• Zwembad aan huis
  • Hele dag zwemmen
  • Geen drukte om je heen

Vakantiehuis met privézwembad

Geniet je ook zo van een vakantie waarbij je met een voetstap zo het zwembad in plonst? Een vakantiehuis met een privézwembad biedt alles voor een relaxte vakantie. Volop privacy en rust, lekker baantjes zwemmen in je eigen zwembad en zelf bepalen wanneer je een duik neemt. Het zwembad is de hele vakantie alleen voor jou en je gezin, familie of vriendengroep. Dit is het ultieme vakantiegevoel.

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen met privézwembad
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen met privézwembad:

 

Villa met privézwembad huren

Op vakantie wil je genieten van alle comfort die je thuis al hebt, het liefst met nog meer luxe dan je gewend bent. Misschien hoort daar voor jou een vakantiehuis met zwembad in de tuin bij, bij voorkeur een privézwembad helemaal alleen voor jou en je partner, gezin of familie. Geen andere gasten om je heen, niet vroeg je bed uit voor een ligbed en met slechts een paar passen lopen lig je in het water. Baantjes zwemmen om je conditie op peil te houden, bommetje springen met de kinderen, tussendoor een drankje en een hapje en daarna weer afkoelen in het water. Dit is wat je graag wilt tijdens de vakantie, ultiem genieten. Bij Special Villas hebben de meeste vakantiehuizen in Frankrijk een privézwembad in de tuin, sommige liggen op een kleinschalig vakantiepark en delen het zwembad. Maar ook hier geldt dat je in alle rust kunt genieten en er genoeg bedjes en parasols zijn. Ook in Nederland hebben we enkele luxe vakantiehuizen met privézwembad voor je in ons aanbod.

Luxe vakantiehuizen met extra’s

Een drankje bij het zwembad, dobberen op een luchtbed en luieren langs de waterkant zorgen voor fijne genietmomenten tijdens jouw vakantie in een vakantiehuis met privézwembad. Heb je nog meer wensen om de dag door te brengen in de vakantievilla? Lekker actief een balletje slaan op de tennisbaan, ontspannen met wellness zoals sauna of buiten bubbelbad? Waar je ook voor kiest, vakantie is bedoeld om samen bij te praten, te relaxen en mooie herinneringen te maken. Heb je advies nodig, bel of mail gerust. De vakantiehuizen zijn van privé-eigenaren met wie we regelmatig contact hebben en waarvan de huizen persoonlijk bezocht zijn.

 
Boek jouw vakantiehuis met privézwembad
 
339 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.