Special Villas
Kleinschalige vakantieparken in Frankrijk

Vakantie op kleinschalig domein

  • Weg van de massa
  • 2 tot 10 accommodaties per vakantiepark
  • Meer rust en privacy

Vakantie weg van de massa 

Vakantie betekent zorgeloos genieten voor zowel ouders als kinderen. En waar kan dat beter dan op een klein vakantiedomein in Frankrijk of ons eigen land? De kinderen vermaken zich met vriendjes en vriendinnetjes. Verstoppertje spelen, een partijtje voetballen, een zwembad en trampoline of speelhuis zijn vaak voldoende voor urenlang speelplezier. Kleine vakantieparken zijn kindvriendelijk en overzichtelijk, het terrein is veilig en niet al te groot. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals een zwembad of tennisbaan. Voor zowel kinderen als ouders is dit een leuke ontmoetingsplek. Daarnaast biedt uw vakantiehuis voldoende privacy om te genieten tijdens de vakantie.

 
 

Speciaal uitgelicht:

 

Vakantie in je eigen ritme 

Ga je op vakantie met het gezin of met de hele familie, dan is een kleinschalig vakantiedomein een goede keuze. Verwacht geen grote vakantieparken met animatie en groot zwemparadijs, maar wel een parkje waar het rustig vertoeven is en waar de kinderen zich kunnen vermaken met elkaar. De eigenaar geeft je graag tips over de mooiste plekjes in de omgeving of dat ene leuke restaurant. Je wordt als gast gezien en kunt in jouw eigen tempo genieten van een welverdiende vakantie. We hebben leuke adresjes geselecteerd in Frankrijk en Nederland.

 
    Rust, ruimte en privacy
    Persoonlijke aandacht en service
    Voorzieningen zoals hottub of zwembad
 

Bekijk ons aanbod op kleinschalige vakantieparken:

 
 

Deze gasten gingen je al voor ⤵︎

"Het is een super leuke locatie waar je vooral de liefde van het opknappen ziet van het gebouw! en de liefde voor natuur! De mensen die daar wonen zijn super gastvrij Wij hadden een prachtig ingerichte kamer Omdat we er een paar dagen waren hebben we een brocante markt bezocht ook heel gaaf! De wandeling naar de rivier moet je op je berg schoenen doen en wil je je verplaatsen naar de camping eronder zijn goede schoenen ook nodig Een vakantie die wij niet zo snel zullen vergeten👍🏻"

- Stijna M. verbleef in Cevenolse Mas gîte Donzel - vakantie voor natuurliefhebbers 

"Karine was er altijd om te helpen en leuk advies te geven in verband met uitstappen Zeer rustig en alles was netjes onderhouden en verzorgd"

 - Joris V. verbleef in Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

 
259 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

 

Waarom kleinschalig vakantie vieren:

 Genieten van rust en privacy

 Persoonlijke aandacht en service

 Mooie ligging in het groen

 Weg van de massa

 
 

Laat je inspireren door onze blog ⤵︎

 
 

Wat andere gasten willen weten ⤵

🐕 Zijn er ook kleinschalige vakantieparken waar onze hond mee mag?

Er zijn ook vakantiehuizen op kleinschalige parkjes waar jouw hond welkom is. Via de Zoek & Boek filter kun je hierop selecteren. Vergeet je niet de hond op te geven bij het reisgezelschap? Zo kun je heerlijk vakantie vieren met jouw trouwe viervoeter.

🌿 Wat zijn de voordelen van een kleinschalig vakantiepark ?

Als je van rust en ruimte houdt en niet teveel drukte om je heen, is een kleinschalig park ideaal. Geen drukte bij de receptie of wasserette, geen animatie en geen rijen huisjes dicht op elkaar. Wel rust en privacy, persoonlijke aandacht van de eigenaar of beheerder, een mooie ligging in de natuur en weg van de massa.