1. Luxe vakantiehuizen in België
  2. Vakwerkhuizen - villa's - landhuizen - kastelen
  3. Wellness met sauna - zwembad - jacuzzi

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN BELGIË 

Wil je er eens helemaal uit, in een andere omgeving en niet al te ver weg? Dan is België een goede keuze, vanuit je luxe vakantiehuis genieten van een weekendje weg of vakantie. Binnen een paar uur ben je bij je vakantiewoning en waan je je in een andere wereld. Dat begint al zodra je de grens over gaat: het landschap verandert, de mensen spreken een andere taal en de eetgewoontes zijn anders. Vakantie vieren in een van onze vakantiehuizen of villa’s is op en top genieten, eindelijk tijd om bij te praten met elkaar, een spelletje te spelen of actief op pad te gaan in de omgeving.  De vakantiehuizen liggen verspreid in de Voerstreek, net over de grens bij Maastricht, de Ardennen, regio Namen en Oost-Vlaanderen.

Selecteer in de Zoek & Boek eerst de regio, het aantal personen en de vakantieperiode.

 

VAKANTIEHUIS HUREN IN BELGIË

De keuze van jouw vakantiehuis is afhankelijk van het gezelschap, budget en wensen die je hebt. Kies je voor een gerestaureerd vakwerkhuis, karakteristiek en sfeervol of ga je voor een luxe vakantievilla in de natuur? Heb je iets bijzonder te vieren met je familie of vrienden, dan is een luxe vakantiehuis zeker de moeite waard. Met meer comfort, een luxere inrichting en zelfs met een sauna of jacuzzi. Er zijn ook vakantievilla’s met een zwembad, de ultieme luxe tijdens je vakantie in België.

Hier vindt u een overzicht van alle vakantiehuizen in België voor een vakantie in de Ardennen, Voerstreek en Vlaanderen. Het aanbod variëert van vakwerkhuis tot villa of landhuis,  van kleine tot grote vakantiehuizen tot 22 personen.

Is het aantal personen al bekend, het aantal nachten en de verblijfsperiode , klik dan op 

GROTE VAKANTIEHUIZEN IN BELGIË

Ben je met een groter gezelschap, dan is het vaak lastig zoeken om voor een groep een geschikt vakantiehuis te zoeken. Special Villas heeft in haar aanbod diverse grote vakantiewoningen in België, variërend van 10 – 30 personen. Ze zijn luxe, stijlvol en sfeervol ingericht, soms hip dan weer klassiek en in ieder geval uniek. Vaak hebben de grote vakantiehuizen ook vele extra’s zoals een huisbioscoop, bar, sauna of een zwembad zodat er voor jong en oud genoeg vertier is.

ONTDEK HET MOOIE BELGIË

De vakantiehuizen in België liggen in de natuur, op het platteland. Je kunt er wandelen en fietsen, de eigenaren vertellen je graag over de mogelijkheden om erop uit te gaan. Op de website staat bij ieder vakantiehuis uitgebreid beschreven wat er in de directe omgeving te zien en te doen is, waar je boodschappen kunt doen, of je fietsen kunt huren etcetera.

De Voerstreek is een geliefde streek, heuvelachtig met glooiende weilanden, kerkdorpjes met kapelletjes en  terrassen waar je een Belgisch biertje kunt drinken. Steden als Maastricht, Aken en Luik zijn prima te bereiken vanuit je vakantiehuis in de Voerstreek.

In de Ardennen waan je je echt in een ander land met haar ruige natuur, kastelen, grotten en bosrijk gebied.

Ook Oost-Vlaanderen is de moeite waard om vanuit je vakantiehuis te ontdekken. Je kunt er eindeloze wandelingen en fietstochten maken door de polders, langs weidevelden en oude boerenhoeves en door pittoreske dorpjes. Waar je ook voor kiest, bij Special Villas kies je voor een bijzondere vakantiebeleving.

Actieve vakantie in België

Wil je een actieve vakantie, dan ben je in België aan het goede adres. Bij alle vakantiehuizen zijn er mogelijkheden voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Voor echte sportievelingen ben je in de Ardennen aan het juiste adres. Je kunt er mountainbiken, kanovaren, abseilen en in de wintermaanden langlaufen en zelfs skiën.

Hier vindt u een overzicht van alle vakantiehuizen in België voor een vakantie in de Ardennen, Voerstreek en Vlaanderen. Het aanbod variëert van vakwerkhuis tot villa of landhuis,  van kleine tot grote vakantiehuizen tot 22 personen.

Is het aantal personen al bekend, het aantal nachten en de verblijfsperiode , klik dan op 

Zoek en Boek een vakantiehuis in België
 
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.