Special Villas
5x de leukste familieweekend vakantiehuizen

5X de leukste familieweekend vakantiehuizen

5x de leukste familieweekend ideeën

 

Staat er een familieweekend op de planning? Of wil je in het nieuwe jaar graag een weekendje weg met de familie? Lees dan snel verder. We delen graag de leukste bestemmingen en vakantiehuizen voor families met je uit ons aanbod. Een fijn vakantiehuis voor de hele familie zorgt voor een fantastische vakantie. Samen koken & lekker eten in een vakantiehuis met grote keuken, spelletjes spelen bij de open haard of misschien gaan jullie wel voor een vakantiehuis met wellness faciliteiten! Of wat dacht je van een vakantiehuis met groot terras en barbecue? In deze blog vertellen we je over de leukste vakantiehuizen voor een familieweekend.

Een luxe vakantiehuis huren voor de hele familie, van knusse huizen midden in het bos tot luxe villa’s of vakantiehuizen bij een stad: er zijn genoeg leuke opties te vinden voor een vakantie met de familie bij Special Villas. Ook voor verschillende gezelschappen is er een grote keuzemogelijkheid. Plan een gezellige tijd samen met de hele familie in een vakantiehuis die van alle gemakken is voorzien. Dit zijn onze tips voor een geweldig familieweekend!

Buitenplaets de Heide in Beckum, Overijssel

Op een mooie plek middenin de natuur ligt buitenplaets de Heide, een privélandgoed met 10 ha bossen, heidevelden en vennen. Hier wordt je met de hele familie ondergedompeld in een zee van rust en stilte. Met plek voor 22 personen is dit een heerlijke bestemming voor een familieweekend. Voor alle leeftijden is er iets te doen, opa en oma genieten van de bloemenpracht in de tuin en kunnen op 4 terrassen de kleinkinderen gadeslaan. Ouders en kinderen kunnen hun energie kwijt op het sportterrein met een partijtje voetbal of tennis. Ben je avontuurlijk aangelegd, dan is er het klimparcours en de klimwand. Bij mooi weer neem je een plons in de zwemvijver. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, een skelter, trampoline en nog veel meer.

 

Buitenplaets de Heide Woonhuis & Kapschuur groepshuis voor 22 personen

Groot vakantiehuis in Overijssel met zwemvijver, sportterrein, klimparcours en speeltuin voor een familievakantie op een privélandgoed in het mooie Twente.
Meer
 

Vakantiehuis Binnenhof in Vriezenveen, Overijssel

Een vakantiehuis huren in het Overijsselse Twente? Deze woonboerderij is een heerlijke uitvalbasis om te relaxen en de omgeving te ontdekken. Met het dorp op loopafstand en een leuke omgeving om te ontdekken. Onthaasten kan hier prima, wakker worden met het geluid van de kippen, een wandeling naar de bakker, een fietstocht langs weilanden en een proeverij van heerlijke streekproducten. Samen met de hele familie ontdek je het natuurrijke Twente, Er is plek voor 10 personen, het heeft een heerlijk landelijke sfeer en veel ruimte binnen en buiten. Met de grote leefkeuken en aparte woonkamer met open haard is er voor iedereen wel een plekje te vinden om een spelletje te doen, een boek te lezen of te kokkerellen. In het bijgebouw is een hooizolder en staan 2 pony's op stal. Deze staan overdag in de wei, ze mogen vertroeteld worden door de kinderen.  

 

Vakantiehuis de Binnenhof

Luxe en landelijk vakantiehuis in een gezellig dorp
Meer
 

Pastorie Lambertus in Cromvoirt, Noord-Brabant

Vakantiehuis Pastorie Lambertus is een bijzonder stijlvol vakantiehuis, je overnacht in een statig landhuis dat van alle gemakken is voorzien zowel binnen als buiten en waar he heerlijk in de watten wordt gelegd. Alle ruimtes zijn met mooie stoffen en warme kleuren tot in detail ingericht. Onze gasten noemen het een 'thuis', een mooier compliment kun je niet krijgen. Er zijn genoeg ruimtes waar je gezellig kunt borrelen, eten, een spelletje spelen of luieren. De leefkeuken heeft alles wat je maar kunt wensen. De eigenaresse verzorgt op verzoek een heerlijke maaltijd of kookworkshop. Bij mooi weer kun je buiten vertoeven bij het zwembad of het overdekte terras. Het huis ligt middenin de dorpskern naast de kerk. Wil je erop uit, er is genoeg te doen: recreatieplas de IJzeren Man, de Vughtse hei met Nationaal Monument Kamp Vught, bourgondische stad Den Bosch en de Loonse en Drunense duinen. Een perfecte plek om met familie of vrienden te genieten. Hier kun je verblijven met 18 personen.

 

Pastorie Lambertus

Stijlvol en luxe familiehuis met zwembad vlakbij Vught
Meer
 

Boukai Moulin in de Voerstreek, Belgie

Boukai Moulin is een statig landhuis, gelegen op een landgoed van maar liefst 12ha. Het vakantiehuis is luxe, groot en van alle gemakken voorzien. Het ligt verscholen in een vallei en is omringd door weidevelden en bossen. Een imposante oprijlaan omringd door hoge bomen leidt naar een magische plek. Hier wil je naartoe met de familie: rust, ruimte en indrukwekkende natuurschoon met een weids uitzicht. Er is een visvijver en een gezellige kampvuurplaats. Ook binnen waan je je in luxe met fijne faciliteiten zoals een bar, TV-/speelkamer, wellnessruimte met binnenzwembad, sauna, lichttherapie-lampen en een relaxruimte. Overnachten is mogelijk tot en met 22 personen.

 

Landgoed Boukai Moulin - luxe vakantievilla voor groepen met wellnessfaciliteiten

Luxe vakantievilla met binnenzwembad, sauna en huisbioscoop op een landgoed. Een familieweekend voor bijzondere gelegenheden.
Meer
 

Huize Schutzbach in het Westerwald, Duitsland

Deze luxe en grote groepsaccommodatie is een voormalige gasthof en een smaakvol onderkomen voor families en vriendengroepen. Het huis is ingericht voor alle leeftijden, met een huisbioscoop, een bierstube met poolbiljart, sauna en bubbelbad en een heerlijke tuin hoef je je niet te vervelen. Hier kun je overnachten met 21 personen, perfect dus voor een familieweekend. Je wandelt vanaf het vakantiehuis zo het bos en de natuur in. De groene omgeving in en rondom het Westerwald is prachtig: een heerlijk bestemming om even tot rust te komen samen met de familie. En dat op slechts 2 uur rijden vanaf de Nederlandse grens.

 

Huize Schutzbach XL - luxe vakantiehuis in de natuur van Duitsland

Kom genieten van de natuur in Duitsland, dit luxe vakantiehuis biedt sauna, bubbelbad, bioscoop en bar. Het hele jaar door plezier.
Meer
 

Eén van deze vakantiehuizen huren voor een familieweekend?

Alle vakantieverblijven van Special Villas zijn geselecteerd op interieur, locatie en ligging en alles is persoonlijk bezocht waardoor we precies weten wat je van de vakantievilla’s kunt verwachten. Ga jij het komende seizoen voor een vakantie met de familie? We helpen je graag met het vinden van een geschikt vakantiehuis. Bel of mail gerust voor meer informatie, we adviseren je graag. 

Ben je benieuwd naar nog meer bijzondere vakantiehuizen voor families? Bekijk ze hieronder allemaal!