Er is steeds meer versoepeling te zien in de maatregelingen rondom corona en we zijn ook blij om te zien dat het inmiddels weer mogelijk is om (in Nederland) op vakantie te gaan! Alle huiseigenaren waar we mee werken hebben maatregelen getroffen en extra aandacht voor hygiëne.

Bij Special Villas hebben we een overzicht gemaakt van alle vakantiehuizen die een contactloos verblijf aanbieden. Dit zijn individuele vakantiehuizen of kleinschalige vakantoedomeinen, die niet op een park staan. Zo kun je zorgeloos genieten en er even tussenuit voor een vakantie in Nederland.

Wil jij er graag even tussenuit? Op vakantie in eigen land? Ontdek in deze blog de mooiste vakantiehuizen met contactloos verblijf!

 
Bekijk het aanbod contactloze vakantiehuizen
 

1. Stalen boshuis in Noord-Brabant

In dit bijzondere, stalen boshuis kun je ultiem genieten van het buitenleven! Het boshuis staat midden in de Brabantse natuur, er is een fijne buitendouche en een sauna. Op het terras kun je lekker in de zon zitten en even onthaasten.

 

Bekijk onze design Bergvliet boshuizen

3 Vakantievilla's met hippe inrichting op landgoed Bergvliet, vlakbij Breda. Golf, wellness en contactloos inchecken. Genieten maar!
 

2. Buitenplaets de Heide in Twente

Zie jij jezelf hier al zitten, tussen de bloemen en in de zon? Bij Buitenplaets de Heide. Ook voor een actieve vakantie is dit een ideale bestemming voor families met kinderen. Zowel binnen als buiten een zee van ruimte waarbij de 1,5m afstand prima gehandhaaft kan worden. Er is een speelbos, een zwemvijver, speeltuin, tennisbaan/ballenkooi en een klimparcours!

 

Bekijk Buitenplaets de Heide

Landgoed met zwemvijver, klimparcours, speeltuin en sportterrein in de Twentse natuur. Te boeken voor 8 personen maar ook als XL-versie voor 22 personen
 

3. Duynpark het Zwanenwater, duinlodge aan zee

Geniet van een heerlijke vakantie aan zee in deze glamping in Noord-Holland! Een kleinschalig park met 12 lodgetenten in verschillende thema's. Een bijzondere plek om vakantie te vieren met het gezin.

 

Bekijk onze lodgetenten op Duynpark het Zwanenwater

Glamping aan de Noord-Hollandse kust - huur een Strandlodge bij Duinpark Zwanenwater.
 

4. Schaapskooi op het Brabantse platteland

Ontdek het Brabantse platteland in deze knusse vakantiewoning: een voormalige schaapskooi. Het is een sfeervol en comfortabel vakantiehuis in de natuur, met een fijn grasveld aan het terras. Vanuit je vakantiehuis kun je al fietsend, wandelend of per paard de bosrijke omgeving verkennen.

 

Bekijk vakantiehuis de Schaapskooi

Sfeervol en knus vakantiehuis in Brabant met moderne inrichting. Ook je paard en hond zijn welkom, een fijne plek om te genieten van de natuur.
 

5. La Nouvelle Source in de Dordogne

We konden het ook niet laten om er een mooi vakantiehuis in Frankrijk bij te zetten. Het is nog even afwachten of we deze zomer naar Frankrijk mogen reizen. Maar als dit mag zouden wij het wel weten en afreizen naar La Nouvelle Source, een kleinschalig vakantiedomein met 5 huizen in de Dordogne! Er is een (verwarmd) zwembad, een buiten bubbelbad en volop rust en ruimte. De ideale plek om te ontspannen.

 

Bekijk onze vakantiehuizen op la Nouvelle Source

Op dit vakantieadres in Frankrijk zijn kinderen meer dan welkom, bij deze vakantiewoningen in de Dordogne is een verwarmd zwembad, buiten bubbelbad en veel speelplezier.
 

Genoeg redenen dus om een vakantie te boeken in Nederland en misschien binnenkort zelfs Frankrijk. Alle vakantieverblijven van Special Villas zijn geselecteerd op interieur, locatie en ligging en we hebben alles persoonlijk bezocht waardoor we precies weten wat je van de vakantievilla’s kunt verwachten. Bel of mail gerust voor meer informatie, we adviseren je graag.

 
Bekijk alle vakantiehuizen met een contactloos verblijf