Special Villas
Natuurhuisje in Overijssel

Natuurhuisjes in Overijssel

 • Vakantiehuizen in de natuur
 • Voor 2 tot 22 personen
 • Uniek, persoonlijk en sfeervol

Natuurhuisje in Overijssel

Het hele jaar door is Overijssel een fijne plek om vakantie te vieren in een natuurhuisje, ieder seizoen heeft zijn charme. Mijn favoriete seizoen is de herfst met haar prachtige kleurschakeringen en heerlijke najaars temperaturen. Met een natuurhuisje in Overijssel, een rustige omgeving en goed gezelschap kun je hier volop genieten. Door de enorme variatie aan natuur is Overijssel ook wel bekend als ‘de tuin van Nederland’. Al wandelend en fietsend vanuit je natuurhuisje in Overijssel kun je bijkomen van het drukke dagelijkse leven. Tijdens een bezoek aan de oude Hanzesteden kun je cultuur snuiven tussen monumentale panden. Of relax bij het natuurhuisje in Overijssel en geniet van de geluiden uit de natuur.

 
  Ontdek Overijssel

  Vakantie vieren in Salland, Twente, het Vechtddal of de Weerribben? 

  Bijzondere vakantiehuizen

  Uniek in ligging, architectuur en inrichting

  Parsoonlijk advies

  Persoonlijk bezocht, direct contact met de huiseigenaar en advies op maat

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod natuurhuisjes in Overijssel:

 

Natuurhuisje in Overijssel voor groepen

Zoek je een vakantiehuis voor het jaarlijkse weekendje weg met vrienden of familie? Huur gerust een natuurhuisje in Overijssel voor groepen. Een groepsaccommodatie vanaf 8 personen is de perfecte plek om samen te genieten, een grote keuken om te koken, comfortabele bedden en volop ruimte om binnen en buiten te genieten. Overijssel heeft tal van mooie natuurhuizen waar je een familiehuis of landhuis kunt huren voor een korte of lange vakantie. In de omgeving van je natuurhuisje in Overijssel is genoeg te beleven voor liefhebbers van natuur en cultuur. Mountainbiken op een van de uitdagende routes in Salland door bossen en over zandheuvels, een boottocht over de rivier de Regge, wandelen of fietsen langs landgoederen, oude boerderijen en molens. Kunst en cultuur gaan hier prima samen, het openluchtmuseum in Ootmarsum of de Museumfabriek in Enschede zijn ook leuke bezoekjes voor de hele familie.

Wellness natuurhuisje in Overijssel

De natuurhuizen in Overijssel die je bij Special Villas huurt, zijn heerlijk comfortabel en vaak zelfs luxe te noemen. Ben je toe aan ontspanning, huur eens een wellness vakantiehuis met sauna of buiten bubbelbad. Na een drukke dag heerlijk opwarmen in de sauna, privé voor jou en je medereizigers. Of bubbelen in de buiten bubbelbad , het warme water is een weldaad voor lijf en leden. Ook een natuurhuisje in Overijssel met zwemvijver is een fijne speelplek voor jong en oud, op warme dagen kun je hier verkoeling zoeken, bootje varen of spelen aan de waterrand. Zo kom je heerlijk tot rust in een buitenbad. De natuurhuizen in Overijssel bieden plek aan 2 personen tot 22 personen. Ze zijn altijd sfeervol en geschikt voor verschillende leeftijden, voor zowel kinderen als senioren. Overijssel is ideaal voor een vakantie dichtbij huis en ben je toch in een andere omgeving.

 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.