Luxe 20-persoons vakantiehuizen
Luxe 20-persoons vakantiehuizen
Luxe 20-persoons vakantiehuizen
 
  1. Vakantiehuizen voor 20 personen of meer
  2. Familie en vriendenweekend
  3. Unieke groepslocaties

Vakantiehuizen voor 20 personen

Voor een gezellig familieweekend kun je heerlijk genieten in een van de vakantiehuizen van Special Villas. Zoek je een groepsaccommodatie voor 20 personen, dan kun je met opa, oma en de (klein)kinderen samen vakantie vieren. Boek een familiehuis in Nederland met genoeg vertier voor iedereen, een speeltuin voor de kinderen, een goed uitgeruste keuken om samen te kunnen koken en comfortabele slaapkamers met voldoende privacy. Ook in België, Duitsland en Frankrijk vind je mooie plekken om vakantie te vieren.

Neem een duik in het zwembad, ontspan in de sauna of pak de fiets om de omgeving te verkennen. De vakantiehuizen voor 20 personen van Special Villas liggen op de mooiste plekken in de natuur, weg van de drukte en ze zijn vaak nèt even anders dan anders. De vakantiehuizen zijn van individuele eigenaren en zij vertellen u graag over dat leuke restaurant met de lekkerste wijnen, een museum dat u gezien moet hebben, een historisch dorpje of mooie wandelroute. De vakantiehuizen van Special Villas worden persoonlijk bezocht en geselecteerd, bel gerust voor een advies op maat.

Zoek je vakantiehuizen voor een ander aantal personen

10 personen

12 personen

 

Grote vakantiehuizen

De vakantiehuizen van Special Villas zijn geen gewone vakantiehuizen. Wat dacht je van een vakantiehuis voor 20 personen in Nederland op een privélandgoed, een herenboerderij, een landhuis of kasteel. Zeker als je een speciale gelegenheid met elkaar wilt vieren, ben je hier aan het juiste adres. Binnen het aanbod van grote vakantiehuizen voor 20 personen (of meer) kun je verder selecteren op regio, aantal slaapkamers, huisdieren, sauna, zwembad en andere voorzieningen die voor jou belangrijk zijn.

Vriendenweekend

Het jaarlijkse weekendje weg met vrienden zorgt voor mooie momenten met elkaar. Je wilt graag dat iedereen het naar zijn zin heeft, het liefst met 10 slaapkamers voor 20 personen, een gemeenschappelijke ruimte om te eten en te relaxen of een spelletje te spelen. En graag ook nog met leuke activiteiten in de buurt die iedereen aanspreekt. Een kookworkshop, solextocht, een wandeling met de boswachter of een kanotocht zijn leuke uitjes. En ’s-avonds een potje biljarten, dart of tafeltennis spelen zorgt voor veel plezier. Wil je meer luxe, boek dan een vakantiehuis met sauna, jacuzzi of zwembad. Of met een huisbioscoop en eigen bar. Waar je ook voor kiest, er zit vast wel een vakantiehuis voor jullie bij waar iedereen kan genieten.

 
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

 
Luxe vakantiehuis voor familiegroepen