Special Villas
Vakantie vieren aan het water

Vakantiehuizen aan het water

  • Vakantiehuizen aan het water
  • Zee, rivier of meer in de buurt
  • Zwemmen, vissen, varen

Vakantie vieren aan het water

Een vakantiehuis aan het water zorgt voor extra veel plezier. Zwemmen, surfen, bootje varen, vissen, je kunt het zo gek niet bedenken maar als er water in de buurt is, dan heb je gegarandeerd een leuke vakantie. Iedereen vermaakt zich met water in de buurt, de zee, een meer, een rivier of een sloot. Kinderen hebben de tijd van hun leven want ze kunnen spetteren en dammetjes bouwen, jijzelf kunt ongestoord luieren of meedoen met de kids. Met een boek en een luie ligstoel kun je vanaf de kant genieten van het kabbelende water, de golven van de zee en de geluiden uit de natuur. Na een dag op het water voel je je ’s-avonds heerlijk loom, je huid gloeit nog na van de zon en je slaapt als een roos. Met water, wind en buitenlucht kom je als herboren terug.

 
 

Speciaal uitgelicht:

 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen aan het water:

 

Luxe vakantiehuizen aan het water in Nederland

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming in Nederland ? Ontdek tijdens de vakantie in eigen land de vele mooie plekjes in de natuur of die ene leuke stad met musea en terrasjes. Of boek een spetterende vakantie aan het water. Een vakantiehuis aan het water biedt ontspanning en plezier. We zijn in Nederland verwend met lange zandstranden. Schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, wandelen door de duinen, surfen op de hoge golven, er zijn genoeg manieren om je vakantiedagen door te brengen aan zee. Wat dacht je van Texel, een veelzijdig eiland met natuurparken, stranden en leuke dorpjes. Naast wandelen en fietsen kun je er ook wadlopen en parachute springen. Of een vakantiehuis met een eigen zwemmeer waar je ook kunt vissen? In Overijssel is dit mogelijk, de roeiboot ligt klaar voor je, visliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Ook in Brabant vindt je vakantiehuizen bij het water. Zo is er een oude pastoorswoning waar je met een kano over de rivier de Dommel kunt varen. Vanaf de boot genieten van het landschap, de weilanden, slootjes en vergezichten. Wat een heerlijk vooruitzicht. 

Vakantiehuis aan het water huren in Frankrijk

Frankrijk is al jarenlang een van de populairste vakantielanden. Ook hier kun je op veel plekken een vakantiehuis huren aan het water. De Charente Maritime aan de Atlantische kust biedt een mooie mix van fijne zandstranden, een heerlijk zonnetje en eilandjes voor de kust. Grotten, kastelen en middeleeuwse dorpen vind je in de Dordogne met haar gelijknamige rivier. Huur een kano en beleef de natuur vanaf het water. Een superuitstapje voor het hele gezin, ga onderweg picknicken aan een van de kleine strandjes. In de Dordogne staat een voormalig jachtslot met een meertje en waterval waar je kunt zwemmen en bootje kunt varen. Een topplek voor gezinnen met oudere kinderen. Frankrijk heeft vele mooie plekken aan het water om je vakantie door te brengen.

 
 
 
276 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.