook een buiten bubbelbad en sauna, een kano en roeiboot. Vechtdal 2 heeft geen vishut maar wel een Finse kota met grillhut waar je kunt barbecuen. Erg leuk voor een vakantie met het gezin of met vrienden.

Villa Vechtdal 1 vakantiehuis aan het water

Vakantiehuis aan het water met buiten bubbelbad, sauna, vishut en vis- en zwemvijver in het Overijsselse Salland.
Meer