076-5322031
info@specialvillas.nl
Naar homepage

Exclusieve vakantievilla's met privé-zwembad

Luxe vakantiehuizen met uw eigen zwembad

Heerlijk luieren aan het privé-zwembad van uw luxe vakantievilla? Dat kan bij Special Villas. Op bijzondere plekken, in een mooie omgeving, in een sfeervol en luxe ingerichte vakantievilla. Er zijn bijzondere logeeradresssen in Frankrijk, Italië en in België. Enkele suggesties:

Frankrijk:
Villa Le Miroir: 
Luxe vakantievilla in de Var, het achterland van de Côte d'Azur, met 3-4 slaapkamers voor 6-8 personen.
  
Park Beaudine: 
Kleinschalig vakantiepark in de Provence met slechts 14 luxe villa's. Een aantal vakantievilla's hebben een (verwarmd) privé-zwembad.
Er zijn villa's van 4-10 personen.

Villa du Jean:
Een heerlijk familiehuis in de Var, het achterland van de Côte d'Azur. Geschikt voor 14 personen en daardoor ideaal voor meerdere gezinnen.

Villa la Grande Dame:
Een statig huis in de Bourgogne voor 12 personen. Aan alle comfort is gedacht, naast het zwembad is er een sauna, turks bad en jacuzzi.

Italië:
Villa Anna:
Toscane is genieten en vooral in deze vakantievilla,  een comfortabel huis voor 10 personen. Modern ingericht en geschikt voor meerdere gezinnen.

België:
Boukai Moulin: 
Landgoed met een exclusief familiehuis voor 18-22 personen (7-9 slaapkamers en badkamers) in de Voerstreek. Met binnenzwembad, wellnessruimte met sauna, huisbioscoop, speelkamer voor de kinderen, bar en 14 ha bossen en weidevelden. U kunt zelfs uw paard meenemen of per helicopter worden ingevlogen. Een bijzonder logeeradres voor jong en oud!
 
Villa Louise: 
Luxe vakantiehuis in de Ardennen voor 10-12 personen (5 slaapkamers).