1. hide-away voor levensgenieters
  2. ontbijt en table d'hôte
  3. rust en natuur

op en top Glamping

Op zoek naar een bijzonder glamping vakantieadres? Bij le Paradis zit je aan het goede adres, je wordt er heerlijk in de watten gelegd. Kamperen en genieten van het buitenleven in een luxe safaritent. De tent is compleet ingericht met comfortabele bedden, voorzieningen om koffie en thee te maken en een privé badkamer.

Wil je iets meer ruimte, dan kun je de gîte boeken, sfeervol en comfortabel ingericht.

’s-Ochtends wakker worden met uitzicht op de Mont Ventoux, ontbijt op de veranda (inbegrepen bij de safaritenten), een plons in het zwembad en de dag kan beginnen. De eigenaresse geeft je leuke tips over uitstapjes in de omgeving en adressen van lokale wijnboeren en olijfboomgaarden.

Een met de natuur

Dit kleinschalige domein heeft slechts 2 safaritenten en 1 gîte en ligt op een goed verborgen plek in de natuur. De ligging is adembenemend, de lodgetent en gîte zijn smaakvol en tot in detail ingericht. En dan hebben we het nog niet eens over de service gehad !

Table d’hôte

Boek je een safaritent, dan wordt het ontbijt iedere ochtend ‘aan huis’ geserveerd, iedere dag verzorgt de gastvrouw iets anders. Vier je vakantie in de gîte, dan mag je zelf je ontbijt verzorgen in de keuken van de gîte.

’s-Avonds kun je aanschuiven voor de table d’hôte, enkele keren per week verzorgt de eigenaresse een diner op de veranda van de tent of het terras van de gîte. En volgens onze gasten kookt ze de sterren van de hemel.

Deze mooie plek is ideaal voor romantici, maar ook gezinnen met kinderen genieten hier volop.

 

Uitstapjes in de omgeving 

  • Goudargues is het Venetië van het zuiden, er loopt een klein kanaal door het dorp met aan weerszijden terrassen (onder de platanen) en restaurants. 
  • In de omgeving zijn vele wijnboeren en olijfboomgaarden. Kom gerust proeven (en neem genoeg flessen mee naar huis om dat heerlijke vakantiegevoel te houden) 
  • De ‘bastide’-dorpjes als La Roque sur Cèze (‘un des plus beaux villages’ en Uzès zijn typisch provençaalse dorpen met kerken en kastelen, terrassen en marktjes. Heerlijk om doorheen te slenteren en een terrasje te pakken.
  • Natuurlijke brug van de Pont du Gard (ca. 44 km)
  • Avignon (ca. 42km) met het pauselijk paleis en het amphi-theater
  • Châteauneuf du Pape, bekend vanwege de wereldberoemde wijnen
  • Gorges de l’Ardèche met rotsen, kloven en natuurschoon. Een prachtige route om te rijden.
  • Kanovaren en zwemmen in de rivier Ardèche (in het noorden) of de Cèze (in het zuiden).
 

natuur

Wandelen in de natuur van de Languedoc
 

Pont du Gard

Kanovaren bij de Pont du Gard
 

Zwembad

Luxe kamperen in Frankrijk