Special Villas
Vakantiehuizen met natuur zwemvijver

Vakantiehuis met zwemvijver

Vakantiehuis met zwemvijver

Hou je van vakantie aan het water en zoek je iets anders dan zee en strand, boek dan een vakantiehuis met een zwemvijver. Landelijk gelegen op een mooie plek in de natuur terwijl je in alle rust kunt zwemmen, vissen en spelen in het water. De vakantiehuizen met zwemvijver zijn individuele woningen en liggen niet op een park. U kunt dus genieten van uw privacy.

 
  Zwemvijver

  Zwemmen in een natuurvijver of recreatieplas

  Unieke vakantiehuizen

  Bijzonder in ligging, architectuur en inrichting

  Persoonlijk advies

  Persoonlijk bezocht, contact met huiseigenaar, advies op maat

 
 

Speciaal uitgelicht:

 
 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen met zwemvijver:

 

Vakantiehuis met natuurvijver

Je gaat op vakantie en wilt graag water in de buurt hebben waar je kunt zwemmen, vissen en waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Dat hoeft niet persé een zwembad of de zee te zijn. Ooit wel eens gedacht aan een vakantiehuis met natuurvijver? Een zwemvijver die uitsluitend gebruikt wordt door de gasten van het vakantiehuis, dus geen druk strand met zonaanbidders, maar volop rust en privacy. Alleen jij en jouw familie en de geluiden uit de natuur, hoe zalig is dat?

Natuurlijk zwemwater

Bij mooi weer is het genieten aan het water. De kinderen ravotten in het water en op warme dagen biedt een natuurlijke zwemvijver heerlijke afkoeling. De zwemvijver wordt omringd door natuur met planten en dieren, de kans bestaat dat je vissen, kikkers en algen in het water tegenkomt. In een natuurvijver heeft de natuur het voor het zeggen. De beplanting van de vijver gaat over in de rest van de tuin en omgeving. De juiste planten zorgen voor een gezond zuurstofgehalte in het water. De beplanting trekt salamanders, insecten en allerlei vogels aan. Zo kun je spelenderwijs iets leren over de flora en fauna en is een natuurlijke zwemvijver een avontuurlijke beleving voor kinderen en volwassenen. 

Visvakantie

Als visliefhebber wil je tijdens de vakantie graag vissen en waar kan dat beter dan vanuit je eigen vakantiehuis? Een vakantiewoning aan het water, met aanlegsteiger waar je ongestoord je hengel kunt uitwerpen. In Overijssel kan dat, er staat zelfs een vissershut langs het water voor nachtvissers, terwijl je tussendoor een potje dart of tafelvoetbal kunt spelen. In de visvijver zwemmen voorn, blei, paling, snoek, spiegelkarper, graskarper, meerval en baars. Met een roeiboot kun je een leuk tochtje maken op de grote visvijver. Ook voor niet-vissers is er genoeg te doen, een buiten bubbelbad op het terras, een sauna en niet te vergeten het mooie uitzicht op de natuur.

 
 
259 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.