1. Vakantiehuizen in de natuur
  2. Voor 2 - 22 personen
  3. Uniek, persoonlijk en sfeervol
 

Natuurhuisje in Overijssel

Het hele jaar door is Overijssel een fijne plek om vakantie te vieren, ieder seizoen heeft zijn charme. Mijn favoriete seizoen is de herfst met haar prachtige kleurschakeringen en heerlijke najaars temperaturen. Met een vakantiehuis in de natuur, een rustige omgeving en goed gezelschap kun je hier volop genieten. Door de enorme variatie aan natuur is Overijssel ook wel bekend als ‘de tuin van Nederland’. Al wandelend en fietsend kun je bijkomen van het drukke dagelijkse leven. Tijdens een bezoek aan de oude Hanzesteden kun je cultuur snuiven tussen monumentale panden. Of relax bij het vakantiehuis en geniet van de geluiden uit de natuur.

Is het aantal personen en de periode al bekend, klik dan op

Natuurhuisje voor groepen

Zoek je een vakantiehuis voor het jaarlijkse weekendje weg met vrienden of familie, huur gerust een natuurhuisje in Overijssel voor groepen. Een groot vakantiehuis is de perfecte plek om samen te genieten, een grote keuken om te koken, comfortabele bedden en volop ruimte om binnen en buiten te genieten. Overijssel heeft tal van mooie natuurhuizen waar je een familiehuis of landhuis kunt huren voor een korte of lange vakantie. In de omgeving van de groepsaccommodatie is genoeg te beleven voor liefhebbers van natuur en cultuur. Mountainbiken op een van de uitdagende routes in Salland door bossen en over zandheuvels, een boottocht over de rivier de Regge, wandelen of fietsen langs landgoederen, oude boerderijen en molens. Kunst en cultuur gaan hier prima samen, het openluchtmuseum in Ootmarsum of de Museumfabriek in Enschede zijn ook leuke bezoekjes voor de hele familie.

Wellness natuurhuisje in Overijssel

De natuurhuizen in Overijssel die je bij Special Villas huurt, zijn heerlijk comfortabel en vaak zelfs luxe te noemen. Ben je toe aan ontspanning, huur eens een wellness vakantiehuis met sauna of jacuzzi. Na een drukke dag heerlijk opwarmen in de sauna, privé voor jou en je medereizigers. Of bubbelen in de jacuzzi , het warme water is een weldaad voor lijf en leden. Ook een hottub is een fijne plek om te ontspannen. Hiervoor heb je iets meer geduld nodig, er moet eerst hout worden gehakt om de hottub op te stoken. Om daarna naar de sterren te staren. Zo kom je heerlijk tot rust in een buitenbad. De natuurhuizen in Overijssel bieden plek aan 2 personen tot 22 personen. Ze zijn altijd sfeervol en geschikt voor verschillende leeftijden, voor zowel kinderen als senioren. Overijssel is ideaal voor een vakantie dichtbij huis en ben je toch in een andere omgeving. Ben je toe aan een vakantie over de grens, kijk ook eens bij de natuurhuisjes in Frankrijk.

 
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.