Special Villas
luxe vakantiehuis met verwarmd zwembad in Nederland, België, Frankijk

Vakantiehuizen met verwarmd zwembad

  • Heerlijk in voor- en najaar
  • Aangename zwembadtemperatuur
  • Persoonlijk geselecteerd

Vakantiehuis met verwarmd zwembad

Een vakantiehuis met zwembad is een grote luxe, op ieder moment van de dag kun je zwemmen. Hoe zalig is een verwarmd zwembad buiten in de tuin van je villa, als de buitentemperatuur nog niet heel warm is, kun je toch baantjes zwemmen en in het water dobberen. Het zwembadwater is aangenaam warm waardoor je lekker kunt ontspannen in je favoriete vakantiehuis.

 
Bekijk het aanbod vakantiehuizen met verwarmd zwembad
 

Speciaal uitgelicht:

 

Bekijk het totale aanbod vakantiehuizen met verwarmd zwembad:

 

Vakantiehuis met verwarmd zwembad in Frankrijk

Ben je niet gebonden aan het hoogseizoen, dan is het voor- en naseizoen en heerlijke periode om op vakantie te gaan in bijvoorbeeld Frankrijk. In de meeste regio’s is het heerlijk rustig, je kunt lekker slenteren door de dorpjes, de dorpsbewoners hebben tijd voor een praatje en de temperaturen zijn niet al te hoog. Ook de prijzen zijn vele malen lager dan in het hoogseizoen en dat geldt ook voor vakantiehuizen met een zwembad. Een verwarmd zwembad in de tuin biedt extra plezier omdat je, ook als het weer wat minder is, toch een aangename temperatuur hebt van het zwembadwater.

Ideaal voor koukleumen

Een vakantiehuis met verwarmd zwembad geeft het ultieme vakantiegevoel. Geen zorgen over de  buitentemperatuur, het water is immers lekker warm. Ook als het buiten iets frisser is, kun je toch heerlijk  zwemmen in het warme zwembadwater. Geen drukte bij het zwembad, er zijn genoeg bedjes voor iedereen, ook op kleinschalige vakantieparken. En zeg nou zelf, een zwembad op slechts een paar passen lopen vanaf je huis is toch ultiem genieten?  Rust en ruimte, geluiden uit de natuur en een verwarmd zwembad , heerlijk in het voor- en najaar.

Vakantie vieren in een villa met verwarmd zwembad

Een villa met verwarmd zwembad is een groot pluspunt voor een relaxte vakantie. De meeste zwembaden in Frankrijk zijn vanaf de meivakantie geopend, check dit voor de zekerheid bij boeking. Sommige zwembaden worden verwarmd met zonnepanelen waarbij de buitentemperatuur een bepaalde minimumtemperatuur moet hebben. Er zijn ook zwembaden die niet afhankelijk zijn van de buitentemperatuur en het gehele seizoen verwarmd kunnen worden. Frankijk, on arrive ….

 
Boek jouw vakantiehuis met verwarmd zwembad
 
319 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.