Special Villas
Kindvriendelijk vakantiehuis

Vakantiehuizen voor het hele gezin

 • Vakantie voor het hele gezin
 • Voor kinderen èn ouders
 • Overzichtelijk en met speelvoorzieningen

KINDVRIENDELIJKE VAKANTIEHUIZEN

Een heerlijk vooruitzicht, een vakantie met de kinderen. De voorpret begint al bij het kiezen van de bestemming en locatie. Wordt het een hotel, camping, klein of groot vakantiepark of een vakantiehuis? Het moet een plek zijn waar jong en oud volop kunnen genieten en waar kinderen welkom zijn. Als kinderen het naar hun zin hebben, geldt dat ook voor de ouders. Een kindvriendelijk vakantiehuis biedt vele voordelen: een eigen plek voor jouw gezin, meer ruimte dan een hotelkamer en er is voldoende privacy. Bovendien is er genoeg speelruimte voor de kinderen, een veilige omgeving, speeltoestellen en vriendjes. Special Villas heeft vakantiehuizen die voldoen aan al jouw wensen. De woningen zijn persoonlijk bezocht en er is direct contact met de eigenaar. Bel dus gerust voor advies.   

 
  Luxe vakantiehuizen en villa's

  Individuele vakantiehuizen en huizen op kleinschalige domeinen

  Kindvriendelijk

  Speelvoorzieningen zoals speeltuintje, trampoline, zwembad

  Van klein tot groot

  Vakantiehuizen van 2 - 26 personen voor een vakantie met het gezin of de familie

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod kindvriendelijke vakantiehuizen:

 

VAKANTIEHUIZEN VOOR GEZINNEN MET KINDEREN

De vakantiehuizen en villa’s van Special Villas zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Kinderen kunnen naar hartelust spelen en ouders en kinderen hebben ieder een eigen slaapplek hebben. In de keuken maak je de favoriete gerechten van de kinderen klaar. Maar wat maakt een vakantiehuis of villa dan kindvriendelijk? De aanwezigheid van een babybed, kinderstoel en traphekje, speelgoed, een tuin om te kunnen spelen, liefst met een speelhuisje, schommel of trampoline maken een vakantiehuis kindvriendelijk. Ook aan de veiligheid wordt gedacht. Extra fijn is dan een locatie waar kinderen veilig buiten kunnen spelen zonder gevaar van buitenaf of een omheind terrein. Boek je een kleinschalig vakantiepark dan kunnen de kinderen lekker spelen met vakantievriendjes. Met je kinderen een weekendje weg of op vakantie? Een selectie van kindvriendelijke vakantiehuizen waar iedereen geniet. Kinderen blij = ouders blij !

WAAR KIES JIJ VOOR ?

Waar ga je op letten als je een kindvriendelijk vakantiehuis wilt boeken? De keuze voor een vakantiehuis is voor iedereen anders.

 • Reisafstand: met kleine kindjes reis je kortere afstanden. Zijn ze ouder en vermaken ze zich in de auto met spelletjes, dan kun je een vakantiehuis boeken dat verder weg ligt. Een overnachting onderweg biedt dan uitkomst.

 • Reis relaxed: plan je vakantiedagen niet te vol. Een vakantiehuis biedt het comfort van thuis (of zelfs meer) en je kunt zelf bepalen welke dagen je iets gaat ondernemen. Groot voordeel is om na een actieve dag weer ‘thuis’ te komen. 

 • Wel of geen animatie: kinderen hebben vaak geen druk spelprogramma nodig en vermaken zich prima met een voetbalveld, schommel of zandbak. Met de vakantievriendjes gaan ze op pad, verstoppertje spelen, hutten bouwen en uren spetteren in het zwembad.

 • Individueel vakantiehuis of kleinschalig parkje: logeer je op een kleinschalig parkje, dan is de kans groot dat ze vakantievriendjes hebben. Jong en oud speelt vaak samen, grote kans dat je als ouder ook leuke ontmoetingen hebt met andere ouders.

MET DE KINDEREN OP VAKANTIE

Heb je hulp nodig bij de keuze van jouw vakantiebestemming? Special Villas kent alle (kindvriendelijke) vakantiehuizen en villa’s persoonlijk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Frankrijk of wil je overnachten bij de boer? Bel ons gerust op voor advies. De woningen liggen in prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In de omgeving zijn er genoeg mogelijkheden voor activiteiten zoals een speeltuin, klauterpark, dierentuin, zwembad of een leuke stad. Kies jouw favoriete vakantiehuis en boeken maar!

 
 

Wat andere gasten willen weten ⤵

👦 Is er animatie bij de kleinschalige domeinen?

In Frankrijk hebben we een mooie selectie van kleinschalige parkjes. Er is geen animatie voor de kinderen. Jong en oud speelt vaak samen, vriendjes zijn snel gemaakt. 

🏊‍♀️ Hebben de vakantiehuizen in Frankrijk een zwembad?

De meeste vakantiehuizen in Frankrijk van Special Villas hebben een zwembad. Sommige zijn voor gemeenschappelijk gebruik en andere villa's beschikken over een privé zwembad. Via de zoekfilter kun je dit selecteren.  

🏡 In welke landen bieden jullie kindvriendelijke huizen aan?

De huizen bevinden zich in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Via de zoekfilter kun je zien welke huizen geschikt zijn voor gezinnen en families. Je mag uiteraard ook bellen of mailen voor advies. We helpen je graag !

 
259 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.