Special Villas
10x Winter hide-aways in Nederland

10x Winter hide-aways in Nederland

8x Winter hide-aways in Nederland

Op zoek naar een bijzondere winter getaway in coronatijd? Een vakantie naar het buitenland zit er voorlopig niet in. Ervaar het echte vakantiegevoel in Nederland, even heerlijk tussenuit met z’n tweeën of met het gezin, even onthaasten en weer opladen? Ontdek in deze blog de leukste winter hide-aways in Nederland! Slapen in een voormalige hoeve, overnachten midden in de Nederlandse natuur ? Winter hide-aways zijn gezellige en knusse vakantieverblijven waarbij je geniet van een bijzondere overnachting. Bijvoorbeeld midden in de natuur en met een beetje geluk onder een verse laag sneeuw. Verspreid over heel Nederland vind je de mooiste vakantieverblijven, natuurhuisjes en villa’s voor een romantische hideaway. Ontdek wintervakanties in Nederland en lees snel verder voor onze aanraders voor dit seizoen.

 
 

Wellness aan de Vecht in Dalfsen

Verblijf in deze luxe wellness appartementen aan de Overijsselse Vecht voor 2 of 4 personen. Bij boeking van een appartement blijft het andere gesloten zodat je alle wellness voorzieningen prive kunt gebruiken. Ontspannen in de finse sauna, de stoomcabine, het massagebad of buiten bubbelbad en altijd met een prachtig uitzicht op de Vecht. Dalfsen is de 'Groene Parel aan de Overijsselse Vecht', met monumentale landgoederen, oude koningswegen en prachtige wandel- en fietsroutes. De Vecht is pleisterplaats voor vissers, peddelaars en liefhebbers van een picknick.  

Wellness aan de Vecht - EV

Ontspannen in wellness vakantiehuis
Meer
 

Winterhuis in Aalten

Dit is het perfecte vakantiehuis in de Achterhoek voor een wellness vakantie in de winter. Gelegen op een privé landgoed midden in de natuur en vol met wellness faciliteiten. Neem een duik in het binnenzwembad, geniet in de buiten bubbelbad onder de sterren, blaas wat stoom af in de sauna of ervaar de warmte van de zonnebank. Je viert hier vakantie in de Achterhoek, een regio die rijk is aan natuur en cultuur. Het coulissenlandschap met heggetjes, houtwallen en weilanden tovert steeds weer een nieuw decor. Wandel en fiets langs landgoederen, over kerkepaden en door historische dorpen. Bronckhorst, Bredevoort en Doesburg zijn de moeite waard voor een bezoek. je bent ook in no-time in Duitsland. Het is hier heerlijk winters genieten!

Landgoed 4 Seizoenen Winterhuis met prive wellness en binnenzwembad

Luxe vakantiehuis Achterhoek met prive binnenzwembad, sauna en buiten bubbelbad.
Meer
 

Houten Boshuis in Oosterhout

Het Houten Boshuis in Noord-Brabant is misschien wel een van de mooiste vakantiehuizen voor deze winter! Het moderne design met een hip interieur matcht perfect met de groene en bosrijke omgeving. Dit luxe wellness vakantiehuis heeft buiten een eigen hottub en binnen een open haard. Het is gelegen op landgoed Bergvliet waar je tevens het luxe spa-wellness resort Spa One vindt. Voor een heerlijke massage, schoonheidsbehandeling, sauna of Turks bad kun je je hier laten verwennen. De Bourgondische stad Breda ligt vlakbij, ook een bezoek aan Nationaal Park De Biesbosch mag niet ontbreken tijdens de vakantie. 

Houten Boshuis - luxe wellness vakantiehuis met hottub

Design vakantiehuis op landgoed Bergvliet met hottub in de Brabantse bossen tussen Breda en Oosterhout.
Meer
 

Schaapskooi in Leende

Iets ten zuiden van Eindhoven liggen enkele gezellige boerendorpjes in een bosrijke omgeving waar je heerlijk vakantie kunt vieren. In Leenderstrijp ligt vakantiehuis de Schaapskooi waar je met 4 personen kunt overnachten. Het boerenleven gaat hier langzaam aan je voorbij, de dorpsbewoners maken graag een praatje, wandel en fiets door de dorpjes, langs boerderijen, zoek de rust bij een kapelletje en drink een kopje koffie bij het dorpscafe. In Noord-Brabant kun je genieten van de natuur, het Leenderbos is vlakbij. De hond en het paard mogen mee vakantie vieren en je kunt er zelfs een Dutchtub of hottub bij huren.

