Special Villas
Vakantiehuis 20 personen

Luxe vakantiehuizen voor 20 personen

  • Vakantiehuis voor 20 personen of meer
  • Familie en vriendenweekend
  • Unieke groepslocaties
 

Vakantiehuis voor 20 personen

Voor een gezellig familieweekend kun je heerlijk genieten in een van de vakantiehuizen van Special Villas. Zoek je een groepsaccommodatie voor 20 personen, dan kun je met opa, oma en de (klein)kinderen samen vakantie vieren. Boek een vakantiehuis voor 20 personen in Nederland met genoeg vertier voor iedereen, een speeltuin voor de kinderen, een goed uitgeruste keuken om samen te kunnen koken en comfortabele slaapkamers met voldoende privacy. Ook in België, Duitsland en Frankrijk vind je grote vakantiehuizen op mooie plekken om vakantie te vieren.

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen voor 20 personen
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen voor 20 personen:

 

Bijzonder vakantiehuis voor 20 personen

Neem een duik in het zwembad, ontspan in de sauna of pak de fiets om de omgeving te verkennen. Je vakantiehuis voor 20 personen van Special Villas ligt op een mooie plek in de natuur, weg van de drukte en vaak nèt even anders dan anders. De bijzondere groepsaccommodaties zijn van individuele eigenaren en zij vertellen u graag over dat ene leuke restaurant met de lekkerste wijnen, een museum dat u gezien moet hebben, een historisch dorpje of mooie wandelroute. Je vakantiehuis voor 20 personen van Special Villas is persoonlijk bezocht en geselecteerd, bel gerust voor een advies op maat. Wanneer de kosten worden gedeeld, kun je ook een goedkoop vakantiehuis voor 20 personen vinden.

Grote vakantiehuizen

De vakantiehuizen van Special Villas zijn geen gewone vakantiehuizen. Wat dacht je van een vakantiehuis voor 20 personen in Nederland op een privélandgoed, een herenboerderij, een landhuis of kasteel. Zeker als je een speciale gelegenheid met elkaar wilt vieren, ben je hier aan het juiste adres. Binnen het aanbod van grote vakantiehuizen voor 20 personen (of meer) kun je verder selecteren op regio, aantal slaapkamers, huisdieren, sauna, zwembad en andere voorzieningen die voor jou belangrijk zijn.

Vriendenweekend in een groepsaccommodatie voor 20 personen

Het jaarlijkse weekendje weg met vrienden zorgt voor mooie momenten met elkaar. Je wilt graag dat iedereen het naar zijn zin heeft, het liefst een vakantiehuis met 10 slaapkamers voor 20 personen, een gemeenschappelijke ruimte om te eten en te relaxen of een spelletje te spelen. En graag ook nog met leuke activiteiten in de buurt die iedereen aanspreekt. Een kookworkshop, solextocht, een wandeling met de boswachter of een kanotocht zijn leuke uitjes. En ’s-avonds in je groepsaccommodatie voor 20 personen een potje biljarten, dart of tafeltennis spelen zorgt voor veel plezier. Wil je meer luxe, boek dan een vakantiehuis met sauna, buiten bubbelbad of zwembad. Of met een huisbioscoop en eigen bar. Waar je ook voor kiest, er zit vast wel een vakantiehuis voor jullie bij waar iedereen kan genieten.

Andere groepsgrootte

Is het gezelschap kleiner en zoek je vakantiehuizen voor een ander aantal personen:

10 personen

12 personen

15 personen

 
Boek jouw vakantiehuis voor 20 personen
 
318 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

2️⃣0️⃣ Een vakantiehuis voor 20 personen huren?

Een vakantiehuis voor 20 personen huur je bij Special Villas. Van een groot woonhuis tot een kasteel; dankzij ons diverse aanbod vind je gegarandeerd hét perfecte vakantiehuis voor 20 personen. De vakantiehuizen vind je in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

🇱🇺 Waar kan ik een vakantiehuis voor 20 personen in Nederland huren?

Een vakantiehuis voor 20 personen in Nederland vind je in Limburg, Overijssel, Noord-Holland en Drenthe. Van een groepsboerderij tot een villa; dankzij het uitgebreide aanbod van Special Villas vind je gegarandeerd een vakantiehuis dat bij jou wensen past!

🤩 Een goedkoop vakantiehuis voor 20 personen huren?

Bij Special Villas kun je ook goedkoop een vakantiehuis voor 20 personen huren. Wanneer de kosten worden gedeeld onder het gehele gezelschap blijft er een mooi budget over om bijvoorbeeld een leuke activiteit te organiseren! Een goedkoop vakantiehuis voor 20 personen huur je in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.

💦 Waar kan ik een vakantiehuis voor 20 personen met zwembad huren?

Een vakantiehuis voor 20 personen mét zwembad huur je bij Special Villas in Nederland, Frankrijk, België of Duitsland. Voor een nóg luxere vakantie kun je ook kiezen voor een vakantiehuis voor 20 personen met zwembad én buiten bubbelbad. Dat betekent optimaal ontspannen!