Special Villas
Vakantiehuis met hottub
  • Luxe vakantiehuizen met hottub
  • Wellness vakantie
  • Ook met sauna of buiten bubbelbad

Vakantiehuizen met hottub

Een vakantiehuis in de natuur betekent rust, genieten en vrijheid. Hoe luxe is dat, geen drukke agenda, geen afspraken en alleen dingen doen waar je zin in hebt. Hoor de vogels fluiten en beleef het dagelijkse ritme van het platteland waar het leven langzaam voorbij glijdt. En als je dan vanuit je vakantiehuis met hottub naar de sterrenhemel kunt kijken, is dat pure verwennerij. Een vakantie met hottub brengt rust in je hoofd en zorgt voor de nodige ontspanning, kom genieten met je gezin van een familievakantie of boek een romantisch weekendje weg met je partner, met hottub!

Selecteer in de Zoek & Boek eerst de regio, het aantal personen en de vakantieperiode.

Natuurhuizen met wellness

Alle vakantiehuizen van Special Villas liggen in de natuur, ze liggen in het bos, op de hei, op het platteland of aan het water en je kunt ze dus gerust als natuurhuizen bestempelen. De huizen zijn van particuliere eigenaren die veel zorg en aandacht hebben besteed aan hun vakantiehuis en jou een unieke vakantiebeleving willen meegeven. En dat lukt vast en zeker met een wellness vakantiehuis. Tegenwoordig zijn vakantiehuizen met sauna, buiten bubbelbad of hottub erg in trek. De vakantiehuizen zelf zijn vaak luxe ingericht met heerlijke bedden en een sfeervolle inrichting en dan biedt wellness net die extra luxe waar je naar op zoek bent. Bubbelen en badderen wanneer het jou zelf uitkomt, hoe fijn is dat?

Voordelen van een vakantiehuis met hottub

In een vakantiehuis met hottub kun je zowel ’s-zomers als ’s-winters relaxen. Na een intensieve dag in de buitenlucht kun je in de hottub heerlijk bijkomen. Het houtgestookte bad moet worden opgewarmd en dat is al een beleving op zich, je moet haardhout kloven en de kachel van de hottub stoken met hout zodat het water lekker op temperatuur blijft. De meeste mensen vinden een temperatuur van 37-39 ͦgraden aangenaam. Er zijn zowel houten hottubs als kunststof hottubs, beiden zijn houtgestookt. Zodra het bad heerlijk op temperatuur is, kan het genieten beginnen.

Hoe lang het duurt voordat het water op temperatuur is, is afhankelijk van het vermogen van de kachel, de inhoud van de hottub en de buitentemperatuur. Dat kan zo’n 2-3 uur duren. Een vakantiehuis met hottub zorgt voor extra vakantiebeleving tijdens een weekendje weg in Nederland of België of voor een vakantie in Frankrijk. Er zijn ook vakantiehuizen waar je de hottub als extra service kunt huren voor een dag of voor het hele verblijf. Je kunt ook kiezen voor een vakantiehuis met sauna of buiten bubbelbad, ook hiermee kun je heerlijk ontspannen. Kom genieten!

 
Boek nu een vakantiehuis met hottub
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.