Special Villas
7x Zomervakantie met kinderen

7x Zomervakantie met kinderen

6x Zomervakantie met kinderen

Een vakantie met kinderen is pas geslaagd als ouders èn kinderen zorgeloos vakantie kunnen vieren. Wij helpen je met zoeken! Het juiste vakantiehuis vinden is niet voor iedereen even gemakkelijk, want waar vind je die plek waar kinderen eindeloos kunnen spelen en waar voor alle leeftijden iets te doen is? Er zijn veel vakantieadressen waar gezinnen met kinderen meer dan welkom zijn. Individueel of kleinschalig, in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Tijd om samen te genieten.

Om plezier te hebben heb je geen groot vakantiepark met animatie nodig. Kinderen vermaken zich al snel met vriendjes, verstoppertje spelen, klauteren in een zelfgemaakte hut, spetteren met water, zandkastelen bouwen en een trampoline en tafeltennistafel. Babybedjes, kinderstoelen en spelletjes zijn vaak standaard aanwezig, soms zelfs ook een kinderspeelkamer en huisbioscoop. De 6 leukste vakantiehuizen voor kinderen hebben we voor je op een rijtje gezet.    

Vakantie met kinderen

La Nouvelle Source in de Dordogne-Lot

Als je hier eenmaal geweest bent, wil je vast nog eens terug. Als je aan komt rijden bij la Nouvelle Source wordt je verrast door het uitzicht op de groene vallei, met 5 vakantiehuizen gelegen aan de rand van een bos. Op afstand van de huizen ligt een verwarmd zwembad, op het terrein is en speelgelegenheid voor kinderen. Er is volop ruimte om te rennen en verstoppertje te spelen, er is een schommel, trampoline, poolbiljart en tafeltennis. De sfeer is relaxt, de ontvangst allerhartelijkst. Kinderen kunnen in alle vrijheid struinen over het terrein en ouders kunnen ontspannen in de sauna of buiten bubbelbad. Er zijn vele plekjes waar je heerlijk weg kunt dromen. Af en toe worden er activiteiten georganiseerd.

La Nouvelle Source - Owen vakantiewoning Dordogne I Frankrijk

Kindvriendelijk domein voor levensgenieters: 5 vakantiewoningen in Frankrijk, verwarmd zwembad, sauna, buiten bubbelbad en heel veel speelruimte voor de kinderen.
Meer
 

Domaine la Vallée sur Cèze in de Languedoc

Op een goed verborgen plek midden in de natuur ligt dit kleinschalig vakantiedomein met 8 ruime huizen van 6-12 personen. Ieder huis heeft een groot overdekt terras met prachtig uitzicht op de omliggende bossen. Even verderop ligt het grote zwembad (met ondiep gedeelte) dat voor gemeenschappelijk gebruik is en omheind. De huizen zijn luxe en sfeervol ingericht. Kinderen vermaken zich met de tafeltennis, schommel en jeu de boules. Bij voldoende deelname is er wekelijks een pizza-avond. Goudargues ligt vlakbij, hier kun je terecht voor de boodschappen of een goed restaurant. Een wandeling door bastide-dorpjes, kanovaren of wijnproeverij of bezoek aan een olijfgaard maakt de vakantie compleet.  

Domaine la Vallée sur Cèze - Orgnac

Luxe vakantiehuis met zwembad op een rustige plek in de Gard
Meer
 

Domaine les Marées in de Charente Matitime

Een vakantie met zon, zee en strand! Op het Franse platteland, op 5km van de kust, staan 10 luxe vakantiehuizen op een klein vakantiepark. De vakantiehuizen hebben ieder een eigen terras, dat uitkijkt op het dorpje, een natuurgebied of het zwembad. Het lagunezwembad loopt langzaam af en is geschikt voor kleine kinderen. Eromheen een hagelwit strandje waar ze lekker kunnen spelen en loungebedden voor ouders om te luieren. Wil je de drukte opzoeken, dan kun je gebruik maken van de faciliteiten van de luxe 5-sterren camping op 5 minuten afstand met o.a. een zwemparadijs en animatie. Er staan gratis fietsen, handig om croissantjes bij de bakker te halen. Vlakbij liggen de  zandstranden, ga ook een dagje uit naar Fort Boyard, Ile d'Oleron of la Rocehelle.  

