Special Villas
6x sfeervolle vakantiehuizen voor Kerstmis

6x Sfeervolle vakantiehuizen voor Kerst

 

6x Sfeervolle vakantiehuizen voor de kerstdagen

Wil jij dit jaar gezellig een paar dagen onthaasten met Kerstmis of Oud & Nieuw in plaats van thuis te blijven? Boek een sfeervol vakantiehuis voor de kerstdagen bij Special Villas! Met het hele gezin gezellig eropuit en kerst vieren op een heerlijke vakantiebestemming. Een huisje huren in de kerstvakantie is een fantastisch idee. Wat dacht je van een vakantiehuis in Frankrijk of Duitsland? Of blijf lekker in Nederland om hier samen van de winterse sferen te genieten.

Overdag geniet je van de omgeving, kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis in de natuur en maak prachtige wandelingen met z’n tweeën, met het gezin of met de hele familie. Kom gezellig ‘thuis’ in jullie sfeervolle vakantiehuis. Steek de haard aan, ga kerstkoekjes bakken of geniet op het terras van een heerlijke warme chocolademelk. ‘s Avonds duik je samen de keuken in om een lekker kerstdiner te maken. Ontdek in deze blog de leukste vakantiehuizen voor een verblijf tijdens kerst!

 

1. Watervilla Plas van Francke

Gezellig met het gezin er tussenuit tijdens de kerstdagen? Watervilla de Plas van Francke is een luxe vakantiehuis aan het water met wellnessvoorzieningen. Perfect om je in de kerstsferen te wanen dit jaar. Het moderne huis is van alle gemakken voorzien met o.a. sauna en hottub. Een fijne kerst bestemming voor 6 personen! 

 

Watervilla Plas van Frankrijk

Een vakantiehuis met stijl en comfort. En met sauna en hottub!
 

2. Houten Boshuis in Noord-Brabant

Op vakantie met zijn 2-jes of met het gezin? Dit knusse houten boshuis is een heerlijke kerstbestemming. Hier kun je onthaasten, met een luxe en hip interieur en wellness in een groene omgeving. Geniet van een winterse wandeling en warm op bij de haard of in de hottub.
Special Villas: “De eigenaren hebben een passie voor ruimtelijke vormgeving en kunst. Bij de architectuur en inrichting is gebruik gemaakt van hout, beton en glas, gecombineerd met modern comfort. Het resultaat is verrassend en uniek en in harmonie met de landelijke omgeving.”

 

 

Houten Boshuis - luxe wellness vakantiehuis met hottub

Design vakantiehuis op landgoed Bergvliet met hottub in de Brabantse bossen tussen Breda en Oosterhout.
 

3. Buitenplaets de Heide in Twente

Ben je met een grote familiegroep? Dit vakantiehuis in Twente is geschikt voor maar liefst 15 personen en kan uitgebreid worden tot 22 personen. Het vakantiehuis op dit landgoed heeft een zwemvijver, klimparcours, speeltuin en sportterrein in de Twentse natuur. Van alle gemakken voorzien voor een heerlijk verblijf. In de avonden duik je samen de grote professionele keuken in om de lekkerste kerstgerechten klaar te maken!

 

Buitenplaets de Heide Woonhuis - vakantiehuis op privelandgoed in Twente

Landgoed met zwemvijver, klimparcours, speeltuin en sportterrein in de Twentse natuur. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien.
 

4. Chateau Cortils in Belgische Voerstreek

Special Villas: "Net over de grens bij Maastricht kom je op een prachtige plek waar rust en ruimte in overvloed aanwezig is. Op een eeuwenoud landgoed ligt Chateau Cortils met een geschiedenis die teruggaat tot 941. Een inspirerende plek waar de geschiedenis voelbaar is, het is een rustgevende plek voor liefhebbers van natuur en om tot bezinning te komen." Een perfecte plek dus voor een verblijf tijdens kerst. Dit mooie vakantiehuis in België is geschikt voor 10 personen. De ligging in de Belgische Voerstreek zorgt voor een sprookjesachtige omgeving, zeker in de wintermaanden!

 

Chateau Cortils - Balkonappartement

Als een kasteelheer in de Belgische Voerstreek vakantie vieren: kasteelsfeer, liefhebbers van architectuur, onthaasten in alle rust.
 

5. Landhuis Waldeifel in de Duitse Eifel

Wil jij graag kerst vieren in een vakantiehuis in Duitsland? Dan moet je bij Landhuis Waldeifel zijn! De Duitse Eifel is een heerlijke bestemming voor een vakantie in ieder seizoen. Met plek voor 18 personen kun je hier met de hele familie terecht om gezellig kerst te vieren in Duitsland. De oude elementen van het huis zijn goed bewaard gebleven, wat zorgt voor een sfeervol verblijf. De luxe faciliteiten in het landhuis maken je verblijf helemaal af: er is een binnenzwembad, sauna en bubbelbad.

 

Landhuis Waldeifel

Vakantievilla voor 18 personen met zwembad en wellness
 

6. Château le Victoire in de Franse Bourgogne

Ook deze bestemming is net een sprookje tijdens kerst. Wie droomt er nu niet van om te overnachten in een exclusief kasteel? Château le Victoire is een familiebestemming met plek voor 21 personen. Proef de lokale franse wijnen, maak wandelingen door de groene omgeving en geniet van de wellnessfaciliteiten bij het kasteel. Kom tot rust in de sauna of in het turkse stoombad. Kerst vieren wordt bij Château le Victoire een prachtige beleving. Zeker als je gaat dineren in de prachtige eetkamer!

 

Chateau le Victoire - exclusieve kasteelvakantie Frankrijk

Voor even kasteelheer in de Bourgogne: wijn proeven, genieten van de natuur en alle mogelijke luxe. Dat is op en top vakantie vieren in Frankrijk.
 

Benieuwd naar alle beschikbare vakantiehuizen tijdens kerst?