Special Villas

De mooiste vakantiehuizen met privézwembad

5x Vakantiehuizen met een privézwembad

Een vakantiehuis met privézwembad, wie droomt daar niet van? Volop privacy en rust tijdens een relaxvakantie met het gezin of familie. Dat is ultiem genieten! Niets is heerlijker dan 's-ochtends vanuit je bed zo het zwembad in te plonsen. Een dagje luieren aan het zwembad met een boek en een drankje, spelletjes spelen in het water, of je conditie op peil houden door baantjes te trekken, er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een zwembad van toegevoegde waarde is tijdens de vakantie. Een privézwembad betekent ook dat je het zwembad niet hoeft te delen met andere gasten en je zelf kunt bepalen wanneer je een duik wilt nemen. Een privézwembad biedt dus rust, privacy en luxe. Op warme dagen zorgt een buitenzwembad voor de nodige verkoeling. Op frisse dagen is een binnenzwembad heerlijk luxe. Een selectie van 5 favoriete vakantiehuizen met zwembad in Nederland, België en Frankrijk.

Vrachelse Heide in Brabant

Deze woonboerderij ligt in een bosrijke omgeving, net buiten Breda, op een groot perceel van maar liefst 8000 m². In de grote tuin ligt het zwembad (12 x 6m), deze wordt verwarmd door de zon en is alleen in de zomermaanden in gebruik. Je zult je hier niet snel vervelen want naast het zwembad is er een buiten bubbelbad onder de grote kastanjeboom. Binnen is er een biljart, tafeltennis en Playstation. En voor de liefhebber een goed gevulde boekenkast. Vanuit huis kun je heerlijk wandelen, fietsen, mountainbiken (er loopt een mountainbikeroute bij het huis), paardrijden en de stad Breda ontdekken. Op 5 minuten rijden ligt de sportboulevard van Breda met o.a. een schaatsbaan  (medio oktober - medio maart) en racketcentrum (tennis, squash, badminton, volleybal). Hier is tevens een overdekt speelparadijs.

 

Winterhuis in de Achterhoek

Dit luxe vakantiehuis is werkelijk fantastisch en uniek. Want waar kom je een vakantiehuis tegen voor 4 personen met een prive binnenzwembad? Het plonsbad bevindt zich in het leefgedeelte van het huis; zodra je wakker bent neem je een plons om de dag te beginnen. Binnen is ook nog een infrarood sauna en zonnebank. Bij mooi weer kun je uren ontspannen in het bubbelbad buiten en de Finse sauna. Je kunt hier dus het hele jaar door vakantie vieren, met alle wellnessvoorzieningen die je maar wenst is de verleiding groot om binnen te blijven. Je kijkt op een natuurgebied met kikkerpoelen, een wandelpad en rustplekjes. En wil je er op uit, er zijn genoeg leuke dorpen om te bezoeken zoals Bredevoort, Bronckhorst en Doesburg.

Landgoed 4 Seizoenen Winterhuis met prive wellness en binnenzwembad

Luxe vakantiehuis Achterhoek met prive binnenzwembad, sauna en buiten bubbelbad.
Meer
 

Landhuis la Forêt in de Ardennen

Een luxe familiehuis waar het aan niets ontbreekt! Er is zoveel te doen, dat je het huis eigenlijk niet uit hoeft om je te vermaken. Een verwarmd zwembad met buitendouche, een sauna en veel sport- en spelvoorzieningen zoals biljart, tafeltennis, buitenfitness, XL-games, jeu de boules, sjoelbak, dart, basketbaldoel en voetbaldoeltjes. De grote (omheinde) tuin biedt volop ruimte voor een potje voetbal, er is zelfs een mini-waterval en een klein riviertje op het terrein van 1 ha. Jong en oud kan hier genieten, uitsluitend in familieverband. En wil je er toch op uit, dan ligt Spa en Francorchamps, Coo, Malmedy en de Remouchamps in de buurt. Het huis is terrasvormig gebouwd en niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Landhuis la Forêt Ardennen - luxe vakantiehuis voor families

Luxe vakantiehuis met verwarmd zwembad in de Belgische Ardennen
Meer
 

Villa's Beaudine in de Provence

Villa's Beaudine zijn een zalig vakantie-adres voor rustzoekers en levensgenieters. Op een kleinschalig parkje vlakbij Forcalquier liggen 14 vrijstaande huizen, ieder op een eigen perceel met tuin en de meeste met privézwembad. Enkele vakantievilla's hebben zelfs met verwarmd zwembad, zodat je ook in het voor- en najaar met aangename temperaturen kunt zwemmen. Op het domein is tevens een Frans restaurant en een boutique hotel waar je 's-ochtends kunt ontbijten. Je vakantiedagen vul je met slenteren door Franse dorpjes zoals Lurs, Gordes en Mane, op maandag een bezoek aan de markt van Forcalquier, de lavendelroute volgen en luieren aan het zwembad.La Douce France! 

Park Beaudine - vakantiewoning T3 met prive-zwembad in Zuid-Frankrijk

Deze vakantiewoning in Frankrijk ligt op een kleinschalig park in de Provence met luxe vakantiehuizen met prive-zwembad.
Meer
 

Villa Safar in de Provence

Een vakantiehuis in de Provence om bij weg te dromen. In typisch Provencaalse stijl gebouwd en modern van binnen, eigentijds en luxe. De inrichting is sfeervol, het zwembad aantrekkelijk en de tuin enorm groot (1900m2). Er zijn voldoende schaduwplekken om een boek te lezen of een glas wijn te drinken. 's-Ochtends wakker wakker van het geluid van de vogels, een plons in het zwembad en croissantjes halen bij de bakker, een fijne start van de dag toch? De omgeving van Les Alpilles is verrassend mooi met dorpen en steden als Arles, Saint Remy de Provence, Maussane-les-Alpilles en Baux-de-Provence. Niet voor niets een streek waar kunstenaars hun inspiratie opdoen. Bij thuiskomst een potje tafelvoetbal en een duik in het zwembad. Hoe zalig kan vakantie zijn...

Villa Safar met zwembad en airco

Modern en luxe vakantiehuis met zwembad nabij Arles
Meer
 

Een vakantiehuis met een privézwembad huren staat bij veel mensen op het wensenlijstje. Wil je geen andere gasten om je heen, geen ligbedden reserveren, geen rekening hoeven te houden met zwembadtijden en ben je gesteld op je privacy, dan is een vakantievilla met een privézwembad 'the place to be'. De vakantiehuizen van Special Villas zijn persoonlijk bezocht en we kennen de huiseigenaren en verhuurders. Ze hebben een mooie ligging, architectuur en interieur. Dat maakt de huizen van Special Villas zo bijzonder.