Special Villas
Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

Vakantiehuizen in Frankrijk met zwembad

 • Vakantiehuizen Frankrijk met zwembad
 • Verwarmd, privé of gemeenschappelijk zwembad
 • Vakantie met gezin, familie of vrienden

Luxe vakantiehuizen Frankrijk met zwembad

Vakantiehuizen zijn er in vele soorten en maten. Het is een ideale manier van vakantie vieren met je gezin, vrienden of familie. Alleen al de ruimte en privacy die een ‘eigen’ woning biedt is fijn, helemaal als het ook nog comfortabel is. Bij Special Villas gaan we net een stapje verder en selecteren we uitsluitend vakantiehuizen in Frankrijk die uniek en bijzonder zijn. De ligging èn inrichting moeten tip top in orde zijn. Niet zozeer luxe (hoewel dit vaak wel het geval is) maar zeker smaakvol en van goede kwaliteit.

 
  Vakantiehuizen met zwembad

  Alle vakantiehuizen in Frankrijk hebben een zwembad, waarvan vele met privezwembad

  Op de mooiste plekjes van Frankrijk

  Gelegen in de natuur met lavendelvelden, wijngaarden, bossen, zonnebloemvelden en idyllische dorpjes

  Luxe en sfeervol

  Van vrijstaande vakantiehuizen en villa's tot kleinschalige domeinen 

 
 

Speciaal uitgelicht:

 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen met zwembad in Frankrijk:

 

Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

Een vakantiehuis met zwembad is heerlijk, helemaal als het verwarmd is. In het voor- en najaar zijn de geuren en kleuren van de natuur op zijn mooist, de dorpjes heerlijk rustig en de temperaturen aangenaam. Wat is er fijner om na een actieve dag, een plons te nemen in het warme water. En zijn de dagen wat frisser, dan is een verwarmd zwembad bij je vakantiehuis erg welkom. Bijkomend voordeel is dat de prijzen van de vakantiehuizen in Frankrijk in het laagseizoen veel voordeliger zijn dan in de drukke zomermaanden. Een vakantiehuis met verwarmd zwembad biedt dus genoeg voordelen. Een vakantiehuis met zwembad maakt de vakantie extra luxe. Je houdt je conditie op peil door dagelijks baantjes te zwemmen, kinderen hebben uren waterpret en met een goed boek, een verfrissing en af en toe een plons in het water zorgt het voor de nodige ontspanning.

Vakantiehuis met privézwembad of gemeenschappelijk zwembad

Als je van privacy houdt, dan kun je het beste kiezen voor een vakantiehuis in Frankrijk met privézwembad. Je hoeft het zwembad met niemand te delen en kunt er gebruik van maken op de momenten dat het jou uitkomt. Een vakantiehuis met een gemeenschappelijk zwembad heeft ook zo zijn voordelen. De kinderen vermaken zich in en rond het zwembad met andere vriendjes en voor de ouders is het vaak een ontmoetingsplek met leuke gesprekken en een wijntje tot gevolg.

 
 

Wat eerdere gasten willen weten ⤵

🏡 Waar liggen de vakantiehuizen van Special Villas in Frankrijk?

De vakantiehuizen liggen verspreid over Frankrijk, o.a. in de Bourgogne, Dordogne en Lot, Charente Maritime, Gard en Provence.

🏊‍♀ Hebben alle vakantiehuizen een zwembad?

Bij alle vakantiehuizen is er zwemgelegenheid, op veel locaties is er een privezwembad, bij de kleinschalige domeinen een gemeenschappelijk zwembad en soms een rivier waar je kunt zwemmen en pootje baden.

🚗 Kan ik met mijn elektrische auto naar Frankrijk zonder laadstress?

In Frankrijk is het aantal laadstations fors uitgebreid sinds 2023. Met een goede voorbereiding is het prima te doen. Lirette van Special Villas is naar Zuid-Frankrijk gereden en vertelt je haar ervaringen. Of bekijk de video hoe je laadpaalstress kunt vermijden tijdens je vakantie.

 
276 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.