Special Villas
Vakantiehuizen dichtbij

Vakantiehuizen dichtbij

5x Genieten van de mooiste vakantiehuizen dichtbij huis, in Nederland, België en Duitsland.

Voor een onvergetelijk weekendje weg of vakantie hoef je niet ver weg te gaan. Nederland of een plek iets verder weg in Duitsland, Belgie of Frankrijk is zeer de moiete waard om te ontdekken. Ben jij al plannen aan het maken voor de zomervakantie? Misschien blijf je dit jaar dichter bij huis, ook daar is genoeg te beleven. Vanuit je vakantiehuis wandelen door het bos, picknicken op de hei, met de kinderen naar een pretpark of luieren aan het zwembad. Ook dichtbij huis kun je genieten van een weekendje weg of lange vakantie. Wij zorgen voor een mooi vakantiehuis, jij hoeft alleen maar je vrienden of familie mee te nemen! We geven je 5 inspiratietips voor een vakantie dichtbij huis.

Grutte Tsjerke in Friesland

Vakantie vieren in een voormalig kerkje, hoe tof is dat! In Friesland kun je vakantie vieren in de Grutte Tsjerke, een dorpskerkje dat is omgetoverd tot luxe vakantiehuis. De preekstoel, het kerkorgel en het kerkorgel herinneren nog aan vroeger tijden. De kerk zelf is compleet verbouwd waardoor je er nu met 10 gasten kunt verblijven. De moderne leefkeuken nodigt uit tot heerlijk kokkerellen, de loungehoek is een fijne plek om te kletsen met uitzicht op de weilanden. Buiten is een grote tuin en staan er gratis fietsen klaar. Het huis is tevens geschikt voor gasten met een zorgbehoefte, zo is er een plateaulift, een aangepaste badkamer en een slaapkamer met hoog-laagbed. Door de ligging tussen Bolsward, Sneek, Grou, Leeuwarden en Franeker zijn er genoeg uitstapjes te maken in het mooie Friesland.

Grutte Tsjerke - rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Friesland

Hemels vakantiehuis in Friesland, rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden. Lekker luxe en sfeervol.
Meer
 

Vakantiehuis Ter Aalst

Vakantiehuis Ter Aalst is de ideale plek voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. In het buitengebied van Oosterhout gelegen, in een landelijke omgeving met slechts enkele woonboerderijen in de buurt. Vanaf het grote terras kijk je uit op de grote groene tuin met de golfbaan van landgoed Bergvliet. Het huis is recent en duurzaam verbouwd en energieneutraal. Aan de zijkant van het huis is een overdekt terras met open haard. Vanaf medio juni is er een houtgestookte hottub. Het huis is voor 4 personen geschikt en kinderen zijn vanaf ca. 12 jaar welkom. Je kunt vanuit huis prachtige wandelingen maken, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Bourgondisch Breda ligt vlakbij, op loopafstand ligt een goed restaurant.

Vakantiehuis Ter Aalst

Landelijk gelegen duurzaam vakantiehuis met stijl en comfort
Meer
 

La Source de Bru in Stoumont

Wat een zalig familiehuis is dit om vakantie te vieren. Oorspronkelijk was het een voormalig hotelletje, sinds enkele jaren is het een groepsaccommodatie voor families of meerdere gezinnen. Er is plaats voor 12 personen. Kookliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de keuken met pizza-houtoven en het barretje met tap en de lange eettafel zorgen voor gezellige momenten. Liefhebbers van natuur, rustzoekers, mountainbikers, wandelaars en fietsers komen hier prima aan hun trekken. Ook de kinderen kunnen naar hartelust spelen in de grote tuin en het aangrenzende bos. Je bent hier in het hart van de Ardennen met plaatsen als Spa, Malmedy, Stavelot en Remouchamps om te bezoeken.. 

Vakantiehuis la Source de Bru - groepshuis met pizzaoven

Familiehuis met sfeer voor kookliefhebbers in de Belgische Ardennen
Meer
 

Huize Backemoor

Huize Backemoor is een groot en vrijstaand vakantiehuis voor groepen van 18 - 24 personen. Voor een vakantie met meerdere gezinnen of met opa, oma en (klein)kinderen is het een geweldige plek om vakantie te vieren dicht bij huis. Slechts op korte afstand van Groningen ben je in OstFriesland, een verrassend veelzijdige vakantieregio. Mooie steden als Hanzestad Leer en Papenburg, riviertjes waar je kunt kanovaren en theesalons waar ze thee serveren volgens de traditionele theeceremonie, Het vakantiehuis zelf is zeer compleet met een heuse bar met tap en biljart, een kinderspeelkamer, een huisbioscoop, een grillhut, sauna en bubbelbad.

Huize Backemoor Ostfriesland - luxe vakantievilla voor groepen

Luxe vakantievilla in Duitsland met sauna, bubbelbad, grillhut, bar en huisbioscoop. Voor jong en oud, een weekendje weg met familie en vrienden.
Meer
 

Chateau Christophe in de Bourgogne

Heb je ooit als een vorst willen slapen? Dan is dit je kans. In de Franse Bourgogne hebben we heuse chateaux en landhuizen waar je in alle luxe vakantie kunt vieren. Chateau Christophe is daar zo'n voorbeeld van. Met een rijkelijk gedecoreerd gebouw in Hausmannstijl, 19e eeuwse muurschilderingen, hoge ramen met luiken, originele parketvloeren, een prachtig trappenhuis en schouwen. Alles is aangepast aan de hedendaagse tijd, zelfs met wellness (sauna en Turks bad), fitness en biljart. Vanuit het verwarmde zwembad kijk je uit over de wijnvelden. Mercurey is een slaperig dorpje waar de tijd heeft stil gestaan en waar je kunt genieten met een grote G.Chalon sur Saone en Beaune zijn de moeite waard om te bezoeken.  

Château Christophe Bourgogne - kasteelvakantie Frankrijk

Een kasteelvakantie in Frankrijk is een unieke ervaring. Hier kunt u slapen als een vorst in een luxe kasteelvilla met zwembad, sauna, hammam en biljart.
Meer
 

Dit is slechts een kleine selectie van vakantiehuizen dichtbij, er is nog veel meer keuze als je op vakantie wilt en niet te ver wilt rijden. De vakantiehuizen van Special Villas zijn persoonlijk bezocht en er is rechtstreeks contact met de huiseigenaren. Ze worden geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting. De ontvangst is hartelijk en gastvrij. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Nederland, Belgie, Noord-Frankrijk of Duitsland? Bel of mail voor gratis advies. Ik help u graag.