Vakantie in een vakantiehuis met zwembad

Wat is er heerlijker dan vakantie vieren in een vakantiehuis met een zwembad of zwemvijver? Een luxe vakantiehuis met zwembad zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Een frisse duik op een zomerse dag, dobberen op je luchtbed en baantjes trekken om in vorm te blijven. Voor de koudere maanden is een verwarmd zwembad of binnenzwembad ideaal, niet allen voor kinderen maar ook volwassenen genieten van de waterpret.

Of je nu kiest voor een luxe vakantievilla met een privezwembad, een vakantiehuis met verwarmd zwembad, een vakantiewoning met binnenzwembad of een landhuis met een natuurlijke zwemvijver, jong en oud zullen zicht prima vermaken op en in het water. Genieten maar!

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis met zwembad?

Niets heerlijker dan een vakantiehuis met zwembad. Soms met gemeenschappelijk zwembad, te delen met andere gasten als je op een kleinschalig parkje verblijft. Zelfs dan is het rustig en hoef je geen strandstoel te reserveren. Een privé zwembad is helemaal luxe, je kunt op ieder moment van de dag een plons nemen. Voor een vakantiehuis met zwembad hoef je nooit ver te lopen als je verkoeling zoekt. 

Is een vakantiehuis met zwembad duur?

Voor een vakantiehuis met privézwembad betaal je meer dan een vakantiehuis met gemeenschappelijk zwembad of zonder zwembad. In het hoogseizoen (juli en augustus) zijn de prijzen hoger dan het voor- en najaar. Je vindt al een vakantiehuis met privézwembad in de Provence vanaf € 975 voor een week in de meivakantie voor 4 personen. Als je met 2 gezinnen een vakantiehuis met zwembad huurt, is de prijs heel betaalbaar. Er zijn ook vakantiehuizen met een natuurvijver of een rivier langs het huis, deze zijn goedkoper in prijs.

Waar vind je onze vakantiehuizen met zwembad?

De vakantiehuizen met zwembad liggen in Frankrijk, Duitsland, België. In Frankrijk hebben de vakantiehuizen een buitenzwembad. In Nederland, België en Duitsland meestal een binnenzwembad, soms ook een buiten zwembad of zwemvijver. Ze liggen op een landelijke plek in de natuur, met een dorpje in de buurt en genoeg activiteiten te ondernemen in de omgeving. De eigenaren geven je bij aankomst vaak leuke tips over uitstapjes in de buurt en restaurants.