Logo Europeesche
 

Verzekeringen van de Europeesche

Bij het boeken van uw vakantiewoning kunt u tevens een annulerings- en/of schade logiesverzekering afsluiten. Deze worden afgesloten bij Europeesche Verzekeringen, gevestigd aan de Archimedeslaan 10, 3584 BA te Utrecht . Special Villas treedt hierbij op als bemiddelaar.

Kortlopende Annuleringsverzekering
U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan kan het gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. 

Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van de verzekeringsmaatschappij een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. 

Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen, ook voor lastminuteboekingen.

Premieoverzicht 
Standaard Annulering 5,5% van de reissom + € 3,50 poliskosten. Over de premie en de poliskosten betaalt u 21% assurantiebelasting. Wilt u meer informatie over assurantiebelasting? Kijk op www.europeesche.nl/assurantiebelasting .

Voor een uitgebreid dekkingsoverzicht, kunt u de voorwaarden raadplegen.

Schade logiesverblijf
Indien u geen reisverzekering afsluit of de dekking Schade Logiesverblijf in uw basisreisverzekering niet voldoende is, biedt een losse verzekering Schade Logiesverblijf uitkomst!

Deze verzekering biedt dekking bij schade aan het logiesverblijf (een vakantiehuis), inventaris, speeltoestellen of privezwembad in de tuin van het huis. 
De dekking begint zodra verzekerde en/of zijn bagage het logiesverblijf betrekt en eindigt zodra verzekerde en/of zijn bagage het logiesverblijf verlaat.
Uitkering wordt verleend als verzekerde voor de schade aansprakelijk is en deze hoger is dan € 25,00. De maximale uitkering bedraagt € 2.500,- per huurovereenkomst.

Premieoverzicht
De premie bedraagt 1,5% van de reissom.
Over de premie betaalt u 21% assurantiebelasting.

Voor een uitgebreid dekkingsoverzicht, kunt u de voorwaarden raadplegen.