Domaine les Marées - 2. la Fontaine de Jouvence luxe vakantie Frankrijk

Een luxe vakantie in Frankrijk voor gezinnen met kinderen boekt u hier! Een klein parkje met luxe vakantiewoningen met zwembad en de zee op korte afstand.
Meer
 

Château Prayssac in de Dordogne

Een vakantiedomein voor kinderen, een dorpje op loopafstand, vriendejes om mee te spelen en leuke activiteiten in de omgeving. Zo is vakantie bedoeld, toch? Op dit voormalig wijnchateau staan met 8 gîtes in een grote parkachtige tuin. Ieder vakantiehuisje heeft een eigen (klein) terras, dat uitkomt in de gezamenlijke tuin. Het zwembad is niet al te groot en omheind. De sfeer is relaxed, er wordt regelmatig een borrel of barbecue georganiseerd voor de gasten. Het grote chateau wordt vanaf zomer 2023 verhuurd aan grote families (14 personen). Een leuk uitstapje is de wandeling naar de buurman die wijnboer is en waar je heerlijke wijnen kunt proeven, diverse wijnen hebben een prijs gewonnen. Het dorpje met de bakker en een kleine supermarkt is op loopafstand. In de omgeving kun je kanovaren, kastelen en grotten bezoeken, er is genoeg te beleven. 

Chateau Prayssac - B vakantiehuis met zwembad

Op deze idyllische plek in Frankrijk ligt een wijndomein met enkele vakantiehuizen en zwembad. In de Dordogne kun je genieten van kastelen, grotten en wijn.
Meer
 

Villa les Pins in de Belgische Ardennen

Dit vakantiehuis in de Belgische Ardennen is o zo leuk voor gezinnen met kinderen, ook voor volwassenen hoor. De vakantiewoning is heerlijk ruim en modern ingericht. Ouders kunnen relaxen in de sauna en het buiten bubbelbad, voor kinderen is er een recreatieruimte met een tafelvoetbalspel, spelletjes, boeken en TV. Buiten staat een trampoline, glijbaan en tafeltennistafel. 's-Avonds steek je het haardvuur aan en kun je genieten van het uitzicht.Het familiehuis ligt aan de rand van het natuurgebied Mont des Pins, vlakbij het gezellige Durbuy. Je wandelt zo de bossen in, voor mountainbikers zijn er routes uitgezet. Bomal ligt vlakbij, hier is iedere zondag een antiekmarkt.

Villa les Pins Ardennen - luxe wellness vakantiehuis voor families

Luxe vakantiehuis met sauna en buitenspa in de Belgische Ardennen. Wandelen, fietsen en mountainbiken in de omgeving van Durbuy.
Meer
 
 

Vakantiehuis Stoffels

Vakantiehuis Stoffels is zo'n huis met een thuisgevoel waar jong en oud genieten. Bij mooi weer vermaak je je buiten in de ecologische zwemvijver met een apart zwemgedeelte en apart plantengedeelte. Met een opblaasbootje hebben kinderen veel speelplezier. Ook is het een groot speelparadijs met schommel, speelgoed, trampoline, fietsjes en klimtoestellen. Met de outdoor barbecue/oven kun je een vuurtje stoken, pizza bakken en barbecuen. Bij slecht weer kun je binnen spelletjes spelen of een film kijken op de beamer. Het bos met het kabouterpad ligt op loopafstand. OOk het Veluwemeer, Harderwijk en Elberg liggen in de buurt, genoeg te beleven dus!

Huize Stoffels familiehuis op de Veluwe

Vakantiehuis met een thuisgevoel
Meer
 

Vind jij het ook zo gezellig om met bevriende gezinnen of met de familie een paar dagen samen vakantie te vieren? Er zijn nog veel meer kindvriendelijke vakantiehuizen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De vakantiehuizen worden door Special Villas geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting. Waar je ook naar toe gaat, een vakantie met kinderen zorgt voor onvergetelijke herinneringen.