Special Villas
Contact vakantie vieren bij Duynpark het Zwanenwater aan zee
Vakantiehuis in Brabant met een contactloze check-in
Contactloos vakantiehuis in Twente
Kleinschalig vakantiedomein in Frankrijk waar je contactloos (maar wel gezellig) vakantie kunt vieren
Contactloos op vakantie bij de Boshuizen Bergvliet

5 Vakantiehuizen met een contactloos verblijf

5x Vakantiehuizen met een contactloos verblijf

Er is steeds meer versoepeling te zien in de maatregelingen rondom corona en we zijn ook blij om te zien dat het inmiddels weer mogelijk is om (in Nederland) op vakantie te gaan! Alle huiseigenaren waar we mee werken hebben maatregelen getroffen en extra aandacht voor hygiëne.

Bij Special Villas hebben we een overzicht gemaakt van alle vakantiehuizen die een contactloos verblijf aanbieden. Dit zijn individuele vakantiehuizen of kleinschalige vakantiedomeinen, die niet op een park staan. Zo kun je zorgeloos genieten en er even tussenuit voor een vakantie in Nederland.  

Wil jij er graag even tussenuit? Op vakantie in eigen land? Ontdek in deze blog de mooiste vakantiehuizen met contactloos verblijf!
Update 21-04-2023: tegenwoordig kun je nog steeds contactloos vakantie vieren bij veel vakantiehuizen.

 
 

Stalen boshuis in Noord-Brabant

In dit bijzondere, stalen boshuis kun je ultiem genieten van het buitenleven! Het vakantiehuis is van cortensstaal gebouwd en heeft een moderne inrichting met luxe uitstraling. Het is een geliefde plek voor romantici, vriendinnen en gezinnen. Met 2 slaapkamers en 2 badkamers is er plaats voor 4 personen. Het boshuis staat midden in de Brabantse natuur van Oosterhout, er is een fijne buitendouche en een sauna. Op het terras kun je lekker in de zon zitten en even onthaasten. Het vakantiehuis ligt op loopafstand van golfbaan Bergvliet, wellnesscentre Spa One en vlakbij de bourgondische stad Breda. Als liefhebber van mountainbiken en wandelen, ben je hier aan het juiste adres. In ieder seizoen een fijne plek die als 'home from home' voelt. 

 

Stalen Boshuis - luxe vakantiehuis met sauna in Brabant

Vakantievilla met hippe inrichting op landgoed Bergvliet, vlakbij Breda. Golf, wellness en Bourgondische gezelligheid. Genieten maar!
Meer
 

Buitenplaets de Heide in Twente

Zie jij jezelf hier al zitten, tussen de bloemenpracht en in de zon op een van de terassen? Bij Buitenplaets de Heide kun je luieren en genieten van de natuur en rust van het prive-landgoed, ook voor een actieve vakantie is dit een ideale bestemming voor families met kinderen. Zowel binnen als buiten een zee van ruimte waarbij de 1,5m afstand prima gehandhaafd kan worden. Er is een speelbos, een zwemvijver, speeltuin, tennisbaan/ballenkooi en een klimparcours. Het huis is duurzaam verbouwd en energiezuinig (o.a. warmtepomp, zonnepanelen, laadpaal voor elektrische auto's). Zo kun je dus ecovriendelijk vakantie vieren.

 

Buitenplaets de Heide Woonhuis & Kapschuur groepshuis voor 22 personen

Groot vakantiehuis in Overijssel met zwemvijver, sportterrein, klimparcours en speeltuin voor een familievakantie op een privélandgoed in het mooie Twente.
Meer
 

Duynpark het Zwanenwater, duinlodge aan zee

Geniet van een heerlijke vakantie aan zee in deze glamping in Noord-Holland. Op dit kleinschalige vakantiepark staan ca. 12 lodgetenten in verschillende thema's. Je kunt hier vakantie vieren met het gezin of familie, er heerst een gemoedelijke sfeer. Op loopafstand van het strand met de duinen, je kunt dus uitwaaien aan zee maar ook wandelen in het naastgelegen natuurgebied het Zwanenmeer, leefgebied van vogels (o.a. lepelaar, aalscholvers, bruine kiekendief), vlinders, wilde orchideeën en zandhagedissen. Een bijzondere plek om vakantie te vieren met het gezin.

 

Duynpark het Zwanenwater - Duynlodge

Luxe kamperen aan zee met een knipoog naar vroeger
Meer
 

Schaapskooi op het Brabantse platteland

Ontdek het Brabantse platteland in deze knusse vakantiewoning: een voormalige schaapskooi. Gelegen op het platteland van Leenderstrijp, een gemoedelijk dorpje onder Valkenswaard. Het is een sfeervol en comfortabel vakantiehuis met uitzicht op landerijen en een fijn grasveld grenzend aan het terras. Vanuit je vakantiehuis kun je al fietsend, wandelend of per paard de bosrijke omgeving verkennen. Je hond mag mee, ook hij zal zich hier prima vermaken. Een wandeling in het Leenderbos, een koffietje in het plaatselijke cafe, een bezoek aan abdij de Achelse kluis of bubbelen in de hottub (als extra te huur) zijn enkele leuke voorbeelden hoe je de dag kunt invullen. 

 

Schaapskooi - vakantiehuis op Brabantse platteland

Sfeervol en knus vakantiehuis in Brabant met moderne inrichting. Ook je paard en hond zijn welkom, een fijne plek om te genieten van de natuur.
Meer
 

La Nouvelle Source in de Dordogne

We konden het ook niet laten om er een mooi vakantiehuis in Frankrijk bij te zetten. Het is nog even afwachten of we deze zomer naar Frankrijk mogen reizen. Maar als dit mag zouden wij het wel weten en afreizen naar La Nouvelle Source, een kleinschalig vakantiedomein met 5 huizen in de Dordogne. De ligging in een groene vallei is adembenemend. De huizen liggen aan de rand van een (klein) bos waar vanuit je een leuke wandeling kunt maken met kinderen over heuvelachtig terrein, langs een kapelletje, dorpshuizen en landerijen. Op het vakantiedomein is een (verwarmd) zwembad, een buiten bubbelbad en volop speelvoorzieningen voor kinderen. Je vindt hier rust en ruimte, de ideale plek om te ontspannen.

 

La Nouvelle Source - Abel kleinschalig vakantiedomein Dordogne

Dit vakantiehuis met verwarmd zwembad in de Dordogne, Frankrijk, biedt plezier voor het hele gezin. Kleinschalig, kindvriendelijk en relaxed vakantie vieren.
Meer
 

Genoeg redenen dus om een vakantie te boeken in Nederland en misschien binnenkort zelfs Frankrijk. Alle vakantieverblijven van Special Villas zijn geselecteerd op interieur, locatie en ligging en we hebben alles persoonlijk bezocht waardoor we precies weten wat je van de vakantievilla’s kunt verwachten. Bel of mail gerust voor meer informatie, we adviseren je graag.