Logo Europeesche
 

Verzekeringen van de Europeesche

Bij het boeken van uw vakantiewoning kunt u tevens een annuleringsverzekering afsluiten, u heeft de keuze uit een kortlopende standaard annuleringsverzekering of een kortlopende allrisk annuleringsverzekering. Beide gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.*

Deze wordt afgesloten bij Europeesche Verzekeringen, gevestigd aan de Archimedeslaan 10, 3584 BA te Utrecht . Special Villas treedt hierbij op als bemiddelaar.

Allrisk Annuleringsverzekering

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt.** Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In onze voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

* Heeft u al een reis geboekt? Zorg er dan voor dat u de annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken afsluit. Sluit u de kortlopende annuleringsverzekering later af? Houd dan rekening met het volgende: we vergoeden geen schade als u uw reis wilt annuleren of afbreken om een reden die al bestond of bekend was in de 3 maanden voordat u de kortlopende annuleringsverzekering afsloot.

** U kunt géén beroep doen op de Allrisk Annuleringsverzekering wanneer u geen zin heeft in de vakantie, u vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of u vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering heeft.

Premieoverzicht 
Standaard Annulering 5,5% van de reissom + € 3,50 poliskosten. Over de premie en de poliskosten betaalt u 21% assurantiebelasting.

Allrisk Annulering 7% van de reissom + € 3,50 poliskosten. Over de premie en de poliskosten betaalt u 21% assurantiebelasting.

De basisverzekering is voor max. 9 personen (individuen) of 4 woonadressen en kan worden uitgebreid (met een toeslag) tot max. 13 personen of 8 woonadressen.

Wilt u meer informatie over assurantiebelasting? Kijk op www.europeesche.nl/assurantiebelasting .

Voor een uitgebreid dekkingsoverzicht, kunt u de voorwaarden raadplegen.

Voor corona vragen kunt u de op de website van Europeesche Verzekeringen antwoorden vinden op de meest voorkomende vragen.