Vakantiehuizen Frankrijk met zwembad
Vakantiehuizen Frankrijk met zwembad
Vakantiehuizen Frankrijk met zwembad
 
  1. Vakantiehuizen Frankrijk met zwembad
  2. Verwarmd, privé of gemenschappelijk zwembad
  3. Vakantie met gezin, familie of vrienden

Luxe vakantiehuizen Frankrijk met zwembad

Vakantiehuizen zijn er in vele soorten en maten. Het is een ideale manier van vakantie vieren met je gezin, vrienden of familie. Alleen al de ruimte en privacy die een ‘eigen’ woning biedt is fijn, helemaal als het ook nog comfortabel is.

Bij Special Villas gaan we net een stapje verder en selecteren we uitsluitend vakantiehuizen in Frankrijk die uniek en bijzonder zijn. De ligging èn inrichting moeten tip top in orde zijn. Niet zozeer luxe (hoewel dit vaak wel het geval is) maar zeker smaakvol en van goede kwaliteit.

Een vakantiehuis met zwembad maakt de vakantie extra luxe. Je houdt je conditie op peil door dagelijks baantjes te zwemmen, kinderen hebben uren waterpret en met een goed boek, een verfrissing en af en toe een plons in het water zorgt het voor de nodige ontspanning.

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad, ben je bij Special Villas aan het juiste adres.

 
 

Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

Een vakantiehuis met zwembad is heerlijk, helemaal als het verwarmd is. In het voor- en najaar zijn de geuren en kleuren van de natuur op zijn mooist, de dorpjes heerlijk rustig en de temperaturen aangenaam. Wat is er fijner om na een actieve dag, een plons te nemen in het warme water. En zijn de dagen wat frisser, dan is een verwarmd zwembad bij je vakantiehuis erg welkom. Bijkomend voordeel is dat de prijzen van de vakantiehuizen in Frankrijk in het laagseizoen veel voordeliger zijn dan in de drukke zomermaanden. Een vakantiehuis met verwarmd zwembad biedt dus genoeg voordelen. Boeken en genieten maar!

Vakantiehuis met privézwembad of gemeenschappelijk zwembad

Als je van privacy houdt, dan kun je het beste kiezen voor een vakantiehuis in Frankrijk met privézwembad. Je hoeft het zwembad met niemand te delen en kunt er gebruik van maken op de momenten dat het jou uitkomt.

Een vakantiehuis met een gemeenschappelijk zwembad heeft ook zo zijn voordelen. De kinderen vermaken zich in en rond het zwembad met andere vriendjes en voor de ouders is het vaak een ontmoetingsplek met leuke gesprekken en een wijntje tot gevolg.

Meer weten over uw vakantiehuis met zwembad?

Wil je een vakantiehuis huren met zwembad maar heb je nog vragen? Wordt het een vakantiehuis met verwarmd zwembad, een gemeenschappelijk of privézwembad , een vakantiehuis met binnenzwembad of een vakantiehuis met zwemvijver?

Er zijn vele mogelijkheden, we vertellen je er graag meer over. De huizen zijn persoonlijk bezocht en er is direct contact met de eigenaren. Zo kunnen we je van goed advies voorzien en kun je volop genieten van een heerlijke vakantie.

8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.