1. Vakantiehuis voor 10 personen of meer
  2. Met familie of vrienden of meerdere gezinnen
  3. Op mooie locaties in de natuur

Vakantiehuis voor 10 personen

Ga je op vakantie met een groep? Boek dan een vakantiehuis voor 10 personen. Het is heerlijk om met elkaar een weekendje weg te gaan naar een plek waar voldoende ruimte is voor iedereen. Special Villas heeft een groot aanbod vakantiehuizen voor 10 personen of meer. De vakantiewoningen zijn uniek en vaak nèt even anders dan anders. Boek je bij Special Villas een vakantiehuis voor 10 personen dan weet je dat het goed zit met de locatie, het huis en het interieur, de huizen worden daar speciaal op geselecteerd. De bijzondere groepsaccommodaties zijn van particuliere eigenaren die er alles aan doen het jou naar de zin te maken. De inrichting varieert van minimalistisch tot hip, modern en super-de-luxe, afhankelijk van je wensen. Kom je er niet uit, bel gerust voor advies. Nodig je vrienden of familie uit en kom genieten.

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen voor 10 personen
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen voor 10 personen:

 

Vakantiehuis huren voor 10 personen

Wil je een vakantiehuis voor 10 personen huren om een paar dagen of langer vakantie te vieren, bekijk dan het aanbod in Nederland, België, Duitsland of iets verder weg in Frankijk. De vakantiehuizen voor 10 personen zijn voorzien van alle luxe en comfort en liggen op prachtige locaties in de natuur. Zo kun je een familiehuis huren in het bos of op de hei, een vakantiehuis voor groepen aan zee of op het platteland. Een vakantiehuis voor 10 personen is lekker ruim en beschikt over voldoende slaapkamers en badkamers. Er is genoeg ruimte om samen te eten, te borrelen en te koken.

Luxe vakantiewoningen voor 10 personen

De huizen van Special Villas zijn voorzien van alle luxe, zoals een goed uitgeruste keuken met wasmachine, slaapkamers voor 2 personen en voldoende badkamers. Vaak hebben ze nog meer extra’s te bieden zoals een kinderspeelkamer, een huisbioscoop of bar. En om iedereen te vermaken hebben veel vakantiewoningen voor 10 personen een biljart, tafeltennistafel of gezelschapsspellen. Ook aan de kinderen wordt gedacht, vaak is er een speelhuisje, trampoline of voetbalveldje zodat jong en oud zich kunnen vermaken. En voor liefhebbers van wellness zijn vakantiewoningen voor 10 personen met sauna, jacuzzi of zwembad.

Ontdek de omgeving van je vakantiewoning voor 10 personen

Ben je met een groep van 10 personen of meer op vakantie, dan wil je vast ook activiteiten met elkaar ondernemen. Vanuit iedere vakantievilla voor 10 personen kun je een wandeltocht maken, de eigenaar kan je er vast alles over vertellen en vaak liggen er wandelkaarten klaar. Er is niets leukers dan met elkaar te ontspannen tijdens een rondleiding bij de boer, een kookworkshop, wijnproeverij of een solextocht. Of je culinair te laten verwennen door een thuiskok. Bij veel vakantiehuizen kunnen er vooraf activiteiten georganiseerd worden, Special Villas ontzorgt je graag, het enige wat jullie hoeven te doen is ontspannen.

Andere groepsgrootte

Is het gezelschap groter en zoek je vakantiehuizen voor een ander aantal personen:

12 personen

15 personen

20 personen

 
Boek jouw vakantiehuis voor 10 personen
 
389 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.