• Contactloos op vakantie
  • Individuele vakantiehuizen
  • Privévoorzieningen

Contactloos op vakantie

Wil je er even tussenuit, weg van alle hectiek? Veel gasten kiezen tegenwoordig een contactloos vakantiehuis waarbij er geen contact is met andere gasten, met volop rust en ruimte in de natuur. Bij deze huizen kun je contactloos inchecken, zo ligt bijvoorbeeld de sleutel op een afgesproken plek of in een sleutelkluis, u wordt telefonisch welkom geheten, de welkomstinformatie ligt in het huis of het contact met de eigenaar gaat via de telefoon of Whats app.De vakantiehuizen zijn individuele huizen en liggen niet op een recreatiepark. Er zijn geen andere gasten aanwezig dus er is volop privacy.

 
Bekijk het aanbod contactloze vakantiehuizen
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod contactloze vakantiehuizen:

 

Contactloos vakantie vieren

Zodra het mogelijk is, wil je er graag weer op uit. Maar hoe kun je vakantie vieren en alle RIVM-regels in acht nemen? Het nieuwe vakantie vieren kan geheel contactloos. Bij veel vakantiehuizen van Special Villas is dat mogelijk, ze liggen niet op een vakantiepark maar het zijn individuele huizen van privé eigenaren. Deze eigenaren maken een contactloos verblijf voor u mogelijk. Inchecken met een sleutelkluis of de sleutel op een afgesproken plek klaarleggen. Welkomstinformatie via een app, een filmpje of via de telefoon of welkomstmap in huis. Alle faciliteiten voor u alleen. Geen fysiek contact met eigenaar of andere gasten. Het nieuwe vakantie vieren kan geheel contactloos en veilig. 

Contactloos vakantiehuis in Nederland

Wil je veilig en verantwoord er even tussenuit? Ook met aanpassingen zijn er nog genoeg mogelijkheden om verantwoord in Nederland even weg te zijn van alle coronahectiek. Een privévakantiehuis met contactloos inchecken maakt dat mogelijk. Met volop privacy en rust, geen andere gasten, een eigenaar op afstand en alle voorzieningen voor jou en je gezin alleen. Geheel in lijn met de RIVM-maatregelen kun je toch genieten van een paar dagen weg.

Contactloos vakantiehuis in België, Duitsland en Frankrijk

Zodra er weer gereisd mag worden naar andere landen, zullen de vakantieplannen weer tevoorschijn komen. Met partner of gezin kun je met de auto straks weer op reis. Hopelijk ook weer buiten onze landsgrenzen. De eigenaren van onze vakantiehuizen in België, Duitsland en Frankrijk bereiden zich alweer voor op het nieuwe vakantie vieren, geheel contactloos en op afstand van elkaar. Zo kun je toch ontspannen en genieten van het huis, de privéfaciliteiten en de natuur.

 
Boek jouw contactloze vakantiehuis
 
339 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.