Special Villas
Groepsaccommodatie Overijssel

Groepsaccommodatie Overijssel

 • Vakantiehuizen voor families en vriendengroepen
 • 8-25 personen
 • Salland - Twente - Vechtdal
 

Groepsaccommodatie in Overijssel

Ben je op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Overijssel waar je met een groep vrienden of familie vakantie kunt vieren? Voor kleine en grote groepen ben je bij Special Villas aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een knus familiehuis of een plek waar je met meerdere gezinnen vakantie kunt vieren, groepshuizen zijn er al vanaf 8 personen. Als we je een tip mogen geven, Overijssel kent schitterende regio’s met afwisselende natuur, landgoederen en leuke steden. Wist je dat Twente, Salland en het Vechtdal allemaal in Overijssel liggen en dat je hier echt tot rust komt?

 
  Unieke vakantiehuizen

  Bijzonder in ligging, gebouw en interieur

  Verrassend Overijssel

  Vakantiehuizen in Twente, Salland, Vechtdal

  Persoonlijk advies

  Persoonlijk bezocht, direct contact met eigenaar en gratis advies

 
 

Speciaal uitgelicht:

 

Bekijk het totale aanbod groepsaccommodaties in Overijssel:

 

Groepsaccommodatie in Overijssel

Overijssel is een fijne vakantiebestemming om met familie, vrienden of collega’s op pad te gaan tijdens een weekendje weg of vakantie. De verschillende regio’s bieden een mooi decor voor fiets- en wandeltochten door een bosrijk heuvellandschap, een prachtig coulisselandschap en langs historische landgoederen. Vanuit je groepsaccommodatie in Overijssel kun je op ontdekking door de natuur, kom je langs monumentale boerderijen en kastelen en proef je de lekkerste streekproducten.

Verrassend Overijssel

De Twentse regio ligt tegen de Duitse grens aan. Fraaie vergezichten, kronkelende paadjes en fraaie landgoederen en kastelen op culturele en historische plekken. Een bezoek aan het Openluchtmuseum in Ootmarsum, landgoed Twickel of een actieve dag met outdooractiviteiten zijn meer dan de moeite waard. Denk je aan het Vechtdal, dan denk je aan water. En met water in de buurt is je vakantie vaak al geslaagd. Vissen of bootje varen op de Overijsselse Vecht, klinkt goed, toch? Met een veerpontje ( hier noemen ze dat voetveer) kun je als wandelaar of fietser de rivier oversteken en lange tochten maken. Onderweg kom je Anjerpunten tegen, locaties waar je alles te weten komt over de cultuur, historie, het landschap en landgoederen. Salland staat garant voor een geslaagde vakantie. Hanzestad Deventer, de Sallandse Heuvelrug, de IJssel en avonturenpark Hellendoorn zijn enkele highlights van een vakantie in Salland. Al wandelen en fietsend kun je de streek ontdekken. De Holterberg is het hoogste punt van de Sallandse heuvelrug met heuvels, heidevelden en zandverstuivingen. Met een beetje geluk kom je de korhoen tegen. Even verderop ben je in Duitsland, net over de grens liggen ook mooie vakantiehuizen. Zo kun je beide gebieden in een vakantie ontdekken.

Unieke groepsaccommodaties

Vind je het ook zo lastig om een geschikt vakantiehuis te vinden voor een grote of kleine groep? Je hebt immers rekening te houden met de wensen van de hele groep, jong en oud, met of zonder kinderen. Zijn er voldoende slaapkamers, kan er uitgebreid gekookt worden, zijn er speelvoorzieningen voor kinderen, zijn er wellnessfaciliteiten zoals een sauna, buiten bubbelbad of zwembad en kun je leuke uitstapjes maken in de omgeving? Bij Special Villas kennen we de eigenaren en zijn de huizen persoonlijk bezocht. We helpen je graag bij het zoeken en boeken van een geschikte locatie. De grote vakantiehuizen in Overijssel zijn comfortabel tot luxe en hebben stuk voor stuk iets unieks. Een zwemvijver en sportterrein, een biologische boerderij waar je kunt aanschuiven voor de table d’hôte, vakantiehuizen aan het water met eigen bootje of een woonboerderij met huiselijke sfeer. Uiteraard kun je ook kiezen voor een groepsaccommodatie in een andere regio.

 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.