Special Villas
Bijzondere overnachting in Nederland

Bijzondere overnachtingen Nederland

 • Bijzondere overnachtingen in Nederland
 • Van dorpskerk tot safaritent of designhuis
 • Uniek, luxe en sfeervol

Bijzonder overnachten in Nederland

Nederland heeft zoveel meer te bieden dan tulpen, molens en klompen. Ons kleine landje heeft vele mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. De Vrachelse Heide, het Boomkroonpad en de Sallandse Heuvelrug zijn enkele voorbeelden van onze veelzijdige natuur. Ook een vakantie aan het water is bij velen in trek zoals de Texelse kust, het Veluwse meer of zelfs een privé meer bij je vakantiehuis, hoe fijn is dat? Wil je van jouw vakantie iets bijzonders maken, boek er bijzondere overnachtingen bij. Daarvoor ben je bij Special Villas aan het juiste adres. Zo heb je een vakantie om nooit te vergeten.

 
  Bijzondere overnachtingen

  Uniek in ligging, architectuur en inrichting

  Op de mooiste plekjes

  Landelijk gelegen in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk

  Persoonlijk advies

  Persoonlijk bezocht en gratis advies op maat

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod bijzondere vakantiehuizen in Nederland:

 

Bijzondere vakantiehuizen

Wil je tijdens de vakantie in Nederland eens iets anders dan een standaard vakantiehuis? Kies voor een authentieke overnachting in een dorpskerk, gerestaureerde boerderij, een safaritent, sterrenkubus of designvilla. Je vindt ze in alle regio’s van Nederland, Special Villas heeft unieke vakantiehuizen geselecteerd waarvan er maar één bestaat. De accommodaties zijn van particuliere eigenaren, zij zorgen voor een gastvrije ontvangst en vertellen graag over de historie van het vakantiehuis. Van middeleeuws vakwerkhuis tot privélandgoed. Speciale overnachtingen in een karakteristiek huis op de mooiste plekken in de natuur, wie droomt daar niet van?

Originele overnachtingen

Als je er even tussenuit wilt en niet al te ver weg, dan is een originele overnachting in Nederland misschien wel iets voor jou. Vanuit je vakantiehuis kun je alle kanten uit. ’s-Ochtends wakker worden met het geluid van vogels en na een uitgebreid ontbijt de wandelschoenen aan en op ontdekking door de natuur. De eigenaar vertelt je graag over de mooiste routes in de buurt, waar je kunt lunchen en welke plekjes je gezien móet hebben. Special Villas heeft voor iedereen een droomvakantiehuis. Met sauna, buiten bubbelbad of hottub zodat je heerlijk kunt ontspannen in een wellnessvakantiehuis. Of een huis met zwemvijver, ecologisch en duurzaam verbouwd. Of een familiehuis met sport- en spelactiviteiten, of een dorpskerk waar de oude preekstoel prima samengaat met moderne kunst.

Authentieke overnachtingen boeken via Special Villas

Special Villas kent alle locaties en eigenaren persoonlijk. Zijn er speciale wensen dan is er snel contact gelegd met de eigenaar en doen we ons best om jouw vragen te beantwoorden. Ontdek de vakantiehuizen van Special Villas waar je authentiek kunt overnachten en waar natuur, cultuur en historie samenkomt. In Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk geniet je van een heerlijke vakantie met je partner, gezin, familie of vrienden. Je komt weer als herboren thuis.

 
 
259 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.