Special Villas
5 Romantische vakantiehuizen

5 Romantische vakantiehuizen

5x Romantische vakantiehuizen

Binnenkort is het Valentijnsdag, tijd om met je geliefde een paar dagen op vakantie te gaan. We laten je 5 romantische vakantieadressen zien waar je samen met je partner kunt genieten. Een dag die in het teken staat van romantiek en samen leuke dingen doen, dat kan natuurlijk door een valentijnskaart te sturen of een bos rode rozen te geven, maar even zo goed er samen tussenuit te gaan. Wat dat betreft gaan Valentijnsdag en vakantie prima samen. Maar niet alleen met Valentijnsdag vier je de liefde, ook tussendoor is het belangrijk om tijd en aandacht voor elkaar te hebben. Een romantisch weekendje weg kan natuurlijk het hele jaar door. Verras degene die je liefhebt, kies een mooie plek in de natuur of vlakbij een stad en kom genieten.   

Romantisch weekendje weg

Natuurlofts® in Limburg

In het uiterste puntje van Zuid-Limburg liggen 5 Natuurlofts® , gelegen naast elkaar op een eigen perceel. Ze zijn duurzaam en minimalistisch gebouwd volgens de Japanse holistische filosofie van Wabi Sabi. Iedere Natuurloft ® heeft  een eigen thema, zoals Water, Koken, Rust, Lounge en Aarde en allemaal hebben ze een privéhottub. Alle ingrediënten voor een romantische vakantie zijn hier aanwezig. Een luxe bed met uitzicht op de heuvels en een hottub en daarnaast nog een sfeerhaard of kookeiland of pizza houtoven om te ontspannen. En wil je er toch even tussenuit, Maastricht is vlakbij, maar ook Valkenburg en de Belgische Voerstreek. 

Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.
Meer
 

Betonnen Boshuis in Noord-Brabant

Dit design vakantiehuis ligt in het Brabantse land in een omgeving van landerijen en bossen, vlakbij de bourgondische stad Breda. Vanuit de woonkamer en het terras aan de voorzijde kijk je uit over de golfbaan van landgoed Bergvliet. Aan de zijkant van het huis zijn eveneens 2 terrassen, waarvan een overdekt. Je kunt dus volop genieten van het buitenleven. Er is volledige privacy, buiten is er een buitenbad en hottub, binnen is een Turks bad en open haard, genoeg ingrediënten voor een romantische vakantie. Op het landgoed is het meest duurzame spa-wellness centrum van Europa, op slechts 5 minuten lopen. Je komt hier volledig tot rust.  

Betonnen Boshuis - luxe wellness vakantiehuis in Brabant

Wellness villa huren in de natuur, met golfbaan voor de deur? Kies voor een design vakantiehuis op landgoed Bergvliet met unieke architectuur
Meer
 

Winterhuis

Dit vakantiehuis in de Gelderse Achterhoek is zo'n plek waar je het hele weekend in en om huis wilt blijven. Het Winterhuis is een vakantiehuis waar alles aanwezig is voor een luxe verwenvakantie. Als liefhebbers van wellness ben je hier aan het juiste adres. Binnen is een plonszwembad, infrarood sauna en zonnebank en buiten staat een bubbelbad en Finse sauna. Je wandelt door de achtertuin van het privelandgoed,i een paradijs voor wellness liefhebbers. Alle voorzieningen zijn prive en er is volledige privacy. Hoe heerlijk is het om zelf te bepalen wanneer je wilt zwemmen of een saunagang wilt doen. Geen tijdslots, geen andere gasten, alleen jij met jouw gezelschap. De vakantie vliegt voorbij!

Landgoed 4 Seizoenen Winterhuis met prive wellness en binnenzwembad

Luxe vakantiehuis Achterhoek met prive binnenzwembad, sauna en buiten bubbelbad.
Meer
 

Wellness aan de Vecht

Op een romantische plek aan de rivier de Vecht liggen 2 super-de-luxe vakantieappartementen. Een ervan ligt op de begane grond en is voor 4 personen, het andere vakantie-appartement ligt op de 1e verdieping en is voor 2 personen. Het interieur is warm en sfeervol en het uitzicht op de rivier is adembenemend. Er wordt slechts een appartement tegelijk verhuurd, dus je hebt hier volledige pricay. Ook is er een wellnesstuin met een infrarood  sauna, een Finse sauna en een buitenbubbelbad. Op verzoek kun je een massage bijboeken en ontbijt en diner. Kabbelend water, een vuurplaats en houtkachel, een wijntje en hin gezelschap van je geliefde, dat is romantiek ten top.   

Wellness aan de Vecht - EV

Ontspannen in wellness vakantiehuis
Meer
 

Le Paradis in de Franse Gard

Op een verscholen plek in Zuid-Frankrijk ligt deze idyllische plek met slechts 2 safaritenten en 1 gîte. Niet voor niets heeft deze de naam le Paradis. Het is er heerlijk rustig en je ontwaakt 's-ochtends met de geluiden uit de natuur. Terwijl het ontbijt bij de tent wordt gebracht, deze is dagelijks inbegrepen, ga je jouw dag plannen. Wordt het luieren aan het zwembad, ga je een dorpje bezoeken, een lokale markt of wijn proeven bij een wijnboer of olijven kopen bij de olijfgaard in de buurt? Niets moet, alles mag, is hier het motto. 's-Avonds kun je aanschuiven bij de table d'hôte met de andere gasten. De eigenaresse kan ook een dinerservice aan 'huis' bezorgen, ze kookt heerlijk. Dit wordt gegarandeerd een verwenvakantie.

Le Paradis - safaritent Zuid-Frankrijk luxe kamperen

Hide-away voor levensgenieters, deze plek in Zuid-Frankrijk heeft 2 luxe safaritenten met badkamer, ontbijt is inbegrepen dus genieten maar.
Meer
 

Er zijn nog veel meer romantische vakantiehuizen in het aanbod van Special Villas. Alle locaties zijn persoonlijk geselecteerd en bezocht en er is direct contact met de huiseigenaren. De accommodaties worden geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting. Heb je vragen of wil je persoonlijk adves? Ik help je graag.