Binnenkort is het Valentijnsdag, tijd om met je geliefde een paar dagen op vakantie te gaan. 5 Romantische vakantieadressen waar je samen kunt genieten.

Niet alleen met Valentijnsdag vier je de liefde, ook tussendoor is het belangrijk om tijd en aandacht voor elkaar te hebben. Een romantisch weekendje weg kan natuurlijk het hele jaar door. Verras degene die je liefhebt, kies een mooie plek in de natuur of vlakbij een stad en kom genieten.   

Romantisch weekendje weg

1. le Burnot

Een romantischer plek bestaat bijna niet, een knapperend haardvuur, kabbelend beekje en een vakantiehuis met een mix van oud & nieuw in de Belgische Ardennen.  Ontspannen in de sauna, een wandeling door het bos en champagne-ontbijt. Lijkt je dat wat?

Romantisch vakantiehuis in de Belgische Ardennen
Meer info
 

2. Natuurlofts®

In het uiterste puntje van Zuid-Limburg liggen 5 natuurlofts®, ieder met een eigen thema en allemaal met een hottub. Alle ingrediënten voor een romantische vakantie zijn aanwezig. Een luxe bed met uitzicht op de heuvels, een sfeerhaard, kookeiland of buiten bubbelbad om te ontspannen. En wil je er toch even tussenuit, Maastricht is vlakbij.

Natuurloft®  Limburg voor een romantische vakantie
Meer info
 

3. Betonnen Boshuis

Dit design vakantiehuis ligt in de Brabantse bossen, vlakbij Breda.  Je kijkt uit over de golfbaan en vanaf maar liefst 3 terrassen kun je genieten van het buitenleven. Een buitenbad, hammam en open haard zorgen voor de romantiek. Vanaf medio maart is het nieuwe spa-wellness centrum geopend op slechts 5 minuten lopen. Je komt hier volledig tot rust.  

Betonnen Boshuis voor een wellness en romantische vakantie
Meer info
 

4. Winterhuis

Dit vakantiehuis in de Gelderse Achterhoek is zo'n plek waar je het hele weekend in en om huis wilt blijven. Een binnenzwembad, infrarood sauna en Finse sauna, een zonnebank en buiten een buiten bubbelbad is voor wellness liefhebbers een paradijs. De vakantie vliegt voorbij!

Wellness vakantiehuis in Aalten, de Achterhoek
Meer info
 

In 't Bos

Een romantisch plekje in het Bos waar je wakker wordt met de geluiden uit de natuur. Een knusse loungehoek binnen met een romantische houtkachel. Met een hottub (deze kun je extra huren), een glas bubbels en sterren aan de hemel is je romantische weekend compleet.  

Vakantiehuis in Brabant voor een romantisch weekendje weg
Meer info