1. Unieke vakantiehuizen van buiten en binnen
  2. Landhuizen of kleinschalige accommodaties
  3. Vele extra's als sauna, jacuzzi, zwembad

Vakantiewoningen en luxe villa's

Een luxe vakantiehuis of villa huren? Special Villas heeft een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen in Nederland, Duitsland, Frankrijk of België. Vakantie vieren in een sfeervol vakantiehuis of luxe villa is bedoeld om even tot jezelf te komen, te genieten met je familie en vrienden en weer nieuwe energie op te doen. Wat voor vakantie het ook wordt, kort of lang, in eigen land of daarbuiten, de reis begint met het zoeken naar een vakantiewoning die past bij jouw wensen. Een luxe vakantievilla is er in verschillende soorten en maten van kleine tot grote vakantiehuizen, van boerderij tot gîte, villa of landhuis, safaritent of zelfs een kasteel. Bij Special Villas vind je het vakantiehuis van je dromen.

 
Ontdek alle luxe vakantiehuizen
 

Een luxe vakantiehuis huren - Weg van de massa

Een luxe vakantiehuis huur je tegenwoordig makkelijk vanuit je luie stoel. Bij veel reisorganisaties vind je een enorm aanbod aan vakantiewoningen, zodat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Special Villas is het aanbod nèt even anders, de vakantiehuizen liggen in de natuur op plekken ‘weg van de massa’ en elk huis is uniek en smaakvol ingericht. Daar worden ze op geselecteerd, ieder huis wordt persoonlijk bezocht en er is goed contact met alle eigenaren. De vakantiehuizen en villa’s zijn van alle gemakken voorzien. Wil je extra luxe, huur dan eens een wellness vakantiehuis met sauna, jacuzzi of hottub. Een zwembad erbij is natuurlijk ultieme luxe. Waar je ook voor kiest, jouw vakantiehuis voelt als een ‘home from home’. Wij helpen je graag bij je zoektocht.

 
 

Luxe vakantiehuizen en uitgebreide mogelijkheden

Weet je nog niet wat je bestemming wordt? Met luxe vakantiehuizen in Nederland, België. Duitsland en Frankrijk zijn er talloze mogelijkheden. Zoek je een vakantievilla in het bos, aan het water of dichtbij een stad, er is keuze voor iedereen. Wat dacht je van een kasteelvilla in de Ardennen, een villa met zwembad in de Dordogne of Provence, een familiehuis in Overijssel, een groepsaccommodatie in Limburg of een natuurhuis in Brabant. Je kunt zelfs logeren in een voormalige school, dorpskerk of sterrenkubus, hoe bijzonder is dat! Waar je ook voor kiest, in ieder vakantiehuis kun je genieten van de rust, comfort en een boeiende omgeving. Daar zijn onze luxe vakantiehuizen op geselecteerd en altijd met de gedachte “zou ik hier zelf vakantie willen vieren?”

 
Huur een luxe villa
 

Een luxe vakantiehuis met...