Special Villas
5x Kindvriendelijke vakantiehuizen

5x Kindvriendelijke vakantiehuizen in Frankrijk

5x Kindvriendelijke vakantiehuizen

Op vakantie met kinderen? Bij Specialvillas.nl vind je kindvriendelijke vakantiehuizen in Frankrijk waarbij ouders én kinderen genieten van een topvakantie! Dit is dé tijd van het jaar om plannen te maken voor de vakantie. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Vraag mij gerust om advies, alle huizen worden persoonlijk bezocht en we kennen de huiseigenaren. Frankrijk is een van de populairste vakantielanden voor gezinnen met kinderen. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk waar zowel ouders als kinderen het naar de zin hebben?  Bekijk hier onze tips van vakantiewoningen waar kinderen meer dan welkom zijn.

La Nouvelle Source in de Lot-Dordogne

La Nouvelle Source is zo'n plek waar gasten regelmatig terugkomen om vakantie te vieren. De ligging, gastvrijheid en voorzieningen zijn grote pluspunten, zo ook de bereikbaarheid dat je binnen 1 dag op je vakantiebestemming bent. De meeste gasten die hier voor het eerst komen, staan met open mond te kijken zodra ze de oprijlaan oprijden. Het uitzicht op de vallei is prachtig, de ruimte, de natuur, het is net een paradijsje. Door de kleinschaligheid maak je snel en makkelijk contact met elkaar en vermaken de kinderen zich opperbest. Het zwembad ligt op veilige afstand van de vakantiehuizen en is verwarmd. Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties, dan is het voor- en naseizoen een goede keuze. De kinderen vermaken zich in de zandbak, op de trampoline, bij de tafeltennistafel en het poolbiljart. Of ze gaan hutten bouwen en ravotten. Voor de ouders is er een buiten bubbelbad en sauna. Vanuit huis kun je mooie wandelingen maken door de bosrijke omgeving. 

La Nouvelle Source - Henry vakantiehuis Dordogne, Frankrijk

Een vakantiehuis in Frankrijk voor levensgenieters met verwarmd zwembad, sauna, bubbelbad en volop speelplezier voor kinderen. Kleinschalig en sfeervol.
Meer
 

Domaine les Marées in de Charente Maritime

Een bijzonder vakantieadres en erg geliefd. Dit kleinschalige vakantiepark heeft 10 luxe vakantiehuizen, ingericht met Balinese accessoires en hoogwaardige materialen. Op veilige afstand van de vakantiehuizen ligt het lagunezwembad met zandstrand eromheen en Balinese loungeplekken. Net of je op een paradijselijk eiland bent. Kleine kinderen kunnen spelen in het zand, het strandje loopt langzaam af. In de grote tuin is er volop ruimte om te spelen en een speeltoestel. Er staan gratis fietsen ter beschikking om een boodschap te doen of naar een strandje te fietsen. in het hoogseizoen kun je aankomen op zaterdag en zondag. Handig als je zwarte zaterdag wilt vermijden. Een geweldig vakantieadres. 

Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits - luxe vakantiehuis Frankrijk

Kleinschalig parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.
Meer
 

Domaine de Valence in de Drôme

Domaine de Valence is al jaren erg populair, vroeg boeken wordt aangeraden. Het vakantiedomein is geschikt voor families met kinderen tot ca. 12 jaar. Op het landgoed staan 9 grote huizen, voormalige boerenschuren die inmiddels verbouwd zijn tot luxe vakantiehuizen. Ze zijn erg ruim en geschikt voor 6 – 12 personen. Er zijn 2 grote omheinde zwembaden, waarvan een verwarmd is. Er is een tennisbaan, speelhuisje, schommel en tafeltennistafel. Het gehele terrein is omheind, u kunt de kinderen met een gerust hart laten spelen. De Drome ligt tussen de Alpen en de Provence en biedt het beste van 2 werelden. In het hoogseizoen is de aankomst op maandag, waardoor u geen last heeft van zwarte zaterdag.

Domaine de Valence - Le Bassin vakantievilla Zuid-Frankrijk

Op dit domein in Frankrijk staan luxe vakantiehuizen met zwembad en tennisbaan. Kinderen zijn van harte welkom, vroeg boeken is aan te raden.
Meer
 

Chateau Prayssac in de Dordogne

Chateau Prayssac is een relaxte plek met ca. 9 geschakelde gîtes, een vrijstaand Bakkershuis en een chateau (deze wordt vanaf zomer 2023 verhuurd als groepsaccommodatie). De voormalige arbeidershuisjes zijn verbouwd tot knusse vakantiehuizen. Het (kleine) zwembad is omheind en kinderen kunnen naar hartelust spelen in de grote parkachtige tuin. Vriendjes maken is hier zo geregeld, op de welkomstborrel maak je kennis met de andere gasten en de gezamenlijke barbecue is een leuke ontmoetingsplek. Ga een partijtje jeu de boulen, een boek lezen onder een schaduwrijke boom of een wandeling maken naar het dorpje. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de buurman. Deze wijnboer maakt overheerlijke wijnen die regelmatig in de prijzen vallen. Ga er gerust een wijntje proeven, hij vertelt je graag alles over de wijnoogst.

Chateau Prayssac - Bakkershuis vrijstaand huis met zwembad

Vrijstaand vakantiehuis op wijndomein in een van Frankrijk's mooiste streken, de Dordogne. Met een zwembad, een glas wijn en spelende kinderen een topvakantie.
Meer
 

Cevenolse Mas in de Cevennes

Als natuurliefhebber, kunstliefhebber en rustzoeker ben je hier aan het juiste adres. Middenin de overweldigende natuur van de Cevennes ligt een kleinschalig vakantiegehucht met enkele gîtes en een mini-camping, met een moestuin, fruitbomen en weilanden. Kinderen kunnen hier naar hartelust ravotten op het erf of dammen bouwen bij het riviertje dat onderaan het terrein stroomt. Het departement Lozère is een vrij onontdekte streek, veel rustiger en ruiger dan de bekende Ardèche. Ontdek het nationale Parc des Cevennes al wandelend, te paard of per auto. Vanuit het dorp zijn er ook ezeltochten mogelijk. Ben je sportief en durf je de uitdaging aan om te mountainbiken, klimmen, canyoning, speleologie of te kanoën? In de riviertjes kun je ook heerlijk zwemmen. Als je dan toch in de Cevennes bent, volg de schitterende Corniches des Cevennes met bekende plaatsen als St. Jean du Gard en Anduze. Vergeet echter niet dat de weggetjes smal en kronkelig zijn, waardoor je per uur niet veel kilometers kunt rijden. 

Cevenolse Mas gîte Verdier - vakantie vieren middenin de natuur

Voor liefhebbers van kunst, cultuur en natuur is vakantie vieren in de Cevennes een belevenis. Ook leuk voor kinderen: dammen bouwen in de rivier.
Meer
 

Special Villas selecteert alleen die huizen waar ik zelf ook vakantie willen vieren. Met een prachtige ligging, bijzondere architectuur en sfeervolle inrichting. Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik geef u graag advies, alle huizen zijn persoonlijk bezocht en er is rechtstreeks contact met de huiseigenaar of beheerder.