Special Villas
5x Vakantiehuizen voor een vakantie met het gezin

5x bijzondere vakantiehuizen voor gezinsvakantie

5x de leukste vakantiehuizen voor gezinnen

 

Een gezinsvakantie is een ideale gelegenheid om quality time door te brengen en om samen onvergetelijke herinneringen te creëren. Bij het plannen van een vakantie met het gezin is het vinden van de perfecte accommodatie van essentieel belang. Gelukkig biedt Special Villas vele kindvriendelijke villa's en vakantiehuizen die zijn uitgerust met fantastische faciliteiten voor jonge avonturiers. Er is zelfs een luxe safaritent te vinden waarin je glamping kunt ontdekken! Van speeltuinen en zwembaden tot nabijgelegen attracties, deze villa's en vakantiehuizen garanderen een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. We selecteerden een aantal favoriete accommodaties op de leukste plekjes in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Lees snel verder voor de leukste tips voor een vakantiehuis met het gezin!
 

1. Watervilla Plas van Francke

Het is een feest om hier vakantie te vieren! Een luxe huis met eigen privestrand aan een groot recreatiemeer. Met de waterfiets (uitsluitend te gebruiken door gasten van het vakantiehuis) beleeft u gezellige uurtjes op het water. In de tuin staat een bubbelbad en voor de kinderen een (verzonken)  trampoline. Op frisse dagen kunt u zich opwarmen in de sauna. Aan de overkant van het meer ligt een recreatiepark, u kunt gebruik maken van het restaurant en de voorzieningen op het park zoals een speeltuin. 

 

Watervilla Plas van Francke

Luxe wellness vakantiehuis aan het water met een prive strand
Meer
 

2. Chateau Cortils, Poorthuis - Voerstreek, België

In het pittoreske landschap van de Voerstreek, net over de grens in België, biedt het Poorthuis een unieke vakantie ervaring voor gezinnen. Deze prachtig gerenoveerde vakantiewoning combineert historische charme met comfortabele voorzieningen. Het huis ligt naast het chateau en kinderen kunnen zich vermaken met hutten bouwen, dammetjes maken en zich met de dieren (poezen, loopeenden, schapen, paarden) vermaken. Op zolder is een speelruimte met speeltejes en boeken en dvd's. Met nabijgelegen attracties zoals dierentuinen en avonturenparken is er altijd iets spannends te doen voor het hele gezin.
 

 

Het Poorthuis in Blegny

Karakteristiek vakantiehuis in de Belgische Voerstreek waar rust en natuur samenkomen
Meer
 

3. Domaine Les Marées - le Puits aux Souhaits - Charente-Maritime, Frankrijk

Voor gezinnen die dromen van een strandvakantie in Frankrijk is Domaine Les Marées de perfecte keuze. Gelegen in Charente-Maritime biedt dit vakantiedomein met slechts 10 luxe villa's een zwembad met zandstrand en je bent vlak bij de Atlantische kust. Le Puits aux Souhaits is een van deze huizen en geschikt voor 4 personen. Kinderen kunnen zandkastelen bouwen en spetteren in het water, terwijl ouders ontspannen op het terras. De villa is uitgerust met kindvriendelijke voorzieningen zoals een speeltuin. Op 5 minuten afstand ligt een grote camping waar je gebruik kunt maken van de speeltuinen, zwemparadijs, animatie etc. De ideale plek voor een gezinsvakantie vol plezier en ontspanning. Er staan (gratis) fietsen klaar, zodat je 's-ochtends op de fiets croissantjes kunt halen. Handig toch? 
 

 

Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits - luxe vakantiehuis Frankrijk

Kleinschalig parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.
Meer
 

4. Twentse Buitenleven Familie Lodgetent - Overijssel, Nederland

Voor gezinnen die willen genieten van het buitenleven in Nederland is de Familie Lodgetent (met eigen sanitair !) van het Twentse Buitenleven een fantastische keuze. Gelegen in de groene regio Overijssel, biedt deze luxe kampeer optie het beste van beide werelden. Kinderen kunnen ravotten in de natuur of op de boerderij waar biologisch geboerd wordt, terwijl ouders ontspannen op de veranda van de sfeervolle lodgetent. Met faciliteiten zoals een speeltuin en tal van fiets- en wandelpaden in de buurt, kunnen gezinnen genieten van een avontuurlijke en ontspannen vakantie te midden van de natuur.

 

Twentse Buitenleven - Familie lodgetent - luxe kamperen Overijssel

Glamping in Twente, dat is luxe kamperen en genieten van het buitenleven. De tent heeft eigen sanitair en voor kinderen (ouders ook...) is het een paradijs!
Meer
 

5. Le Paradis Gîte - Languedoc-Roussillon, Frankrijk

Voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantiehuis met zwembad in het zonnige Zuid-Frankrijk, biedt de Gîte van Le Paradis de perfecte setting. Dit charmante huisje in Languedoc-Roussillon biedt een zwembad waar kinderen naar hartenlust kunnen spetteren en spelen. Bovendien is de regio Languedoc-Roussillon gevuld met kleine strandjes bij de rivier, levendige markten en historische bezienswaardigheden die het hele gezin kunnen bekoren. Of je nu wilt genieten van een duik in het zwembad, wil zonnen op het terras of avonturen wil beleven in de omgeving, Le Paradis Gîte biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie vol plezier en ontspanning samen met de kinderen.
 

 

Le Paradis - gîte vakantiehuis met zwembad in Zuid-Frankrijk

Wordt het luieren aan het zwembad, wijn proeven of een tochtje Provence, Languedoc of Cevennes ? Dit vakantiehuis in Frankrijk staat garant voor genieten.
Meer
 

Vakantie in stijl

Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, een ontspannen strand-uitje of een onderdompeling in de natuur, de kindvriendelijke villa's en vakantiehuizen van Special Villas bieden de ideale setting voor een onvergetelijke gezinservaring. Met uitstekende voorzieningen, nabijgelegen attracties en comfortabele accommodaties, kunnen gezinnen genieten van quality time en samen leuke herinneringen creëren. Maak je klaar om te genieten van een vakantie in stijl, waar zowel kinderen als volwassenen zich kunnen vermaken en ontspannen in een perfecte harmonie. Boek vandaag nog jouw kindvriendelijke villa en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur met je gezin!