Special Villas

Vakantie voor gezinnen

  • Vakantie met het gezin
  • Weekendje weg met de familie
  • Advies op maat

Familievakantie

Ga je gezellig op vakantie met het gezin, of met opa, oma en de (klein)kinderen? Voor ieder gezelschap heeft Special Villas wel een geschikt familiehuis. Zoek je een vakantiehuis met een grote tuin met trampoline, een villa met privezwembad of een huis met speelgelegenheid voor de kinderen? Belangrijk is dat er voor iedereen iets te beleven is. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, kunnen de ouders ook volop genieten. Je vindt hier een selectie vakantiehuizen waar je onbezorgd vakantie kunt vieren met je gezin of met familie.   

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen voor gezinnen:

 
 

Het ideale familiehuis huren

Ga je met een groep vakantie vieren, dan zal je rekening moeten houden met vele wensen. Een slaapkamer op de begane grond voor opa en oma, een grote keuken om met elkaar te koken, speelruimte voor de kinderen, voldoende badkamers, genoeg privacy en een heerlijke tuin. Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw ideale familiehuis? Wij kennen alle vakantiewoningen en eigenaren persoonlijk, dus bel of mail gerust met je vragen zodat we een passend voorstel kunnen maken.

 

Luxe vakantiehuis huren voor de hele familie

Wil je een weekendje weg met familie of vrienden ? Onze vakantiehuizen bieden volop ruimte voor een heerlijke vakantie. Plan een paar dagen samen en neem de tijd om bij te praten, samen erop uit te gaan, een spelletje te spelen en te borrelen. Of je nu kiest voor een vakantieboerderij, een landhuis, villa of kasteel, een groot vakantiehuis is ideaal voor het jaarlijkse familieweekend en zorgt gegarandeerd voor quality time. Af en toe heb je het nodig, tijd voor elkaar vrij maken en nieuwe energie opdoen. Een vakantiehuis met wellness faciliteiten biedt heerlijke relaxmomenten, dompel je onder in pure ontspanning. Of je nu kiest voor een sauna, Turks stoombad, buiten bubbelbad of hottub, de warmte op je huid is een verademing voor lichaam en geest. Of boek een vakantiehuis met zwembad, baantjes trekken of relaxen in het water zorgen gegarandeerd voor urenlang plezier.

 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.