Soms heb je het nodig, een paar dagen bijkomen en nieuwe energie opdoen. Een wellness vakantiehuis biedt alles om te ontspannen tijdens de vakantie.

Je herkent het vast wel, overvolle agenda's, keuzestress, drukke werkweken en ook nog tijd inplannen voor je sociale contacten.  Eens in de zoveel tijd moet je tijd inplannen om te onthaasten, de batterij op te laden en nieuwe energie op te doen. Een wellnessvakantie zorgt ervoor dat je met een fris en opgeruimd hoofd weer aan de slag kunt. 


5 Tips voor een relaxvakantie met privéwellness

Special Villas vakantiehuis met privewellness

1. Winterhuis in de Achterhoek

Een topplek als je van privacy, luxe en wellness houdt: binnen een zwembad, infrarood sauna en zonnebank. Buiten een Finse sauna en buiten bubbelbad. Je kijkt uit op een landgoed met kikkerpoelen, wandelpaden en zithoekjes, het is hier heerlijk rustig.

Vakantiehuis het Winterhuis met binnenzwembad, sauna, buiten bubbelbad
Meer info
 

2. Villa Vechtdal in Overijssel

In dit vakantiehuis aan het water vermaakt jong en oud zich. Buiten staat de buiten bubbelbad overdekt op het terras, de sauna staat in een aparte ruimte. Voor kinderen is er een trampoline, tafelvoetbal en speelhuisje en met de kanoboot kun je het water op om te vissen. Een fijne plek voor een vakantie met het gezin of vriendinnenweekend.

Vakantiehuis aan het water villa Vechtdal
Meer info
 

3. Landhuis Wielen in de Duitse grensstreek

Neem je hele familie mee! Je kunt bij landhuis Wielen met 18 personen vakantie vieren. Het huis is opgesplitst in 2 huizen waarvan de woonkamers met elkaar in verbinding staan. Ieder huis heeft een buiten bubbelbad op het terras en een sauna. Er is een recreatieruimte met kleine bar met zitjes, een tafelvoetbal en biljart. Kinderen vermaken zich in het speelhuisje, de trampoline of tafeltennistafel. Voor het huis ligt een ruime tuin met vijver, gazon en prachtige rhodondendrons.

Landhuis Wielen wellness vakantiehuis in Duitsland
Meer info
 

4. Natuurlofts® in Limburg

Een hottub met uitzicht over de Limburgse heuvels en overnachten in een duurzaam gebouwde Natuurloft® met luxe inrichting zorgt voor rust en genietmomenten. Er zijn 5 lofts, elk met een thema zoals Koken, Water, Lounge, Aarde en Rust.  Het is hier heerlijk wakker worden. 

Natuurloft®  Limburg voor wellness vakantie
Meer info
 

5. Onthaasten in de Achterhoek

Wat een zalige plek: een kleinschalig en rustig parkje met enkele wellness vakantiehuizen. Ze hebben allemaal een eigentijdse en moderne inrichting, een hottub (waarvan sommige overdekt), een sauna (Fins of infrarood), een sunshower om de spieren te ontspannen en een kleurtje op te doen en een grote tuin met uitzicht op de landerijen. Sommige huizen hebben zelf een loungebed in de tuin, dat wordt gegarandeerd genieten.

Onthaasten in de Achterhoek wellness vakantiehuizen
Meer info