Logo Europeesche
 

Verzekeringen van de Europeesche

De verzekeringen kunnen momenteel nog niet via het systeem worden geboekt. Indien u een annulerings- en/of schade logiesverzekering wilt afsluiten, graag even contact opnemen met info@specialvillas.nl 

Kortlopende Annuleringsverzekering
U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan kan het gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. 
U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Standaard Annuleringsverzekering:
Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarnemer meeverzekeren
Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Allrisk Annuleringsverzekering
Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

Ook voor lastminuteboekingen

Alle annuleringsredenen mee te verzekeren

Ook onderdelen van een zelf samengestelde reis worden vergoed

Premieoverzicht Kortlopende Annuleringsverzekering
Standaard Annulering 5,5% van de reissom

Allrisk Annulering 7% van de reissom

Waarnemer 1% van de reissom

De poliskosten bedragen € 3,50. Over de premie en de poliskosten betaalt u assurantiebelasting. Wilt u meer informatie over assurantiebelasting? Kijk op www.europeesche.nl/assurantiebelasting .

Voor een uitgebreid dekkingsoverzicht, kunt u de voorwaarden raadplegen.

Schade logiesverblijf
Indien u geen reisverzekering afsluit of de dekking Schade Logiesverblijf in uw basisreisverzekering niet voldoende is, biedt een losse verzekering Schade Logiesverblijf uitkomst!

Deze verzekering biedt dekking bij schade aan het logiesverblijf (een gelegenheid om te logeren, zoals vakantiehuis etc…) of verlies van vooruitbetaalde borg van een gehuurde boot.
De dekking begint zodra verzekerde en/of zijn bagage het logiesverblijf betrekt en eindigt zodra verzekerde en/of zijn bagage het logiesverblijf verlaat.
Uitkering wordt verleend als verzekerde voor de schade aansprakelijk is en deze hoger is dan € 25,-.
De maximale uitkering bedraagt € 2.500,- per huurovereenkomst.

Uitkering wordt verleend voor:
schade aan logiesverblijven, de inventaris en speeltoestellen en privé-zwembad in de tuin van het logiesverblijf, die verzekerde in huur of gebruik zijn gegeven
schade aan een gedurende het verblijf gehuurd kluisje als gevolg van het verloren gaan van de sleutel hiervan
schade aan de voordeur wanneer deze, als gevolg van het verloren gaan van de sleutel van het logiesverblijf, moet worden opengebroken
het inhouden van de vooruitbetaalde borg in geval van schade aan de gehuurde boot.

Premie schade logiesverzekering
De premie bedraagt 1,5% van de reissom.
Over de premie betaalt u 21% assurantiebelasting.

Voor een uitgebreid dekkingsoverzicht, kunt u de polisvoorwaarden raadplegen.