1. Grote vakantiehuizen
  2. Vakantiehuis met sauna, jacuzzi of hottub
  3. Voor jong en oud

OP VAKANTIE MET EEN GROEP

Het jaarlijkse familie- en vriendenweekend is altijd een mooie gelegenheid om bij te praten met elkaar en waar kan dat beter dan in een mooi en groot vakantiehuis?

Voor veel mensen blijft het lastig om een groot vakantiehuis te zoeken voor het jaarlijkse uitje. Hoe groter de groep, hoe meer wensen: niet te oubollig, niet te duur, voldoende slaapkamers en badkamers, een grote keuken, voldoende privacy voor iedereen en genoeg te beleven voor alle leeftijden.

Special Villas heeft een mooi aanbod van grote en luxe vakantiehuizen en -villa’s. Ze zijn persoonlijk bezocht en er is direct contact met de eigenaren, dat is wel zo handig mochten er speciale wensen zijn.

De ligging van de huizen is uniek, de inrichting varieert van smaakvolle eenvoud tot eigentijds modern en luxe. Sommige huizen hebben wellnessvoorzieningen zoals een sauna, hottub of zwembad. Waar je ook voor kiest, een vakantie met de hele familie of vriendengroep zorgt voor mooie herinneringen.

 
Zoek & Boek een groot vakantiehuis
 

TIJD VOOR ELKAAR

Een weekendje weg met de familie of vriendengroep betekent eindelijk tijd om bij te kletsen, samen op pad te gaan, een spelletje te spelen en aandacht voor elkaar. Het aanbod varieert van woonboerderijen, landhuizen, kastelen en villa’s.

Sommige vakantiehuizen zijn geschikt voor 35 personen, er zijn ook bijzondere vakantiewoningen bij zoals een oude school of een kasteel. Zoek je een groepsvakantiehuis in Nederland, een familiehuis in België, een groepsaccommodatie in Duitsland of een grote vakantievilla in Frankrijk? Er is voor ieder wat wils, voor grote en kleine groepen, op diverse bestemmingen.

GESCHIKT VOOR JONG EN OUD

Wil je een vakantie plannen met de hele familie waarbij rekening wordt gehouden met de vele wensen van iedereen en alle leeftijden? De grote vakantiehuizen bieden vaak vele extra’s zoals babybedjes, speelruimte voor de kinderen, slaapkamer en badkamer op de begane grond voor gasten die moeilijk ter been zijn en voldoende privacy om een eigen moment van rust te creëren.

De groepshuizen liggen in de natuur, al wandelend of fietsend kun je de omgeving verkennen. In de meeste huizen is uitgebreide informatie aanwezig over uitstapjes in de omgeving. En zijn er speciale wensen, laat het gerust weten, we denken graag met u mee.

 
 
Zoek & Boek een groot vakantiehuis