1. Luxe vakantiehuizen in Limburg
  2. Loftappartementen - carrehoeve - vakwerkhuizen
  3. Voor 2 - 26 personen

VAKANTIEHUIS HUREN IN LIMBURG

Limburg heeft het allemaal: luxe vakantiehuizen, Bourgondische gastvrijheid, een glooiend landschap met prachtige vergezichten en veel bezienswaardigheden en activiteiten. Limburg is dus een prima plek om te genieten van een vakantie of weekendje weg.
De vakantiehuizen, vaak voormalige carrehoeves, liggen in landelijke dorpen, in de natuur of op korte afstand van de stad Maastricht. Ga je voor een romantische overnachting in een loftappartement, een luxe vakantiewoning met hottub en uniek uitzicht of een luxe vakantievilla met zwembad? Of een uniek vakwerkhuis waar je met groepen kunt overnachten, heel bijzonder. Voor ieder gezelschap, groot of klein en voor ieder budget is er een vakantiehuis. Laat je verrassen!

VAKANTIEHUIZEN IN DE NATUUR VAN LIMBURG

Ontdek de Limburgse natuur vanuit je vakantiehuis. Pak de fiets, je auto of trek je wandelschoenen aan, er is zoveel te zien en te doen. Door het karakteristieke heuvellandschap waan je je al gauw aan het buitenland. Pittoreske dorpen, monumentale boerenhoeves, kloosters en burchten liggen verspreid in het landschap tussen de glooiende heuvels, bossen en weidevelden. Het is een paradijs voor fietsers, wandelaars en mountainbikers. Je komt langs vakwerkhuizen, kapelletjes, hoogstamboomgaarden, kalksteengroeves en beekjes. Onderweg proef je in een caféetje de Limburgse vlaai of neem een adempauze op een mooie picknickplek. Vergeet vooral niet het hoogste punt te beklimmen op de Vaalserberg, het drielandenpunt dat de grens met België en Duitsland markeert.

op zoek naar een vakantiehuis in Limburg

VAKANTIE VIEREN IN LIMBURG

Ontdek de vele bezienswaardigheden van Limburg tijdens je vakantie. Het mergelstadje Valkenburg is al meer dan 125 jaar een toeristische trekpleister. Door de mergelwinning, al in de tijd van de Romeinen, ontstond een gangenstelsel. De mergel werd gebruikt als bouwmateriaal voor burchten en huizen. Tijdens een rondleiding in de grotten komt de geschiedenis van Valkenburg levendig terug. Tegenwoordig kun je de grotten ook op een avontuurlijke manier ontdekken met een grotbiketour, lasergamen of een survivaltocht.

Maastricht is een geliefde bestemming om te shoppen, eten en cultuur te snuiven. Maastricht heeft het Vrijthof, het Bonnefantenmuseum, het castellum en de basiliek Sint Servaas. Ontdek het Jekerkwartier, een historische stadswijk met monumenten en bezienswaardigheden. Of Wyck, een stadsdeel waar je heerlijk kunt slenteren en de drukte even achter je kunt laten. Al varend over de rivier de Maas doe je weer nieuwe indrukken op.

Tip: vanuit de Caberger Hoeve ben je in 10 minuten op de fiets in het centrum van de stad.

Het Geuldal is uitgeroepen tot een van de mooiste landschappen van Nederland. Een landschap met weidevelden, hoogstamboomgaarden en dassenburchten. Je kunt er wandelen, fietsen, wielrennen, mountainbiken, paardrijden, een paradijs voor natuurliefhebbers. En dat is allemaal mogelijk vanuit jouw vakantiehuis. Aan de andere kant van de grens ligt de Belgische Voerstreek, net zo gastvrij als Limburg. Bel of mail gerust voor advies.

125 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.