1. Kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark
  2. 2 tot 10 accommodaties per vakantiepark
  3. Zwembad of zwemgelegenheid

Kleinschalig vakantiepark Frankrijk

Vakantie in Frankrijk betekent zorgeloos genieten voor zowel ouders als kinderen. En waar kan dat beter dan op een kleinschalig vakantiepark in Frankrijk? De kinderen vermaken zich met vriendjes en vriendinnetjes. Verstoppertje spelen, een partijtje voetballen, een zwembad en trampoline of speelhuis zijn vaak voldoende voor urenlang speelplezier. Kleinschalige vakantieparken zijn kindvriendelijk en overzichtelijk, het terrein is veilig en niet al te groot. Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals zwembad, groot terras, tennisbaan en speelgelegenheid. Voor zowel kinderen als ouders is dit een leuke ontmoetingsplek. Daarnaast biedt jouw vakantiehuis op een kindvriendelijk en kleinschalig vakantiepark in Frankrijk voldoende privacy om te genieten tijdens de vakantie.

Kindvriendelijke vakantie in Frankrijk en kleinschalig

Ga je op vakantie met z’n 2-en, je gezin, familie of vrienden, er is altijd een kindvriendelijk vakantiehuis of kleinschalig vakantiepark in Frankrijk dat bij jou past. Het aanbod is gevarieerd en bestaat uit authentieke gîtes met robuuste muren ‘en pierre’, een oude mas (herenboerderij), een voormalig jachtslot, een kasteel met vakantiehuizen op een wijndomein, safaritenten in de natuur, luxe villa’s, landhuizen en zelfs een kasteel. Meestal met zwembad en eigenlijk altijd met een zwemmeer of rivier in de buurt. Sommige kleinschalige vakantieparken hebben Nederlandse eigenaren, wel zo prettig om je in je eigen taal verstaanbaar te maken.

Waar staat jouw favoriete vakantiepark in Frankrijk?

Kleinschalige vakantieparken vind je verspreid over heel Frankrijk en iedere regio is weer anders. De vakantiehuizen liggen midden in de natuur, ontdek de omgeving met haar bezienswaardigheden, dorpjes en lokale markten en ga op ontdekking. De Dordogne is erg geliefd bij de Nederlanders met haar pittoreske dorpjes, kastelen, grotten en wijngaarden. Ontdek de omgeving per kano en laat je meevoeren over de rivier de Dordogne. Bij de Ardèche denk je aan ruige natuur, de Gorges de l’Ardèche en Vallon Pont d’Arc. Je kunt er kanovaren, zwemmen in riviertjes, klimmen en op avontuur met canyoning. Ben je een rustzoeker, ga dan vakantie vieren op een kleinschalig vakantiepark in Frankrijk in de Cevennes, de natuur is er ongerept en adembenemend mooi. Wil je kamperen op een kleinschalige eco-camping? Ook dat kan. Hou je van het zonnige zuiden, bezoek dan de Provence-Côte d'Azur of Languedoc-Roussillon. Olijfbomen, wijnen, Romeinse steden en een heerlijk zonnetje staan garant voor jouw vakantie. Strandliefhebbers vermaken zich aan de kust van de Côte d’Azur of Charente Maritime. Oesters eten, kastelen bouwen aan het strand en de omgeving op de fiets ontdekken. Voor welk klein vakantiepark in Frankrijk je ook kiest, overal hebben ze geurende croissants, de lekkerste kazen en wijnen en bijzondere streekgerechten.