Special Villas
Vakwerkhuis Voerstreek

Vakwerkhuis Voerstreek

oeroude geschiedenis

Domaine les Marées

Domaine les Marées

kleinschalig vakantiedomein

la Nouvelle Source

la Nouvelle Source

paradijs voor ouders en kinderen

Betonnen Boshuis

Betonnen Boshuis

design vakantiehuis

Natuurlofts®

Natuurlofts®

Limburgse gastvrijheid

La Source de Bru

La Source de Bru

familiehuis in de Ardennen

Contactloos vakantie vieren

  • Contactloos op vakantie
  • Individuele vakantiehuizen
  • Privévoorzieningen

Contactloos op vakantie

Wil je er even tussenuit, weg van alle hectiek? Veel gasten kiezen tegenwoordig een contactloos vakantiehuis waarbij er geen contact is met andere gasten, met volop rust en ruimte in de natuur. Bij deze huizen kun je contactloos inchecken, zo ligt bijvoorbeeld de sleutel op een afgesproken plek of in een sleutelkluis, u wordt telefonisch welkom geheten, de welkomstinformatie ligt in het huis of het contact met de eigenaar gaat via de telefoon of Whats app.De vakantiehuizen zijn individuele huizen en liggen niet op een recreatiepark. Er zijn geen andere gasten aanwezig dus er is volop privacy.

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod contactloze vakantiehuizen:

 

Contactloos vakantie vieren

Sinds corona willen veel gasten graag contactloos op vakantie zodat ze zo min mogelijk in contact komen met anderen. Het nieuwe vakantie vieren kan geheel contactloos. Bij veel vakantiehuizen van Special Villas is dat mogelijk, ze liggen niet op een vakantiepark maar het zijn individuele huizen van privé eigenaren. Deze eigenaren maken een contactloos verblijf voor u mogelijk. Inchecken met een sleutelkluis of de sleutel op een afgesproken plek klaarleggen. Welkomstinformatie via een app, een filmpje of via de telefoon of welkomstmap in huis. Alle faciliteiten voor u alleen. Geen fysiek contact met eigenaar of andere gasten. Het nieuwe vakantie vieren kan geheel contactloos en veilig. 

Contactloos vakantiehuis in Nederland

Wil je veilig en verantwoord er even tussenuit? Er zijn genoeg mogelijkheden om in Nederland even weg te zijn van alle drukte zonder veel andere gasten tegen te komen. Een privévakantiehuis met contactloos inchecken maakt dat mogelijk. Met volop privacy en rust, geen andere gasten, een eigenaar op afstand en alle voorzieningen voor jou en je gezin alleen. Zo kun je toch genieten van een paar dagen weg.

Contactloos vakantiehuis in België, Duitsland en Frankrijk

Ook buiten Nederland kun je veilig en contactloos vakantie vieren. Maak vakantieplannen met je partner of gezin en ga op reis. De eigenaren van onze vakantiehuizen in België, Duitsland en Frankrijk bereiden zich voor op het nieuwe vakantie vieren, geheel contactloos en op afstand van elkaar. Zo kun je toch ontspannen en genieten van het huis, de privéfaciliteiten en de natuur.

 
 
275 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.