Schaapskooi - vakantiehuis op Brabantse platteland

Sfeervol en knus vakantiehuis in Brabant met moderne inrichting. Ook je paard en hond zijn welkom, een fijne plek om te genieten van de natuur.
Meer
 

Caberger Hoeve - lofts in Maastricht

Op fietsafstand van de Bourgondische stad Maastricht ligt een boerderij waar je in alle rust vakantie kunt vieren. Op het akkerbouwbedrijf wordt biologisch geboerd, in het voorjaar kun je er overheerlijke asperges eten. Voor de vakantieganger zijn er 4 lofts te huur, van 2-4 personen. Ze zijn luxe en smaakvol ingericht en grenzen aan het Lanaker veld. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een getaway naar Maastricht waar je rust en ruimte kunt combineren met een stedentripGeniet hier van een romantisch nachtje weg in Limburg. 

 

Natuurlofts® in Limburg

Wil je echt even helemaal weg, naar de middle of nowhere, maar wel met luxe faciliteiten? Dat kan bij deze Natuurlofts® in Limburg, waar beleving van de natuur centraal staat. Een uniek concept, gebouwd volgens de filosofie van Wabi Sabi met a-symmetrische patronen, duurzame materialen en minimalisme. De lofts hebben een modern interieur, een luxe tweepersoonsbed in het midden van de loft, een aparte (gesloten) slaapkamer en een terras met prive-hottub. Enkele Natuurlofts®  hebben een pizza-houtoven. Vanuit de woonkamer en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de omliggende natuur.

Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Water met hottub en bubbelbad

Onthaasten in Limburg in luxe en duurzaam wellness vakantiehuis
Meer
 

Erve Kotten in de Achterhoek

De Achterhoek verrast het hele jaar door met zijn ongerepte natuur, pittoreske dorpen en culturele aanbod. Ben je op zoek naar een knus vakantiehuis voor 2 personen, dan kun je overnachten bij Erve Kotten, een authentiek en sfeervol vakantiehuis in de Achterhoek. Je bent hier in het buitengebied van Winterswijk, met het Nationaal Landschap Winterswijk als achtertuin. De stal van deze voormalige Saksische boerderij is omgetoverd tot een sfeervolle en luxe vakantiewoning. Het is de perfecte plek voor rustzoekers en romantici. Na een winterse wandeling door de natuur kun je gezellig opwarmen bij de open haard in het vakantiehuis.

 

Wellnesshuis Sint GO

De Vlaamse Ardennen is een verrassend mooie streek om vakantie te vieren. Glooiende heuvels, dorpen en steden als Zottegem, Oudenaarde en Gent nodigen je uit voor een bezoek. De verleiding is groot om 'thuis' te blijven want er is zoveel te doen in en om het huis dat je tijd tekort komt. Een wellnessruimte met Finse sauna en lichttherapie, een Turks bad en bubbelbad zorgen voor uren ontspanning. Een boek lezen bij de gashaard, een spelletje spelen op de flipperkast en gamen op de gameconsol zijn enkele mogelijkheden. Kookliefhebbers kunnen hun kunsten vertonen in de buitenkeuken met barbecue, rookoven, gevogelte stoomoven en pizzaplaat. Kom jij ook genieten?

Wellnesshuis Sint GO

Vakantiehuis met privé wellness en buitenkeuken in Vlaamse Ardennen
Meer
 

Naar welke hide-away ga jij deze winter? De vakantiehuizen  zijn stuk voor stuk heerlijke accommodaties voor een fijne vakantie, zeker in tijden van corona kun je hier in alle rust genieten, weg van de drukte. Alle vakantieverblijven van Special Villas zijn geselecteerd op interieur, locatie en ligging en ze zijn allemaal persoonlijk bezocht. Daardoor weten we precies wat je van de vakantievilla’s kunt verwachten. Heb je hulp nodig bij het vinden van een bestemming voor jouw wintervakantie in Nederland, Belgie, Duitsland of Frankrijk? We helpen je graag met het vinden van een geschikte accommodatie. Bel of mail gerust voor meer informatie, we adviseren je graag.