Special Villas
4x Wellness vakantiehuisje

4x Ontspannen in een Wellnesshuisje

Ontspannen in een wellnesshuisje: de ultieme vakantie-ervaring

 

Stel je voor: je wordt wakker in een huisje midden in de natuur. De zon schijnt door de bomen en een lichte bries komt door de ramen. Je stapt uit bed en loopt naar buiten, waar een oase van rust op je wacht. Welkom in de wereld van wellnesshuisjes, waar ontspanning en luxe samenkomen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.
Een wellnesshuisje biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Hier draait alles om het vinden van rust en het verwennen van lichaam en geest. Een van de hoogtepunten van een verblijf in een wellnesshuisje zijn de uitgebreide wellnessfaciliteiten die tot je beschikking staan. Denk aan een sauna, hottub, zwembad, Turks stoombad en nog veel meer. Neem bijvoorbeeld de serene rust van een sauna. Terwijl de warmte je huid omarmt, voel je de drukte van de dag langzaam wegzakken. Het is het perfecte moment om even helemaal tot jezelf te komen en te genieten van het moment. Of wat dacht je van een verfrissende duik in het zwembad? Het koele water zorgt voor instant verfrissing op een warme dag.

Houten Boshuis

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om te onthaasten, met luxe, een hip interieur en wellness in een groene omgeving, dan ben je hier aan het juiste adres. Het Houten Boshuis is gemaakt van cederhout. Buiten op het terras vind je een heerlijke hottub én dit vakantiehuis in Noord-Brabant ligt vlakbij Wellness Resort Spa One.

 

Houten Boshuis - luxe wellness vakantiehuis met hottub

 

Watervilla Plas van Francke

Een wellness vakantiehuis huren aan een privé-strand in het Overijsselse Twente? Deze woning ligt in Sibculo, op de grens tussen het Vechtdal en het Reestdal vlakbij Hardenberg. Het heeft een modern en eigentijds interieur en vanuit de buitenspa en sauna kijk je uit op de recreatieplas waar je kunt zwemmen, waterfietsen en vissen.
 

 

Watervilla Plas van Francke

 

Natuurloft® Water

Dit is een echt designhuis met uitzicht op bos en landerijen om te onthaasten in het Limburgse landschap. Een plek waar je een bent met de natuur, met een stap sta je buiten en wandel je door de Limburgse natuur. Duurzaam gebouwd, eco-neutraal en volgens de filosoafie van Wabi-Sabi. Binnen in de living staat een heerlijk bubbelbad en buiten op het terras vind je een hottub!
 

 

Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Water met hottub en bubbelbad

 

Witte Bergvliet

Een luxe en modern vakantiehuis, verscholen tussen de Brabantse landerijen van de Oosterhoutse bossen, waar je kunt genieten van wellness, golf en de natuur. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een smaakvolle inrichting en een privé-hottub in een omheinde tuin maken dit huis tot een fijne plek om tot rust te komen. Dagelijkse aankomst en de hond is welkom!
 

 

Vakantiehuis de Witte Bergvliet

 

Een van de voordelen van een wellnesshuisje is de mogelijkheid om te genieten van deze faciliteiten in alle privacy. Geen drukte of lange wachtrijen, maar pure ontspanning op jouw eigen tempo. Of je nu alleen reist, met je partner of met vrienden en familie, een wellnesshuisje biedt de ideale setting voor quality time en ontspanning. Bij Special Villas vind je een uitgebreid aanbod van wellnesshuisjes in bijvoorbeeld Noord-Brabant & Zuid-Limburg. Deze prachtige vakantiehuizen zijn stuk voor stuk voorzien van luxe en comfort, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf. Van knusse huisjes verscholen in het bos tot moderne villa's met uitzicht op het water, er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje met je partner, een gezellige vakantie met vrienden of een ontspannen gezinsvakantie, een verblijf in een wellnesshuisje staat garant voor pure verwennerij en onvergetelijke herinneringen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je eigen wellnessvakantie en laat je onderdompelen in luxe en ontspanning!