Een vakantiehuis met privézwembad, wie droomt daar niet van? Volop privacy en rust tijdens een relaxvakantie met het gezin of familie. Dat is genieten!

Niets is heerlijker dan 's-ochtends vanuit je bed zo het zwembad in te plonsen. Op warme dagen zorgt een buitenzwembad voor de nodige verkoeling. Op frisse dagen is een binnenzwembad heerlijk luxe. Een selectie van 5 favoriete vakantiehuizen met zwembad in Nederland, België en Frankrijk.

Vakantiehuis met privezwembad in Frankrijk

1. Vrachelse Heide in Brabant

In een bosrijke omgeving, net buiten Breda, ligt deze woonboerderij. Je zult je hier niet snel vervelen want naast het zwembad is er een buiten bubbelbad, biljart, tafeltennis en Playstation. En voor de liefhebber een goed gevulde boekenkast.

Vrachelse Heide, vakantiehuis in Brabant met zwembad
Meer info
 

2. Winterhuis in de Achterhoek

Hier kun je het hele jaar door vakantie vieren, met een buiten bubbelbad, een infrarood sauna en een Finse sauna en in huis nog een inpandig zwembad is de verleiding groot om binnen te blijven. Je kijkt op een natuurgebied met kikkerpoelen, een wandelpad en rustplekjes.

Winterhuis in de Achterhoek, vakantiehuis met zwembad
Meer info
 

3. landhuis la Forêt in de Ardennen

Een luxe familiehuis met zwembad, sauna en veel sport- en spelvoorzieningen zoals biljart, tafeltennis, buitenfitness, XL-games, jeu de boules, sjoelbak, dart, basketbaldoel, voetbaldoeltjes en een enorme (omheinde) tuin. Jong en oud kan hier genieten.

landhuis la Forêt, vakantiehuis met zwembad in de Ardennen
Meer info
 

4. Villa's Beaudine in de Provence

Een zalig vakantie-adres voor rustzoekers en levensgenieters. Op een kleinschalig parkje vlakbij Forcalquier liggen 14 vrijstaande huizen, ieder op een eigen perceel met tuin en de meeste met privézwembad. Enkele hiervan zelfs met verwarmd zwembad. 

villa Beaudine met privezwembad in de Provence
Meer info
 

5. Villa du Jean

Dit is zo'n huis waar je met de hele familie vakantie kunt vieren en er voor iedereen voldoende privacy is. Je kunt er met 14 personen terecht. De golfbaan van Tourrettes is vlakbij en de stranden van de Côte d'Azur liggen binnen handbereik.

villa du Jean, vakantievilla met zwembad
Meer info