1. Luxe vakantiehuizen, designhuizen en boerderijen
  2. Unieke plekken in de natuur
  3. Met sauna, jacuzzi of open haard

LUXE VAKANTIEHUIZEN IN BRABANT

Ontdek Brabant met haar mooie natuur, steden en gezelligheid vanuit uw luxe vakantiehuis. Het is een regio met prachtige natuurgebieden van zowel bossen, vennen en beekjes, heidevelden en stuifzandvlaktes. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. De provincie heeft Bourgondische steden met interessante musea en winkels en een ruime keuze aan restaurants en terrassen. Boek een luxe vakantiehuis in een Brabants dorpje, een designvilla in het bos, een gerestaureerde boerderij of een landhuis op een landgoed. Waar je ook voor kiest, vakantie in Brabant is genieten.

Hier vind je een overzicht van alle vakantiehuizen in Brabant, variërend van villa, boerderij tot design vakantiehuis, van kleine vakantiehuizen voor 2 personen tot grote vakantiehuizen tot 26 personen. 

Is het aantal personen al bekend, het aantal nachten en de verblijfsperiode , klik dan op

 

VAKANTIEHUIZEN IN BRABANTSE NATUUR

De vakantiehuizen liggen middenin de natuur, vanuit je huis kun je eindeloze wandelingen en fietstochten maken. Bekende natuurgebieden zijn de Kampina, Loonse en Drunense Duinen en Nationaal Park De Biesbosch. Maar ook kleinere gebieden zijn de moeite waard om te ontdekken. Met het fietsroutenetwerk kun je zelf je route of thema uitstippelen en ontdek je de mooiste plekken. En tussendoor een pauze in een gezellig Brabants caféetje.

UITSTAPJES VANUIT UW VAKANTIEHUIS

Tijdens je vakantie in Brabant wil je vast ook een uitstapje maken naar een stad, museum of attractiepark. Breng in ’s-Hertogenbosch een bezoek aan het historische centrum met de beroemde Sint Janskathedraal, het Noordbrabants Museum met een grote kunst- en cultuurcollectie of het Jheronimus Bosch Art Center. Je kunt ook een boottocht maken over de Binnendieze.

In Breda geniet je op een van de terrassen op de Grote Markt van een drankje. Hier ligt ook de Grote Kerk, dat zeker een bezoek waard is. Naast het Valkenbergpark ligt het begijnhof met bijbehorend museum. Het park is een heerlijk rustpunt in de stad.

Eindhoven heeft mooie musea zoals het van Abbemuseum met moderne kunst, het Philipsmuseum of DAFmuseum. Ook kun je er volop winkelen.

Ben je op vakantie met kinderen, dan maak je ze blij met een dagje Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Een zorgeloze vakantie in Brabant begint vanuit je luxe vakantiehuis. Alle woningen zijn persoonlijk bezocht. Bel gerust voor persoonlijk advies.

Hier vind je een overzicht van alle vakantiehuizen in Brabant, variërend van villa, boerderij, safaritent tot sterrenkubus, van kleine vakantiehuizen voor 2 personen tot grote vakantiehuizen tot 26 personen. 

Is het aantal personen al bekend, het aantal nachten en de verblijfsperiode , klik dan op