Bij Special Villas vind je verrassende adressen voor een weekendje weg of vakantie. Stuk voor stuk bijzondere vakantiehuizen in een inspirerende omgeving en een smaakvolle inrichting.

Stijlvol genieten
Van villa tot landhuis, van boerderij tot glampingtent en kasteel. De inrichting varieert van eigentijds sober tot modern, stijlvol en luxe design.  De ligging op een unieke plek maakt het plaatje compleet. Iedere accommodatie is smaakvol en bestemd om te genieten en onthaasten.

Persoonlijk bezocht
Proef de sfeer, het avontuur of de romantiek ! Alle vakantiewoningen zijn door Special Villas persoonlijk bezocht en geselecteerd, altijd met de gedachte "zou ik hier zelf vakantie willen vieren?". Door het persoonlijk contact met de eigenaren kan er snel op je wensen worden ingespeeld. Een late aankomst, een extra persoon mee of een diner aan huis verzorgen? Special Villas denkt met je mee en geeft je een eerlijk advies.
De locaties liggen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, het aanbod wordt regelmatig uitgebreid.

Zomaar een berichtje van een gast
…wil ik graag mijn complimenten maken aan jou. Snelle reacties, goed meedenken en helder overzicht, kortom fijn om mee te werken!...

… bedankt voor je goede adviezen. Onze vakantie moet nog beginnen, maar met zo’n goede service hebben we er alle vertrouwen in…

Een bijzondere vakantiebeleving
Heb je iets te vieren en wil je genieten van een romantisch weekendje weg, een familie-uitje of een ontspannen luxe vakantie? Waar je ook voor kiest, bij Special Villas ben je aan het juiste adres om te genieten van een bijzondere vakantiebeleving.
De locaties zijn vaak kleinschalig en liggen op rustige plekken ‘weg van de massa’ en platgetreden paden. In ieder geval zijn de ligging, buitenkant èn inrichting 'special'. Dat is wat de accommodaties van Special Villas zo bijzonder maakt!

Wie is Special Villas
Special Villas is een kleine organisatie, opgericht in 2009 door Lirette Jansen. Zij studeerde onder andere aan het Nederlands Wetenschappelijk Instituut voor Toerisme en Recreatie (tegenwoordig: NHTV) te Breda en heeft vele jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. Vele jaren werkte zij als inkoper bij gerenommeerde touroperators waar zij onder andere Frankrijk, Italië, België en Nederland inkocht en het liefst op zoek ging naar bijzondere, vaak nog onontdekte vakantieplekjes.

Waarom boeken bij Special Villas?

  • Unieke collectie : geselecteerd op ligging, locatie en interieur

  • Persoonlijk advies: alle locaties zijn bezocht, goed en eerlijk advies 

  • Laagste prijsgarantie: geen verborgen kosten, je betaalt hetzelfde als wanneer je rechtstreeks boekt

  • Sinds 2009 jouw specialist

  • Speciale wensen? We regelen het graag

Links

Special Villas wordt vermeld bij diverse websites. Bel of mail voor een uniek en luxe vakantiehuis in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.